Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ο παπας σημερα, σταματησε να ψελνει το Ευαγγελιο (αυτο πριν το “Χριστος Ανεστη”) για να πει οτι θα κανει μηνυση σ’ αυτους που πεταγανε γουρουνες, επειδη τους ειδε και επειδη εχει και μαρτυρες…:lol3: :lol3: :lol3:…ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΜΟΡΦΗ…ΤΙΓΚΑ METAL

kai o dikos mas papas elege ‘‘ante kai kalh ore3h’’ 10 lepta meta thn anastash
xontrelas
mas eri3e kai ftusimo h konthsh, asta diala
xronia polla
ante geia

sorry gia ta greeklish kurioi moderators, uparxei logos:)

χμμμ τελικα εκεινο το σεμιναριο photoshop δεν πηγε και τελειως χαμενο ε…

[SPOILER][/SPOILER]

“Το πρωί είχε λιακάδα και ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος…Μέσα σε λίγα λεπτά συννέφιασε και έγινε μουντός…Και να μην θέλει κάποιος να πιστέψει,δε μπορεί…!Καθόλου τυχαία όλα αυτά…”

Οκ είπαμε να γράφουμε μαλακίες στο facebook αλλά όχι και τέτοιες…

χαχαχαχ μολις χτυπησαν οι καμπανες ο παπας φωναζει

"ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

ΧΡΙΙΙΙΙΙΙΙΣΤΟΟΟΟΟΣ ΑΑΑΑΝΕΕΕΕΣΤΗΗΗΗ ΕΕΕΕΚΚΚΚ ΝΕΕΕΕΕΚΡΩΩΩΩΩΩΩΝΝ…"

ετοιμος για Royal Αlbert Hall ο δικος μας

Φλωριες φετος.Μεχρι πριν κατι χρονια το μονο που ακουγοταν
ηταν το Χρρρρρρ.Μετα μονο μπαμ και μπουμ ακουγοτανε.

Ζήτω το κοκορέτσι και το Gran Turismo 2

Killer:metal:

pike’s peak και κλάμα

Γαμησε φετος το αρνι…και το κρασι…και το κοκορετσι…γενικα της πουτανας εγινε :metal:

Laguna Seca ρε. Μ’ αυτή την γαμημένη στροφή-κατηφόρα. Το Pike’s Peak με Suzuki Escudo(το κόκκινο θεριό ντε) είναι γελοίο.

Ε ντάξει ρε με το αεροπλάνο όλα αστεία είναι… Laguna Seca με Viper και κλάμα, να μην μπορείς να πάρεις στροφή και να γυρνάει.Μαλακισμένο άχρηστο κωλοάμαξο.

Το αγαπημένο μου! =P~ Άχρηστο, σπαστικό, 15 ντελαπαρίσματα σε έναν γύρο αλλά έχει αυτές τις ρίγες ρε. Δεν μπορείς να το μισήσεις. :oops:

Pike’s Peak με Suzuki Escudo vs Suzuki Escudo! Αρκετα δύσκολος αγώνας! Πω ρε…Αναμνήσεις!

Μια χαρά μπορείς να το μισήσεις, μόνο ποζεριά είναι η μαλακία.

εντιτ, τι αναμνήσεις, ποτέ δεν μπήκε στο συρτάρι η παιχνιδάρα!

Έχει κλατάρει το PS, αλλιώς θα ξέθαβα κι εγώ. Btw, ψήστε καμιά βραδιά gaming με gran turismo. Έστω tekken 3.

Πωωωω! Tekken 3! ΤΟ ΛΙΨΩΣΙΜΟ! Ποσο γαμουσε και έδερνε ο Hworang!

Μολις γυρισα απο το γλεντι.Πολυ φαι,πολυ μπυρα και ειμαι λιωμα :?

To στομάχι μου ανακοίνωσε 48ωρη απεργία μετά τη σημερινή ημέρα!

+1

επισης.δε μπορω γαμω τη πουτανα μου να χωνεψω το μεγεθος των παντερα.καψιμο τοσα χρονια και δε μπορω.ειναι αδυνατον.