παω να φαω γλυκο.
μολις γυρισα απο ενα ωραιο διημερο
Χριστος Ανεστη σε ολους!!!
μία απ’ τα ίδια…
Χρόνια πολλά, να’στε όλοι καλά!!!
Σήμερα το πρωί παραλίγο να πεθάνει η αδερφή μου. Δατς ολ.
απο τι???
δεν πιστευω απο τα χερια σου
Όχι δε θα γινω αδερφοκτόνος. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε γιατί απλά ξύπνησα απ’ τα ουρλιαχτά της μάνας μου και το τρέξιμο του πατέρα μου. Η αδερφή μου ανέβασε πυρετό και απόχ τες είναι τέζα στο κρεβάτι, η πόρτα του δωματίου της ανοιχτή σε περίπτωση που χρειαστεί κα΄τι γιατί είναι πτώμα, χλωμή κλπ. Και κάποια στιγμή που δεν ήταν κανείς κοντά (η μάνα μου στην κουζίνα, ο πατέρας μου ξάπλα κι εγώ κοιμόμουν) κάτι έγινε και κόντεψε να γυρίσει η γλώσσα και τα μάτια της. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε μετά και η αδερφή μου δε θυμόταν τίποτα και ρωτούσε τι έγινε.
περαστικα της !!!
[SPOILER]μαλλον την ματιασες απο την θερμη υποδοχη που της εκανες σε ενα αλλο θεμα
κακη αδερφη :p[/SPOILER]
Ευχαριστώ! Η υποδοχή έγινε πριν ενάμιση μήνα, τώρα βρήκε;;;
οταν το διαβασα ουτε που ειδα την ημερομηνια #-o
νομιζα οτι εγινε τωρα
Δε βαριέσαι… άσε φρίκη που έφαγα πρωί πρωί με τα ουρλιαχτά της μάνας μου! Και η φάση είναι οτι στην αρχή το έβλεπα στον ύπνο μου οτι μιλούσανε οι δυό τους και κάποια στιγμή η αδερφή μου άρχισε ν’ απομακρύνεται και η μάνα μου φώναζε το όνομά της και εκείνη την ώρα ξύπνησα και όντως φώναζε το όνομα της. Αυτό ναι είναι ανατριχίλα σκέτη!
καπως το λενε αυτο,δεν θυμαμαι
βλεπεις ενα ονειρο και τυχαινει να συμβει αργοτερα
κατι σαν διαισθηση
Deja vu?
αυτο ειναι στον ξυπνιο σου νομιζω , οτι βλεπεις κατι και λες τοχω ξαναδει
οχι σε ονειρο
Καλά άμα αναλύσουμε τα όνειρα που βλέπω εγώ… κλάφτα χαράλαμπε… Ποιος Τόλκιν και μαλακίες…
Τραβα στο θρεντ με τα ονειρα και ποσταρε ενα ετσι απο περιεργεια!!!
ε τι φλωριες ειναι αυτες?
θάνατος σε όλους όσους δούλεψαν για να φτάσει στην οθόνη μου η συνεχόμενη κινούμενη διαφήμιση του διαβόλου στα δεξιά
Ποια διαφήμιση; Το firewall μου τα μπλοκάρει όλα :roll: