Και σαλόνικα…
Ναι γαμώτ…το αμαξι έγινε σκατουλί :lol:
Και δω Αθήνα πολύ βρόχα. Μάλλον το βράδυ θα πέσει κοκούνινγκ και doom.
Βαρεθηκα σιχάθηκα την μουντίλα…έλεος!
Στα διαλα πλεον.
Απριλης μηνας κατω απο 20 βαθμους η θερμοκρασια συνεχεια…
Μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι άνοιξη και φθινόπωρο, τέλος…
Όντως κάθε χρόνο και εξαφανίζονται ολοένα και περισσότερο οι εποχές
Και ειναι τοσο ωραια εποχη η ανοιξη !
αντε να δουμε και μεις ενα ματσ σημερα γαμω τη πουτανα μου ολη τη χρονια με τα κωλοφροντιστηρια τεταρτες βραδυ.
Μπαλα και μαθηματα κανουν κακο συνδυασμο.
Εκεινο του Μουντιαλ του 2002 μας χαντακωσε στις πανελληνιες της
δευτερας λυκειου.
τι λετε ρε…τι σχεση εχει η υπαρξη των εποχων με το αν εχει συννεφα στον ουρανο?
18 Απριλη και εχει βροχες,συννεφια και κρυο αερα.
Και 15-16 βαθμους.
Ε δεν το λες και ανοιξη αυτο το πραγμα.
περιμενω να μου πουν αν θα φυγουν οι γονεις μου το βραδυ, για να μαζευτουμε παρεα να δουμε το ματς. 32αρα τηλεοραση και HD, και πιτσες-μπυρες!! πανηγυρι θα γινει!!!
αν βαλει και πρωτος γκολ ο Πικε να παμε και ταμειο…θα το καψουμε!!!
Ποιος από εδώ έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό με easyJet?
Έχω το εξής πρόβλημα: την άλλη εβδομάδα πάω Λονδίνο και μου ζητάει να συμπληρώσω μια φόρμα με τα στοιχεία του εγγράφου που θα ταξιδέψω (δλδ ταυτότητα. δεν εχω διαβατήριο αλλά απο το αεροδρόμιο μου είπανε οτι δεν χρειάζεται εφόσον η ταυτότητα είναι καινούρια μπλα μπλα μπλα). Το point είναι οτι μεταξύ άλλων μου ζητάει ημερομηνία λήξης. Ως γνωστόν η ταυτότητες δεν λήγουν, αλλά πήρα και στην αστυνομία να το επιβεβαίωσω. Kαι προχθές η EJ μου έστειλε πάλι mail να μου υπενθυμήσει οτι πρέπει να συμπληρώσω τη φόρμα (της οποίας όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά) αλλιώς μπορει να μην μπορέσω να ταξιδέψω. Τι να κανω; Πλάκα θα έχει να μην με αφήσουν να ταξιδέψω γι’ αυτή τη βλακεία…#-o
Μήπως η ημερομηνία λήξης αναφέρεται στη χρεωστική/πιστωτική που έχεις; Συνήθως αυτό ζητάνε…
Όχι είναι για ταυτότητα, διαβατήριο ή έγγραφο προσφύγων, γιατί αυτές είναι οι 3 επιλογές που δίνει στο πρώτο πεδίο…
Ε βάλε κι εσύ μια ημερομηνία λήξης τυχαία μερικά χρόνια μετά… Big deal…
Μωρέ αυτό έκανα, αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι γράφει από κάτω “Να θυμάστε ότι εάν δεν συμπληρώσετε αυτά τα στοιχεία με ακρίβεια, δεν θα σας επιτραπεί να ταξιδέψετε με την πτήση σας” και επίσης ότι πριν 2 μέρες η EJ μου έστειλε mail-υπενθύμιση να συμπληρώσω οπωσδήποτε τη φόρμα…:roll:
Κι από πού θα το εξακριβώσουν π.χ. ότι βάζεις ο,τι να ναι; Αφού πουθενά δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης , δε λήγει