Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Λονδινο πας με ταυτοτητα ακομα? τι εγινε με εκεινη την συνθηκη που θα εβγαινε η Αγγλικα(Σεγκεν νομιζω…)??

Δεν ξέρω τίποτα, εγώ τηλεφώνησα στο αεροδρόμιο και μου είπανε οτι με την ταυτότητά μου είμαι οκ!!

Μια χαρά πας Λονδίνο με ταυτότητα. Και τις 2 φορές έτσι πήγα. Τώρα αυτό για τη φόρμα όμως δεν το θυμάμαι :confused:

Αποφάσισα το καλοκαιράκι με το καλό που θα φτιάξω το δωμάτιό μου (να το κάνω κάπως πιο ανθρώπινο τελος πάντων) να το βάψω κιόλας και λέω στον έναν τοίχο που θα βάψω να ζωγραφίσω στο κάτω μέρος και καλά έναν τοίχο (The Wall) και στο πάνω μέρος να κάνω μαύρο φόντο και να κάνω το υπέροχο αυτό πρίσμα (Dark Side Of The Moon)… αλλά κάποιοι μου λένε να μην βάλω μαύρο… αλλά άμα βάλω κάτι άλλο δε θα φαινεται το τι ειναι. Εκτός αν βάλω απλά σκούρο μπλε που σαν ιδέα δε μ’ αρέσει… Τι λέτε;

Μην κανεις το ταβανι μαυρο, ή γενικα σκουροχρωμο, διοτι θα νιωθεις λες και προκειται να πεσει στο κεφαλι σου. :stuck_out_tongue:

Φοβερή ιδέα ! αν είναι για εναν τοίχο - και οχι ολόκληρο - να βάλεις μαύρο δεν ενοχλεί καθόλου ! αλλα πρεπει να το δεσεις καταλληλα . Θα φένετε ολοκληρος ο τοίχος ή θα βάλεις κανα τραπέζι πχ ?

Night sky δε θα βάψω το ταβάνι αλλά τον τοίχο! Το ταβάνι θα παραμείνει άσπρο με τα αστεράκια που φωσφορίζουν σοτ σκοτάδι (ω ναι τα έχω αφήσει εκεί από το δημοτικό) ο τοίχος θα φαίνεται σχεδόν ολόκληρος το μόνο που θα έχει μπροστά θα είναι το πιάνο μου το οποίο είναι ηλεκτρικό και γενικά σε εκείνη τη μεριά θα έχω τα μουσικά όργανα! Και να θα είναι για έναν τοίχο και μάλιστα επειδή ακριβώς δίπλα είναι η μπαλκονόπορτα λέω στο κάτω μέρος (λίγο πιο κάτω απ’ τη μέση του τοίχου) να κάνω το σχέδιο με τα τούβλα και να κάνω και δύο σειρές πάνω πάνω στον τοίχο και να είναι γύρω από την μπαλκονόπορτα! Δηλαδή το μαύρο δε θα είναι όλος-όλος ο τοίχος! Μόνο στη μέση που θα εχει το πρίσμα!

BOYΑΛΑ

οι ζωγραφιες με τα σπρει ειναι γαματες
εχω μερικες στο σπιτι μου απο εναν που ζωγραφιζε στο λιμανι της Σκιαθου

whatafuck http://www.youtube.com/watch?v=TGbrFmPBV0Y

ολογραμμα 2pac live και whatafuck Παλι

ναι ρε μαλακια μου φαινεται εμενα…

Ρε σεις υπαρχει κανα θρεντ που ποσταρουμε τετοια κομματια?: http://www.youtube.com/watch?v=W_JAJntgVbE

Δεν ηταν ολογραμμα. Δες εδω την τεχνικη :

:!: http://www.techgear.gr/tupac-illussion-43007/

Απο χθες, και μετά από 6 μήνες αποχής, έχω και πάλι ιντερνετ και λειτουργικό laptop!

Το εγκαινίασα ακούγοντας Circle of Animals και Kylesa.

Άντε ρε! Μας έρχεσαι από ιντερνετική αποτοξίνωση δηλαδή ε :stuck_out_tongue:

οι πρωτες 3 εβδομάδες ήταν δύσκολες, αλλά μετά συνήθισα τόσο που τώρα μου ψιλοκακοφαίνεται :stuck_out_tongue:

το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είχα πρόσβαση σε (καινουρια κυριως) μουσική, και γενικά μουσική αποθηκευμένη στο laptop (αυτό είχε να κάνει με άλλου είδους τεχνική δυσκολία). Οπότε από χθες το έχω ξεσκίσει το θέμα!

Εγώ πάλι δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα παρόλο που έχω ΄λάπτοπ γιατι πρόκειται για ένα απαρχαιωμένο λαπτοπ που κολλάει με δυο παράθυρα ανοιχτά και χάνει το σήμα της σύνδεσης και μετά άμα του ρθει κάνει και κανα ριστάρτ από μονο του! Άντε WB!

Να γραφεις διαγωνισμα Εκθεσης με θεμα Εθνικισμο-Πατριωτισμο στις 21 Απριλιου! Epic timing! :smiley:

να πηγαινεις περιπτερο χθες βραδυ.και να λεει το ζωο 250 κιλων στο ταμειο στον αντρα της, “περικλη να βγαλουμε τη σημαια αυριο,21 απριλη”

Ευτυχώς που μου το θύμησες.