Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

ξερνάω με συνεχόμενο red hot σπάσιμο νεύρων… και παπαριών

:lol::lol:

:lol::lol:γαμάτο:lol::lol:
:):!:

Αγαπώ μια πιτσιρίκα.

ειναι τρελα?ειναι γλυκα?

Απ’ όλα είναι! 8)

Επειδή τώρα κατεβάζω Sacred Reich - Surf Nicaragua αλλα εχει ολη την δισκογραφία , τι αλλο αξίζει να κατεβάσω ; το πολυ 2album

μετά απο 2 χρόνια , ήπια 4 γουλιές μπύρα.Oh yeahhhh

Oπωσδηποτε American Way και μετα Independent.

Μιλαμε επαιζα 2 ωρες μπαλα και γυρισα σπιτι και με περιμεναν 2 πιτογυρα σπεσιαλ…Να δω πως θα ξυπνησω στις 8 να παω να γραψω διαγωνισμα.

Χοχοχο φόρτσα Μοσχούλα! Η Μοσχούλα-κατσίκα ως υποκατάστατο της Μοσχούλας-κατσίκας σ’λέω μπρε! Φόρτσα βοσκέ ντουγρού για τη Μοσχούλα!

Μια απ’ τα ίδια καννίβαλε! Ποιος σηκώνεται πρωί πρωί! Πάμε να σκίσουμε τις κόλλες γκρρρ!

:!::!::!:

Κάθομαι και διαβάζω,βλέπω κανά ματς,ξαναδιαβάζω,βλέπω κανένα μουσικό documentary,ξαναδιαβάζω και κάπως έτσι πάνε όλες οι μέρες μου τελευταία,κλεισμένος στο δωμάτιό μου…Όχι κι άσχημα,αλλά αυτό που θέλω είναι να πάω σε μια παμπ να γίνω φέσι,κουράζομαι σιγα σιγά…:frowning:

Α, δεν είναι τίποτα, θα το συνηθίσεις σε κανά μήνα…η αρχή είναι πάντα δύσκολη… :stuck_out_tongue:

(εντάξει, δεν παίζει αυτό που λέω/ωστόσο εγώ συνήθισα…) :roll::lol:

η αίσθηση του να ξυπνάς 5 το πρωί και να λύνεις ασκήσεις μαθηματικών, χωρίς λόγο.:eek:

Α,δηλαδή χρειάζονται 6 μήνες για να συνηθίσω???:-s:p

ειμαι 4ημερο στις εστιες στην ξανθη…

και γαμω τις φασεις…χαλαρωμα φουλ.

Πόσο καιρό είσαι μέσα;;; Και όταν λές “μέσα” εννοείς στο δωμάτιο;;; Είμαι δλδ το μόνο ζαβό εδώ μέσα;;; :-Ρ Χωρίς παρεξήγηση αυτά που λέω, ο καθένας έχει τα δικά του… :slight_smile:

Βασικά από πριν τα χριστούγεννα είναι που έχω πήξει ρε,θυμάσαι,τα λέγαμε εδώ μέσα.Και τώρα δεν έχω μαθήματα αλλά έχω άπειρο διάβασμα.Προλαβαίνω τα deadlines στο τσακ.Και επίσης τα λεφτά μου δεν είναι πολλά…Άρα δεν βγαίνω έξω για ψύλλου πήδημα.

Εγώ δεν βγαίνω καθόλου…όχι βγήκα 3, 4 μέρες στις γιορτές… :-Ρ
Ναι, πώς δε θυμάμαι;;; Καταλαβαίνω, έχεις δίκιο ρε συ, ζόρικα τα πράγματα…

Σήμερα είμαι με 2 περίπου ώρες ύπνο! Πήγα στο σεμινάριο νωρίτερα 7-9 και παραδόξως ενώ όλοι εκεί μέσα είχαν κοιμηθεί κοντά 12ωρο εγώ είχα την περισσότερη ενέργεια απ’ όλους! Τι συμβαίνει;;;