Ο Βαγγέλης του Mega πότε θα κάνει βίδεο?
Επλυνα το αμαξι μετα απο ενα χρονο :yahoo:
…ερε και να βρέξει:lol: :!:
Σταματα ρε γκαντεμη
Αύριο όντως θα βρέξει όμως ;ρ
Κατι ακουσα για βροχες το σκ αλλα δεν παλευοταν αλλο μονο δεινοσαυροι δεν ειχαν βγει απο το αμαξι
Γατακια ενα ειναι το βιντεο.
[SPOILER]Εκει που λεει “But i believe in the joy of life” κατουριεμαι πανω μου[/SPOILER]
Δώσε πόνο ρε nightpower μάστορα έχω γίνει χίπστερ για σένα.
Μαζι με το κεφαλι και τα δοντια (για κουκουλα) η χωρις? :-k
Επιπροσθετως κλαιω με φραπεδοσυζητηση μεταξυ της ΑΣΧΕΤΗΣ madsroom και των ροκινγ.γρ καφρων, και δηλωνω οτι τη μηχανη του φραπε τηνε λεω βζουπ και μοιαζει με alternative δονητη.
ΥΓ-υπενθυμιση: το “I am Hellene” video ειναι απο τα πιο τραγικα και μαλακισμενα πραγματα που εχουν υπαρξει στον μπουρδελοπλανητη μας…
Archive post κιετς.
ο ονοματοποιός.
ο μάλτιπολ τσόις.
ο φλώρος.
η πραγματίστρια.
και ο άσχετος.
Εχεις το γνωθι σαυτον αλλα αδυνατεις να βγαλεις σωστα συμπερασματα για τους αλλους…επομενως επαγωγικα οδηγουμαστε στην εξης δηλωση μου…ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠ’ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΚΙ ΕΛΑ ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΡΥΔΙ…ΦΛΩΡΕ…ε ΦΛΩΡΕ… (μπες τσατ στο φουμπου να σε ρωτηξω κατι ρε)
[SPOILER]Οχι ασχετος ρε…πληγωθηκα τωρα… :([/SPOILER]
googlarete [B]zerg rush[/B]
ρε παιδια καποιος που εχει δουλεψει εδω στη ζωη του ας με βοηθησει
οταν λεει πληρης απασχοληση τι ωραρια δλδ να υποθεσω
οχταωρο φουλ?και τι μισθο θα εχει αυτο το πραμα (λεει και ασφαλιση.)
8-άωρο αν είσαι τυχερός.Που θα δουλέψεις?
Για μισθούς την αλήθεια να πω,δεν είμαι σίγουρος πόσα δίνουν πλέον.
χαχα η δουλεια ειναι ενημερωση για ληξιπροθεσμες ωφειλες απο τηλεφωνο.
θα ξεκιναω καπως ετσι.
καλησπερα απομακρυνθειτε απο το οπλο σας σας παρακαλω και ονειρευτειτε μια ομορφη παραλια.
ωραιααααα τωρα μπορουμε να αρχισουμε.
edit: βιογραφικο θα στειλω… μην χαιρομαστε…
Α!τέλεια,το έχω κάνει κι εγώ αυτό!!!
Σε εισπρακτική,τράπεζα?Εγώ το έκανα για την ECDL.Πίκρα.
α ναι?τι φαση ειναι?
Είναι υπέροχα να ζητάς λεφτά από κάποια που κλαίγοντας εξηγεί πως μόλις έχασε τον άνδρα της. Ή από κάποια που έχει κλείσει 2 μήνες το φροντιστήριό της γιατί γεννούσε και δεν έχει καθόλου λεφτά. Και να εξηγείς από που προέρχονται τα ληξιπρόθεσμα και να τους ζητάς λεφτά για παράλογες χρεώσεις της ECDL(που βέβαια περιλαμβάνονταν στα συμβόλαια που υπογράφονταν αλλά…ποιος χρεώνει μαθητή 20 ευρώ για βεβαίωση πιστοποίησης πτυχίου λόγω του ότι ΕΣΥ δεν έχεις ακόμα τα πτυχία έτοιμα?).
Νιώθεις πολύ γεμάτος μετά από τέτοια περιστατικά.
Αυτές οι εταιρίες πρέπει να απαγορευτούν. Κινούνται στα όρια της νομιμότητας (ειδικά της ηθικής, αλλά ποιος την χέζει βέβαια…). Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει το θέμα αυτό, να δούμε πότε θα κλείσει οριστικά.
Εγώ δεν καλούσα από εισπρακτική όμως,απλά εφόσον δεν έβγαινε άκρη,τότε μια συνάδελφος προχωρούσε τη διαδικασία.Γάμησέ τα!