Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

βσκ ωραια ρε παιδι μου ειναι μια ανεπιθυμητη υπενθημηση.Αλλα αν ειναι ως εκει τι κακο εχει?Δηλαδη απλα το αναφερεις ,σωστα?Και ειναι κατι για το οποιο ο αλλος εχει δωσει την υπογραφη του.Δεν ειναι δηλαδη κατι παραλογο ή καινουργιο.Φυσικα δεν το κανεις να εχει τη μορφη απειλης ή εκβιασμου.

δηλαδη ρε χοπιτο απο να υπενθυμησεις το ποσο τι αλλο κανεις?

Κλαιω γαμω τα συμπαντα ολα :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=16711&postcount=8

[SPOILER][B][SIZE=“7”]john_vla ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ[/SIZE][/B][/SPOILER]

Για τις τράπεζες δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει.Εμείς είχαμε να κάνουμε με φροντιστήρια.
Εάν δεν πλήρωνε,δεν προχωρούσαμε σε επικύρωση επικείμενων εξετάσεων του φροντιστηρίου.Ουσιαστικά όταν μας ζητούσαν να διεξάγουν εξετάσεις τους ενημερώναμε πως έχει κολλήσει η διαδικασία λόγω χρέους.Οι περισσότεροι πληρώναν.Άλλοι πάλι όχι.Άλλοι μας έβριζαν.Πλάκα είχε,δεν κάνω πλάκα!:stuck_out_tongue:
Η μλκια της ECDL ήταν πως αυτό το σύστημα “ειδοποίησης” δεν το εφάρμοσε νωρίς με αποτέλεσμα κάποια φροντιστήρια να της χρωστάνε απίστευτα ποσά.Και άντε να τα ξεχρεώσουν αν δεν τους επιτρέπεις να διεξάγουν εξετάσεις που εκεί ήταν τα κύρια έσοδα τους.Ή να μη μπορούν να δώσουν πτυχία.Παλιοκατάσταση.

Γενικά τα περισσότερα χρέη πάντως τελικά διακανονίζονταν από την μάνατζέρ μου η οποία είχε και προσωπικές σχέσεις με τους περισσότερους ιδιοκτήτες .Και προφανώς σε καταστάσεις όπως αυτές που ανάφερα παραπάνω,σε σοβαρά προβλήματα,δεν τους βάζαμε το μαχαίρι στο λαιμό,εγκρίναμε εξετάσεις,να βοηθηθούν και οι άνθρωποι.

αστραπες και βροχες.το καλοκαιρι δεν θα ρθει ποτε φετος…

Μου έχει έρθει μια περίεργη επιθυμία να ακούσω κλασσικά Ramones,Damned,Pistols,Clash και πράγματα που δεν έχω ακούσει ποτέ όπως Pixies,Black Flag,Sonic Youth,Nirvana,R.Ε.Μ κτλ.:?

Πόσο πολύ σ’ αγάπησα κανείς δε θα το μάθει.

Τωρα παρατηρησα μια διαφημιση στο φορουμ…

Κατι Russian Love Match και κατι Join Free ελεγε. Γουσταρω προοδευτικοτητα :thumbup:

εσυ πρεπει να την εχεις δαγκωσει ασχημα τη λαμαρινα

Στην ίδια φάση είμαστε όλοι.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα (πέρα από κομματάρα) αναφέρεται στο παρελθόν. Στο παρών μια χαρά είμαστε και περνάμε - αλλά δε ξεχνάμε… Αλλά μάλλον θα έπρεπε.

Τα είπες όλα freedomofrock :wink:
Δεν γίνεται να ξεχάσει κανείς, ιδιαίτερα όταν δεν ξέρει αν το θέλει ή όχι

εγω προτεινω να τη βρειτε μεταξυ σας οι απο πανω.μια χαρα παιδια ειστε :stuck_out_tongue:

Πειναω σε λεω…

Βασικά δε γίνεται/δε θες να ξεχάσεις όταν ήταν/είναιο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή σου. Τέσπα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο δε λέγε;:stuck_out_tongue:

Δεν τον βλέπω αυτό το λόγο…τεσπα…:stuck_out_tongue:

Ρε παιδες, το “piti ticket” για το GODS OF METAL ειναι για να εισαι κάγκελο; όπως ηταν το Pitch A ticket στο περσινο Sonisphere δηλαδη;

θελω να μοιραστώ τη μαλακια(γκαντεμιά) που με δέρνει…

φακτ 1 ειχα πονολαιμο πήρα αντιβίωση…
φακτ 2 δεν πέρασε πηρα αλλο ενα κουτί…
φακτ 3 πέρασε ο πονολαιμος αλλα ειχα πυρετό διότι απο τη πολυ αντιβίωση δημιούργησα μύκητες στο λαιμο, πηρα μια μαλακια για να φύγουν
φακτ 4 η μαλακια που πηρα μου προκάλεσε αλλεργια και ολο μου το σώμα εχει κοκκινίλες και με φαγουριζει…

συμπέρασμα ας πεθάνω δεν περνώ τίποτα(αλλο)!!!

ρε μλκ οι αντιβιωση δεν ειναι καραμελες

ρε παιδες, η αντιβίωση ειναι για αρρωστιες και λοιπα! Για πονολαιμο συνηθως πινουν τσάι! :smiley: