Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Άντε και καλό μήνα!

Ώρα για αυτοκτονία ή για μήνυση:

ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ!

Καλό Μήνα σε όλους :slight_smile:

Καλό μήνα μάγκες
Η ζέστη είναι απάλευτη

ω ρε πούστη. τι ζέστη είναι αυτή.??!!

Εγώ έβγαλα ανεμιστήρα πάντως. Δεν την παλεύω

εγω εχω a/c αλλά αν το ανοίξω θα φάμε τα πόδια μας .
ήδη έχουμε εναν λογαριασμό που μας κοιτάει.
και δεν εχω και κανέναν παλιό ανεμιστήρα. ισως γίνει κίνηση

Ποιος ο λογος να αγορασεις φωσφοριζε ροζ πουστοπάππουτσα και να σκάσεις και 150+ γιουρα; Πολλη μοδα εγινε

Τι στο μπεο επαθε το φορουμ και μου τα δειχνει ολα στα αγλλικα εκτος απο τα ποστς, τους τιτλους των θρεντς και τους τιτλους των boards…?

edit: ακυρο εφτιαξε…

ΚΩΛΟΖΕΣΤΗ ΓΑΜΩ!!!

πανελληνιες μπινε πουτανα σγιε
480 ωρες ακομα

Ζέστη ε???Εδώ σήμερα θα έχει 17 μέγιστη και αν ισχύουν αυτά που διαβάζω από αύριο μέχρι κυριακή μέγιστη θερμοκρασία 13 βαθμοί.

Αγαπω το ασυρματο δικτυο του σχολειου, την ωρα των αγγλικων και μισω τη ΖΕΣΤΗ

σιγα τη ζεστη ρε.

Πολυ καλα ειναι τωρα.

Πόσο πονάει η εξαγωγή φρονιμίτη; :-s

ανάλογα τον τρόπο που θα γίνει. έχει βγει νορμάλ? ή είναι κάποιος μέρος του μέσα στο ούλο?

πόνο δεν έχει και τόσο, απλά η μαλακιά είναι που θα φτύνεις αίμα για πόση ώρα μετά.

κοιτα…οταν θα σου τον βγαζουν μονο το ψυχολογικο ειναι γιατι θα σου κανουν ενεση που δε ποναει και δε θα νιωθεις τιποτα.

απο και επειτα μολις γυρισεις σπιτι με τους πρωτους πονους(επειδη περναει η επιδραση της αναισθησιας) παρε οπωσδηποτε τα παυσιπονα που σου εδωσε ο γιατρος γιατι αν δε τα παρεις θα ειναι σα να σου εχουν βαλει κομπρεσερ στα δοντια.

εγω μια φορα εβγαλα σε μια εγχειρηση και τους 2 φρονιμητες πανω κατω απο τη αριστερη πλευρα και μετα πηγα για μαθημα κατευθειαν(ητανε στην οδοντιατρικη οποτε ηταν δυο βηματα η σχολη μου.) και επειδη ειχε αναισθησια δεν ηξερα οτι ποναει ή νομισα ηταν πολυ λιγο.Σε μιση ωρα βγηκα απο το αμφιθεατρο κυριολεκτικα τρεχοντας απο τον πονο (και ο μαλακας πηρα ενα ντεπονακι και νομισα θα περασει).Μεσουλιντ και αντε γεια.

ps:ο ενας φρονιμητης ηταν μεσα στο ουλο.

συνοψης δε πονας παρα μονο οταν δε παρεις το παυσιπονο σου.

…εμένα ο ήλιος μου την σπάει…αλλά αν κάνει τώρα τέτοια ζέστη, μετά γάματα:):!:

Ο ιδρωτας ειναι το χειροτερο πραγμα. Και να σε χτυπαει κι ο ηλιος κατακεφαλα.

παιζει στα rapidshareγια και τα λοιπα site ,καμμια συλλογη/ες με rock/hard rock ,alltime classic (or not) κομματια ,με Party mood (εννοντας οχι μπαλαντοειδη,ακουστικα κτλ) ?? :-k .70’s ,80’s ψαχνω κυριως !

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΑΝ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ,Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΦΕΡΕ Χ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ.

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

[SPOILER][B]ΒΓΑΙΝΕΙ RAMBO 5!!![/B][/SPOILER]