Εμένα μου έχει κάνει φλεγμονή. Πριν 2 μέρες ξεκίνησε ένας απίστευτος πόνος και πυρετός. Πήγα στην γιατρό χθες και με χαπάκωσε με αντιβίωση και ισχυρό παυσίπονο. Ο σιχαμένος φρονιμίτης μου τρυπάει το μάγουλο. Οπότε εννοείται είμαι αγκαλιά με τα παυσίπονα και αύριο μετά την εξαγωγή θα συνεχίσω. θέλω να φάω και δεν μπορώ.
Παμε να πλακώσουμε καμια σκεπαστή Μοναστηρακι έρχεσεε ? ^
:lol: γάμησε η γατα
Το τράβηξα κι εγώ τους τελευταίους δύο μήνες που έβγαλα τους δύο κάτω, οπότε λίγα πράγματα από μένα. Πόνο δεν πρόκειται να νιώσεις μετά τις ενέσεις(καλά εγώ που είμαι και χέστης με τα κωλοβελόνια, περισσότερο φοβόμουν αυτά παρά την διαδικασία), ίσως λίγη πίεση και δυσφορία μόνο. Είναι ίσως και σε τι γιατρό θα πέσεις. Ντάξει το αίμα κλάην, σε καμιά ώρα και με την γάζα μέσα θα είσαι κομπλέ λογικά. Η αναισθησία περνάει κατά βάση 2-3 ώρες μετά και δεν είναι κι ότι πιο ευχάριστο η μετάβαση, οπότε τον προτείνω έναν υπνάκο αν μπορέσεις. Πάγο ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Έκλεινα 10ωρα-12ωρα με πάγο στο μάγουλο και παρ’ όλα αυτά μου είχε γίνει νταούλι, δεν θέλω να σκεφτώ πως θα ήταν χωρίς. Γενικά το παλούκι θα το τραβήξεις πρώτη και δεύτερη μέρα, κυρίως από βράδυ εγχείρησης και μετά. Εμένα ένα panadol μου έφτασε πάντως. Ε και μέχρι να μπορέσεις να κλείσεις κανονικά την μασέλα σου θα περάσουν 5-6 ημέρες.
και το σημαντικότερο. κομμένο το στοματικό σεξ για μια βδομάδα τουλάχιστον
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! :lol:
Μ’αυτές τις εκλογές ούτε μουσική δεν μπορείς να ακούσεις.
[SPOILER][/SPOILER]
και στο rocking πανω επαιζε μια διαφήμιση ΠΑΣΟΚ … ελεος πια
Είναι τόσο σουρεάλ οι διαφημίσεις,μπαίνω στο ΝΒΑ.com και δίπλα μου έχει ΣΥΡΙΖΑ σε μία διαφήμιση μεγαλύτερη και από την κεντρική φώτο του site ξέρω ‘γω.Σήμερα μου έβγαλε τον Ραγκούση :’)
Δεν βάζω adblock με την καμία,θα συνεχίσω να το απολαμβάνω.
Αυτό με τον Λεμμυ το κλέβω
:lol:
Με τέτοιον πόνο κομμένα όλα λέμε!!!
Ντάξει, αύριο προβλέπεται και καμια λιποθυμία με το αίμα που λέτε ότι θα δω. Θα πρέπει να πάρω και παρέα μαζί μου για να με κρατάνε.
Ααααχχχ κομμένα και τα σουβλάκια…:(:(
Ααααχχ κοντεύω να κλάψω σήμερα με τόση βιολογία! 7 θέματα πανελλαδικών μέσα σε μια μέρα έλυσα! Άντε να τελειώνουμε να ησυχάσουμε γαμώ την τρέλα μου…
Βλέπω και χτες μια συζήτηση δύο παιδιών 11-12 ετών και λέει το ένα στο άλλο (στε περίπου απ’ όσο τα θυμάμαι):
-Μια ζωή φροντιστήρια αγγλικά και γερμανικά! Δεν αντέχω άλλο!
Σιγά ρε μπασμένο! Μια ζωή! Γιατί είσαι και μεγάλος και έχεις πάει σε πολλά φροντιστήρια! Στήστε τη φωτιά τώρα!
με κάλεσαν εφορευτική γαμώ την τύχη μου μέσα [-X
Καλώς τα δέχτηκες!
:idea: Αν σκάσω μύτη με t-shirt Deicide παίζει να με διώξουν;
Θα σε κρατήσουν γιατί η καταμέτρηση ψήφων απαιτεί ανελεέητη σκληράδα:lol:.
…πολύ πιθανό…θα σου πρότεινα, αν έχεις, t-shirt…Napalm Death:p :!:
Τώρα μπερδεύτηκα τι να βάλω Napalm Death η Hello Kitty :lol::lol::p:p
Μπα… εδώ σε δίκες καλούνε ενόρκους και πάνε και ντύνονται πάνκηδες επίτηδες μπας και τους διώξουν αλλά δε! Οπότε you’re screwed!
Και τι δεν θα δινα για να ξαναπηγαινα φροντηστηριο Αγγλικα και Γαλλικα.
Αγγλικα μια εβδομαδα πριν δωσουμε προφορικα Proficiency συζηταγαμε για μουσικη και βλεπαμε σε DVD επεισοδια “Friends” και το “Βρεχει κεφτεδες”. :lol: