Εγώ έβγαλα 2 και δεν κατάλαβα τίποτα
Έφαγα την ένεση και σε 2 λεπτά μου τον έβγαλε, ούτε κατάλαβα
Είναι λίγο ανατριχιαστικό το σημείο πριν τον πιάσει με την τανάλια και τον τραβήξει που τον σπρώχνει με κάτι σαν κατσαβίδι(?)…περίεργη αίσθηση αλλά δεν πονάει
Μετά ούτε παυσίπονο ούτε τίποτα
Υπάρχουν άτομα στην ηλικία μου που τώρα βγάζουν φρονιμίτες και εμένα είχαν ήδη χαλάσει[-X
Άχρηστα δόντια
Δεν ξέρω τι κατεστραμμένο ναρκωτικό από τη συλλογή του Mccracken βάζουν οι the used στη μουσική τους αλλά έχω φάει το σκάλωμα του αιώνα, και μάλιστα μου φαίνεται περιέργο που δεν τους είχα ανακαλύψει ήδη από την εποχή που άκουγα υπερβολικά πολύ τέτοιο είδος μουσικής.
Μιλάμε για εθισμό.
Πάω να συνεχίσω με την ιστορία μου. Και να στριγγλίσω λίγο the used για να τρομάξω τη μάνα μου. Ευχαριστώ που με ακούσατε.
ποιο καινούριο, μιλάμε για ολντ σκουλ καταστάσεις εδώ πέρα. Ασχολήθηκα προχθες και εχει αναστενάξει το πισι μου.
Απλά ήθελα να μοιραστώ αυτό το γαμάτο συναίσθημα αλλα ήταν αδυνατο να ψάξω στο search με keywords “the” “used” για να το πω κάπου καταλληλότερα
Οι 5 τελευταιες σελιδες αοδε ειναι καινουργιες στην υλη και παιζει πολυ να πεσουν.Γενικα η επικοινωνια ειναι τρελο παλουκι.
The used??Πωωω μου θυμιζεις εποχες πρωτης γυμνασιου που περναγαμε τη φαση My Chemical Romance και ακουγαμε επισης the used και Funeral for a friend… :lol: