Ελα τωρα…
το black parade το ακουω ακομα και τωρα γιατι ειναι μια γαμημενη αλμπουμαρα και απο τα πρωτα cd που αγορασα(και πολυ πιθανον και ενα απο τα αγαπημενα μου αλμπουμ εβερ).
απλα τοτε ηταν που ειχαμε πορωθει με το συγκροτημα και το ειδος.Τα γουστα αλλαζουν,Δεν ειπα ουτε οτι ειναι ανεπιτρεπτο ουτε εχω τετοια κολληματα απλα οποτε ακουω my chemical romance η the used θυμαμαι αυτη την εποχη της ζωης μου.
O κόσμος δεν καταλαβαίνει τα συναισθηματικά παιδια
Τέλοσπαντων χου κεαρς, δεν νομίζω να σταματήσω και ποτέ να ακούω αυτό το είδος και ποτέ οπότε απο κει και πέρα αδιαφορώ. Απλά κουβέντα να γίνεται.
Ποσο σκατομοδα να βριζουν ολοι το αοδε, δεν θα το κατανοησω μεχρι να πεθανω, πραγματικα πιο ευκολα μορια δεν παιζουν σε κανενα αλλο μαθημα. Ολο το βιβλιο λεει το ιδιο πραμα σε καθε σελιδα.
ευκολα μορια ???
Κανεις τεραστιο λαθος.Αυτα τα μορια για να τα παρεις πρεπει να ξεκωλιαστεις μια ολοκληρη χρονια και να ξοδεψεις και εγω δε ξερω ποσες ωρες απο τη ζωη σου.Απλα αμα διαβασεις θα γραψεις σιγουρα.Το να διαβασεις αυτο το μαθημα ειναι δυσκολο γιατι το βιβλιο ειναι τελειως κακογραμμενο,πρεπει να τα μαθαινεις ολα αυτολεξη και το σημαντικοτερο:Πρεπει οταν το διαβαζεις να εισαι 120% συγκετρωμενος.Αλλιως ξεκινας να το λες απ’εξω και καταληγεις να σκεφτεσε κανα 20 λεπτο αν ηταν παντα τοσο ο ασπρος ο τοιχος.