Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ελα τωρα…
το black parade το ακουω ακομα και τωρα γιατι ειναι μια γαμημενη αλμπουμαρα και απο τα πρωτα cd που αγορασα(και πολυ πιθανον και ενα απο τα αγαπημενα μου αλμπουμ εβερ).

απλα τοτε ηταν που ειχαμε πορωθει με το συγκροτημα και το ειδος.Τα γουστα αλλαζουν,Δεν ειπα ουτε οτι ειναι ανεπιτρεπτο ουτε εχω τετοια κολληματα απλα οποτε ακουω my chemical romance η the used θυμαμαι αυτη την εποχη της ζωης μου.

καλη φαση

πολυ καλοι!!!

Χαίρομαι γι’ αυτό απλά ξέρεις συνήθως υπάρχει αυτή η επίθεση εναντίον τους. Ενιγουέη.

Ο κόσμος θα πάει μπροστά! Είδα πιτσιρίκι δημοτικού με μπλούζα Misfits! Μπράβο στους γονείς!

και τοτε που τους ακουγαμε υπηρχε επιθεση :lol:

επιθεση στους mcr!

O κόσμος δεν καταλαβαίνει τα συναισθηματικά παιδια :frowning: :stuck_out_tongue:
Τέλοσπαντων χου κεαρς, δεν νομίζω να σταματήσω και ποτέ να ακούω αυτό το είδος και ποτέ οπότε απο κει και πέρα αδιαφορώ. Απλά κουβέντα να γίνεται.

Τράβα διάβασε αοδέ εσύ μωρή :stuck_out_tongue:

Γιατι να μην ακουμε κατι αν μας αρεσει.Αλλα τεσπα

Πιστευω οτι οσοι μας κοροιδευουν για το ΑΟΔΕ πρεπει να υποχρεωθουν να διαβασουν εστω το πρωτο κεφαλαιο για τιμωρια :stuck_out_tongue:

Kι εγώ πανελλήνιες δίνω, κι εσεις που γκρινιαζετε για το αοδε πρέπει να διαβάσετε όσα διαβάζουμε εμείς της θεωρητικής για παραδειγματισμό!

Τα μαθηματα τις θεωρητικης πρεπει να τα διαβασουν αυτοι που εγραψαν το ΑΟΔΕ μπας και μαθουνε συνταξη :lol:

Ε με αυτά που γράφουν!
Και μην τη γελάς τη σύνταξη είναι μεγάλο παλούκι σε όλα τα μαθήματα.

σκατά και στους μκρ και στο αοδε

γιατί είχα ενα προαίσθημα ότι θα εμφανιζόσουν.
Τη φώκια ξέχασες :stuck_out_tongue:

ουλτρα γκεεηηη

αυτο.

Ποσο σκατομοδα να βριζουν ολοι το αοδε, δεν θα το κατανοησω μεχρι να πεθανω, πραγματικα πιο ευκολα μορια δεν παιζουν σε κανενα αλλο μαθημα. Ολο το βιβλιο λεει το ιδιο πραμα σε καθε σελιδα.

είμαστε τρέντυ

και εγω γιατι δεν εβγαλα ποτε νοημα?!?! #-o

ευκολα μορια ???
Κανεις τεραστιο λαθος.Αυτα τα μορια για να τα παρεις πρεπει να ξεκωλιαστεις μια ολοκληρη χρονια και να ξοδεψεις και εγω δε ξερω ποσες ωρες απο τη ζωη σου.Απλα αμα διαβασεις θα γραψεις σιγουρα.Το να διαβασεις αυτο το μαθημα ειναι δυσκολο γιατι το βιβλιο ειναι τελειως κακογραμμενο,πρεπει να τα μαθαινεις ολα αυτολεξη και το σημαντικοτερο:Πρεπει οταν το διαβαζεις να εισαι 120% συγκετρωμενος.Αλλιως ξεκινας να το λες απ’εξω και καταληγεις να σκεφτεσε κανα 20 λεπτο αν ηταν παντα τοσο ο ασπρος ο τοιχος.