Παίδες όποιος έχει να προτείνει καμιά ταινία με θέμα την ψυχανάλυση θα του ήμουν ευγνώμων.πλιζζ
Δεν ξέρω για ταινία αλλά η σειρά in treatment είναι από τις αγαπημένες μου.
Έχει 3 season και δυστυχώς κόπηκε.
Δεν θέλω κάτι σε σειρά αλλά σε ταινία.Βαριέμαι να μπαίνω σε μόουντ να βλέπω σειρά!
Πούστη Μάτζικ,πώς στο διάολο τα έκανες αυτά
carpe diem,even if it kills me.
Ή δεν θυμάμαι καλά ή έχεις ξαναζητήσει ταινία για ψυχανάλυση. Μοιράσου ταπροβλήματά σου μαζί μας.
αν δεν έχεις δει Good Will Hunting δες το τώρα
Λολ, μόλις είδα το θρεντ για τον Καντάφι, το πρώτο πράμα που μου ρθε στο μυαλό ήταν η winehouse καλό παιδί αλλά τον φάγανε τα κυκλώματα. γιατί μουαμάρ γιατί. πέθανε ένας συνάνθρωπός μας, μόνο θλιβερό μπορεί να είναι. σνιφ κλαψ κλαψ.
ευτυχώς δε λέει τίποτα τέτοιο μέσα.
Για ψυχανάλυση, μονσιέ οτινανε, το in treatment ίσως είναι το μόνο που ξέρω που αποτυπώνει κάπως πιο αναλυτικά την ψυχαναλυτική διαδικασία…στη φάση να καταλάβεις τι γίνεται, πως δουλεύει, σχέση αναλυτή αναλυόμενου κιέτσι.
Επειδή μίλησες για ψυχανάλυση κι η ψυχανάλυση είναι γαμημένα περίπλοκο πράμα. Και κύριως, θέλει χρόνο.
Αλλιώς για ταινία, δεν ξέρω ποιος σκηνοθέτης θα καθόταν να τραβάει για ώρες ντιβάνια και να γράφει σενάρια ‘‘αααααα είμαι φρικιό, μπουχουχου’’.
όπα κάτσε, τέτοια σενάρια υπάρχουν.
Για μια ιδέα, ίσως, το Κρυφτό ή και το Girl, Interrupted που είδα πρόσφατα.
Θα σου πρότεινα και το Madhouse…αν και συνίσταται κυρίως από ψυχάκια με τσεκούρια, σε βάζει καλά στο κλίμα του μέσου ψυχιατρείου.
Α, και το One Flew Over the Cuckoo’s Nest…ίσως και το Patch Adams.
Και οφ κορς, για πιο ολ ταιμ κλάσικ πράματα, αναμένεται και το A dangerous method. Στις αίθουσες. Για καιρό ακόμα. Κλαψ.
Τέσπα, καλό ψάξιμο στα χωράφια που μπαίνεις, μουαχαχα
Aντι να πεταμε λιστς γινε λιγο πιο συγκεκριμενος,ψυχαναλυση ειναι ας πουμε το Donnie Darko αλλα και το Touching the Void,απο διαφορετικες ομως σκοπιες.Τι φαση θες;
Καποιοι καλοι κυριουληδες με σπαστα Ελληνικα μου χτυπησαν πριν λιγο τη πορτα λεγοντας ‘‘ανοιχτε μας, ειμαστε απο εταιρια δημοσκοπησεων, 5 λεπτα θα παρει’’. Σιγουρα ψηλε, μονο που τα κοκκαλα μου τα θελω στη θεση τους.
5 λεπτα θα τους επαιρνε γιαυτο
ξενοφοβικοι:p:p
Η θεια μου μενει ενα τετραγωνο μακρια και μπουκαραν φατσα φορα στο σπιτι της 3 η ωρα το μεσημερι πριν απο τρεις βδομαδες. Παλι καλα που ετυχε να λειπει. Τετοια ωρα δε θα ανοιγα και ταχυδρομος να μου λεγε πως ειναι (γιατι οσο περιεργο κι αν ακουγεται μου εχει σκασει 2 φορες μεχρι τωρα ταχυδρομος στις 4. Οι διανομες κανονικα ειναι μεχρι τις 5).
έχεις βίτσιο, ε? θέλεις να τα μιλάνε καλά τα ελληνικα αυτοί που θα σου τα “αλλάξουν θέση”…
Αύριο λειτουργούν κανονικά οι σχολές;;:-s:-s
Αν δε βγει ανακοίνωση, ναι. Αύριο πχ σε εμάς θα δωθούν και 1-2 μαθήματα.
Γαμώ και έχω και εργαστήριο…
Να έρθω πετώντας περιμένουν;
αν άκουγες manowar θα είχες το άλογο σου και θα πήγαινες έφιππος.
[SPOILER][/SPOILER]
Φωνητική-Φωνολογία γαμώ το Δία!=’(