Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Α εμείς δεν δίνουμε αύριο και γλίτωσα και ένα μάθημααα.Ράνια δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα,απλά θέλω να μάθω πράγματα γύρω από την ψυχανάλυση και τον άνθρωπο και βαριέμαι να διαβάσω φρόιντ,λακάν κλπ (νταξ θα διαβάσω ίσως πιο μετά αλλά ας σχηματίσω μία εικόνα).Τέτοιες ταινίες θέλω φαθη,αυτές που είπατε θα προσπαθήσω να τσεκάρω!

Τυχεροί όσοι δεν έχουν μάθημα

Οι δικοί σας ξέρουν να ακυρώνουν τα εντός έδρας, εμείς που δίναμε κανονικά αναλύσεις γραμμικές κλπ την προηγούμενη βδομάδα μας κάνανε αστειάκια να κοιμηθούμε σε πατώματα. Όξω παλιομαθηματικοί :!:

ε καλά και εμείς πέρυσι δίναμε πάνω σε απεργίες!

επρεπε εδω και 15 λεπτα να φυγω για δουλεια.

αλλα εχω κολλησει και ακουω 3η φορα αυτο

οχ Θε μου.

Λοιπον, ειμαι βαρεμενος. Δεν ξερω αν και που υπαρχει θεμα για μη μεταλ ονειρα αλλα ακουστε δω:

Σημερα ειδα ενα πολυ “γεια σου” ονειρο, αλλοπροσαλο εντελως. Θυμαμαι την αισθηση, αλλα μου εχει μεινει μονο ΜΙΑ σκηνη. Να καθομαι σε ενα τραπεζι. Δεξια η αδερφη μου να καπνιζει. Αριστερα ο καθηγητης που ειχα οταν πηγαινα αγγλικα φροντιστηριο, με μαγιο (μες στον χειμωνα) να καπνιζει επισης, παρα το οτι ειναι αντικαπνιστης. Και σκαει ο Θεριος (ναι, ο Therion) με ενα τεραστιο χαμογελο και μου λεει ποσο γαμαει το Fifa 11 και αν θελω να παιξουμε κανα διπλακι και μετα να μαζεψουμε φορουμιτες να λιωσουμε σε κανα ιντερνετ καφε.

Μαλιστα.

Επιτέλους ήρθε η αναβολή μου μετά απο τρεις εβδομάδες \:D/\:D/

πολλά νεύρα.

Να φκιαχτεί, είμαι κιεγώ βαρεμένη
Στην προηγούμενη μου ζωή έκανα ινδική ονειρομαντία, τώρα κάνω μόνο ινδική

αντε μαθημα παλι τη δευτερα… :smiley:

Τι επαθες ρε brother of metal;;;

Βραδιά πόκερ σήμερα…άντε να βγάλουμε κάνα φράγκο γιατί τα έξοδα τρέχουν!
8)

Ποκεράκι είπες; Με τι bid παίζετε;

Ωραίος ο πασχαλάκος!
Καλή τύχη!

Bid?[COLOR=“White”]
______[/COLOR]

Thanks Neniel

Πόσα ποντάρετε σε κάθε γύρο; Εννοώ το μεγάλο ποντάρισμα. Το big blind

0,10/0,20? τα blinds
10? το buy-in
Cash

Θα είμαστε 9 άτομα οπότε ελπίζω σε γερή μπάζα:papas:

Κάντε τα καλύτερα 1 και 2 ευρώ. Θα βγεί γρηγορότερα το παιχνίδι και πιο εύκολα

Το 0,10/0,20? είναι μικρό(καλύτερα το διπλάσιο) αλλά το 1/2? είναι τεράστιο για 10?
Να παίξουμε είπαμε όχι να το διαλύσουμε σε μισή ώρα:p