σκληρος τυπος^
Οι Queensryche μου θυμίζουν Marillion.Οι Marillion μου θυμίζουν Genesis.Άρα οι Queensryche μου θυμίζουν Genesis.:?
[SPOILER]Ούτε καν.[/SPOILER]
^philosophy.
ampelo-philosophy
Πως σου θυμιζουν οι Ryche τους Marillion ηθελα να ξερα…
βαριεμαι να παω να ψηφισω…
Σήκω’ το γκώλο σου και πάνε.
12 μέρες για να τελειώσει το μαρτύριο της εξεταστικής :!:
Εχει δικιο ο hopeto πρεπει να πας!!!
εννοειται οτι θα παω ρε…
…έριξα κιεγώ την αγωνιστική μου ψήφο…άντε να δούμε:):!:
Moonchild92 από που πήρες το όνομά σου?
Μετράει κάποια χρονάκια, αρχικά από το άσμα του Γκάλαχερ, αλλά με βολευει η πολυσημία του. 8) Γιατί;
Α,ωραίος.Απλά σκέφτομαι 3-4 Moonchild και αναρωτιόμουν από που εμπνεύστηκες.
Τι παιχνιδάρα αυτό το Orioles - Red Sox !
τι ειπε ο μιτσοτακης στη μαρικα πριν το πασχα?
[SPOILER]αντε μαρικα να σαι καλα και μετα το πασχα θα σε παω να δεις και το Μητροπανο[/SPOILER]
Σήμερα η μητέρα μου αποφάσισε να διαφωτίσει μουσικά και πολιτικά τους υφισταμένους της, και με πήρε τηλέφωνο για να συνδράμω.
Ακολουθεί σουρρεαλιστικός διάλογος -ενόσω εγώ είμαι στη δουλειά επίσης- όπου μου λέει ποια κομμάτια Naer Mataron έχουν παίξει, αναρωτιέται τι να βάλει παρακάτω, κι εγώ μπαίνω στη διαδικασία να της πω ποιο άλμπουμ να αναζητήσει και τι να προτιμήσει.
Η μητέρα μου, η οποία όπως και να το κάνεις έχει και μία κάποια εξοικείωση με το θέμα, το διασκέδαζε. Οι υπόλοιποι, έμαθα, όχι και τόσο.
Να μην ξανακούσω ποτέ ότι δεν είμαστε προοδευτική χώρα, σαν κάτι άλλους που έχουν ροκάδες βουλευτές.
Το γεγονός ότι δεν ήμουν σίγουρη αν έπρεπε να κάνω το συγκεκριμένο ποστ στο “Εκλογες”, το “bm thread” ή το “Διάφορα” δείχνει από μόνο του ότι υπάρχει ένα θεμελιώδες πρόβλημα στη διάκριση εξουσιών σε αυτή τη χώρα
Αυτή η μουσική ρε παιδί μου.Πάντα μπαίνει στο προσκήνιο για λάθος λόγους.
μιας και το λετε ειδα χθες μια αφισα κοντα στο σπιτι μου(απο ενα τοπικο κινημα σαν το δεν πλερωνω αν καταλαβα)που ειχε τις φατσες γαπ,σαμαρα,βενιζελου και ολων των παιδιων και ελεγε ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ[I] ΚΑΙΑΔΑ[/I]
γελασα λιγο μπορω να πω.:-s