Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Τους έστειλαν ολίγον

επιτελους πηρα χορδες για την καλη μου κιθαρα!

επισης ξυριστηκα Β)

Τεράστιο σκηνικό σήμερα στο εργοστάσιο που είμαι αυτό το διάστημα. Έρχεται φορτηγατζής να φορτώσει και πιάνει το αυτί του την κουβέντα περί εκλογών που είχαμε. Ε εκεί που λες αυτός η κοιμάτε όρθιος η απλά είναι τόσο φτιαγμένος που δεν αντιδράει σε κανένα εξωτερικό ερέθισμα (μια ώρα εξήγηση για να καταλάβει σε ποια αποθήκη πρέπει να πάει να φορτώσει) ξαφνικά ξύπνησε από τον λήθαργο του και πανηγύριζε για την νίκη της χρυσής αυγής. Κορδωμένος παίρνει υπάλληλο που ήταν δίπλα μου και του δείχνει λάβαρο της αυγης “αυτό μου το έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός ρε” και από δίπλα του δείχνει την κοντόκαννη καραμπινα που έχει κοντά στο κάθισμα (σημ. ο υπάλληλος ήταν τσιγγάνος αλλά δεν νομίζω πως το πρόσεξε και τόσο ο άλλος). Μετά βάζει μπρος ξεκινάει και φωνάζει κρεμασμένος από την καμπίνα “θα πεθάνουν όλοι ρεεεεε”

:lol::lol:

δε του ειπες να κανει την αρχη?

α

πρωτο σχολιο στο βιντεο

[SPOILER]I wonder if David Gilmour ever thinks “Damn, I’m David Gilmour”

:lol::lol::lol:[/SPOILER]

μπα άσε αυτός εκείνη την στιγμή δεν το είχε σε τίποτα να την τραβήξει και να αρχίσει να καθαρίζει κόσμο εκεί μέσα :stuck_out_tongue:

εννοω για τον εαυτο του :smiley:

κατάλαβα ρε :stuck_out_tongue: απλά αυτός αν έλεγες “Παπαρήγα” για παράδειγμα έπαιρνε την καραμπίνα και σου την άναβε άνετα :lol:

Ξέχασα όμως το καλύτερο… “έγινε νωθεία ρεεε 30% πιάσαμε” μετά από αυτό ήρθε το “θα πεθάνουν όλοι ρεε”

Πάντως από ότι μας είπαν οι παλιοί είναι γνωστός παλαβός αυτός και χάνει λάδια από μικρός :lol::lol::lol:

Πεινάω αλλα δεν θελω να φτιαξω πάλι τόστ!

Asphyx vs Inquisition

Βάσει των replies στα αντίστοιχα thread, inquisition θα έχει λιγότερο κόσμο. 2
Αλλά πέφτουν Κυριακή και δε θα μπορώ να πιω. 1
Θα μπορούσα να πάω και στα δύο μόνο υπό την αυστηρή προϋπόθεση να μείνω εντελώς νηφάλια και νηστική για το σ/κ και μακριά από merch. 0

:?

μακριά από μπλουζάκια-σιντάκια;;;

Δύσκολο[I]…(πιό εύκολο κόβεις ποτό/τσιγάρο παρά merch.)[/I]

Πήρα στρώμα για γυμναστική. Dream come true.

Βαριέμαι του θανατά :lol:

Κάποτε πρέπει να αρχισω γυμναστικη για να ειμαι fit το καλοκαιρι! 8) :roll:

φαε 3 πιτογυρα και μετα μωρε

…άψογος:):!:

Εσύ είσαι αυτός που έγραψε στο τεύχος του metal hammer αυτού του μήνα?:stuck_out_tongue:

ασκησεις τεχνικης στην κιθαρα και καιει ο πηχης…

Αν λες για εναν σκοτεινο άρχοντα (?) οχι δεν ειμαι εγω ειναι ενας συμμαθητης απο αλλο τμημα που δν μιλαμε πολυ αλλα ειναι ο κλασικος νερντ - προγκ μεταλας καφρος . Απο αυτον πειρα και το σκοτεινος αρχοντας του σκοτους που εχω στην υπογραφηη

Δεν το ηξερα οτι ειχε βγει στο χαμερ αυτος και μου το ειπαν και πεθανα στα γελια :lol:

Ο Καιάδας απειλεί το αγγλικό terrorizer με μηνυση επειδή κατέκρινε την συμμετοχή του με ακροδεξιό κόμμα στις εκλογές (έτσι το ανέφεραν) :lol::lol:

http://truecultheavymetal.com/blog2.php/2012/05/10/naer-mataron-any-kind-of-legal-political-activity-of-any-member-is-a-matter-of-personal-choice