Μια χαρα κομπλε ειναι, αν και περισσοτερο εχω δει να τα φορανε σε μηχανες-μηχανακια…νταξει ικανοποιημενος θα μεινεις.
120 ευρω εκαναν αλλα αλλαξα και τις 2 βασεις συν κατι αλλα συν εργασια
μου πηγε 3 κατοσταρικα
Πολυ καλα τα kayaba machine δεν θα εχεις προβλημα
το παιρνω πισω για την καθηγητρια καθως οι φημη οτι η απαντηση που εγραψα στηο θεμα ειναι λαθος,ειναι λαθος!
Ζεστό ψωμί!=P~
Και σκέτο είναι πεντανόστιμο το άτιμο
Ζεστο ψωμι με βουτυρο και μελι.Μπορω να φαω ανετα μισο κιλο στην καθισια μου
Τελευταια μερα μαθηματων σημερα και απο Τριτη εξεταστικη! Argh!!
οταν τελειωνω απο τη δουλεια και παιρνω το ψωμι της ημερας
στο δρομο το μισο εχει φυγει ετσι.
…είμαι ψόφιος μετά από δουλειά και δισκότσαρκα με τον Sok…πάω για ξάπλα:):!:
κάποιος σοφός γέρος πρέπει να σε πήγε σε χωράφι για να δουλέψεις.
Γυρνούσα από έξω
6/10 φορές που θα πάρω ψωμί από το φούρνο εδώ δίπλα θα είναι ξημερώματα γυρνώντας
Το πρωί μετά τις 11-12 έχουν τελειώσει όλα
ω μεγαλειότατε, ρήγα.
Πάλι εφορευτική με έβαλαν [-X να παν να γαμηθούν
Στρώνω κρεβάτι τώρα κάπου στις 4 το πρωί, κουκουλώνομαι και βάζω τιβί έτσι λίγο να χαλαρώσω μέχρι που νιώθω κάτι στο πόδι μου. Στην αρχή λέω κλάην, θα είναι ροδέλα από λευκοπλάστ (κάνω σχεδόν καθημερινά αλλαγές σε γάζες στον άντρα που έκανε κύστη κόκκυγα), σηκώνω από περιέργεια τα σκεπάσματα να το βάλω στο κομοδίνο, μόνο που αντί για την κόκκινη ροδελίτσα του λευκοπλάστ είδα κάτι πιο μικρό, πιο μακρουλό και πιο μαύρο. Και περπατούσε στο μπούτι μου. Και ήταν κατσαρίδα.
Δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ με την εντομοφοβία που ήδη με διακατέχει. (Εννοείται η πρώτη μου αντίδραση ήταν “ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ”. Oh the courage.) :roll:
Σιχαμερές κατσαρίδες… μετά καθαρισμός με λουτρό οινοπνεύματος, οξυζενέ, μπεταντίν κλπ!
Στην Αυστραλία θα μπορούσε να είναι καμία δηλητηριώδης αράχνη, από τα δεκάδες είδη που κυκλοφορούν στις αυλές τους ακόμα και μέσα σε μεγαλουπόλεις :?
α μπραβο. τέτοια πες της.
Kατσαριδα Μαδαγασκαρης εχεις δει?
Μαδαγασκάρης τρώγανε στο fear factor :-k
Κομματι κομματι φανταζομαι γιατι ειναι καπως δυσκολο να καταπιεις μονοκομματο αυτο το κτηνος
τρεις μερες αποτοξινωση χωρις καφε.Αφου περασαν οι δυο πρωτες μερες με πονοκεφαλο τωρα ειμαι κομπλε.
με θαυμαζω.
και μαλιστα διαβαζω κιολας για εξεταστικη.
φτου μου.