εχω πιει 5 φορες στη ζωη μου καφε, και θεωρω οτι εχω πιο πολυ ενεργεια απο πολλους που πινουν
οτι λεει
Πως μπορειτε χωρις καφε ρε;;;Εγω αμα δεν πιω τουλαχιστον εναν την ημερα αρρωσταινω και ειδικα το πρωι αμα δεν εχω πιει καφε για να ξυπνησω καλυτερα να μην μου μιλησει ανθρωπος
…πές τα-γράψτα:):!:
Caffeine stimulates the adrenal glands to release adrenalin, the ?flight or fight? hormone that prepares the body to react to a threat. It increases your heart and breathing rates, dilates the pupils and increases blood flow to the muscles. Ideally this adrenalin release happens very occasionally during times of great physical stress.
However, when we consume excessive amounts of caffeine we promote a sustained adrenalin response, which exhausts the adrenal glands. As a result, these glands are unable to produce even the small amounts of adrenalin required to help us maintain focus and concentration, which in turn creates feelings of physical fatigue and malaise.
A secondary effect of caffeine consumption that contributes to sleepiness is that it can dampen the sensitivity of insulin. This hormone is involved in detecting sugar in the bloodstream and ensuring its uptake for energy production. If insulin is not working properly, we have less sugar available for energy and will feel tired.
Finally, caffeine consumption ? especially at night ? can reduce the amount we get of slow-wave sleep, which we need to be properly rested and rejuvenated. A consistent lack of this deep sleep will definitely contribute to feelings of fatigue.
Combine these three physical effects of caffeine on the body and you have a recipe for fatigue.
Πες μου το κόλπο σου γιατί είμαι κι εγώ σε περίοδο εξεταστικής και ήδη το νευρικό μου σύστημα κλονίζεται…!!!
Ειναι τελικα μεγαλο σφαλμα να τρως φαγια οταν βλεπεις συγκεκριμενες σειρες.
To Fringe ειναι μια απο αυτες τις σειρες.
Μεγαλη ταλαιπωρια η κυστη κοκκυγα…ειχα κανει στην 3η γυμνασιου…περαστικα πες του και τον νιωθω…
Πεθανα απο τη ζεστη…
χαλλλαρωσε.
μολις ξυπνησα απο υπναρο μιαμισης ωρας.
τι ωραια να βαζει ο γειτονας στο τερμα το Shine On…
still of the night - whitesnake… απλα μοναδικο…
[I]Αγία νοσταλγία πέλαγο ανοιχτό
πόσα σκαριά έχεις πάρει για πάντα στο βυθό[/I]
στις 4 τελικος Ρολαν Γκαρρος.
στις 7 Ισπανια-Ιταλια.
στις 9 Γκραν Πρι Καναδα.
και μετα μου λετε να διαβασω.
Το τεννις το βαριεμαι εκτος κι αν ειναι με τενιστριες. Τα αλλα δυο ειναι pure magic.
Εγω τεννις και φορμουλα και να με πληρωνεις δεν καθομαι να δω
Στην γωνία με το ένα πόδι πάνω κι οι δύο:!:
Φορμουλα παλια ημουν μεγαλος φαν,αλλα καπου την παρατησα.
Θενξ! Είναι γενικά ταλαιπωρία ναι, ειδικά τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση. Πλέον όλα καλά, έχει μια απειροελάχιστη ενόχληση αλλά θέλει ακόμα αλλαγές γιατί έβγαλε πρόσφατα τα ράμματα.
(Και σκέψου ότι έχει ήδη κάνει 2 χειρουργεία για ρίξη χιαστών, ένα για σκουλήκι και άλλη μία επέμβαση. Λέει ότι όπως με την κύστη δεν ένιωσε ποτέ. )
Εμενα δεν μου εκαναν καν ραμματα…