Περαστικά το έχω περάσει κι εγώ το μαρτύριο χωρίς ράμματα μεγάλη ταλαιπωρία!!!Χαρά στο κουράγιο σου που μπορείς και κάνεις τις αλλαγές!!
Ε ντάξει δεν είναι και τίποτα πλέον, τις πρώτες μέρες ήταν άσχημα γιατί τον πόναγε το παραμικρό και ένιωθα σαν νευροχειρούργος. Με ανοιχτή σας το έκανε και τους 2; Αυτό το αφήνεις κανονικά να κλείσει μόνο του λίγο λίγο από μέσα προς τα έξω ε; Έτσι είχε κάνει ο ξάδερφός μου και τελικά χρειάστηκε ξανά επέμβαση.
Με τα ραμματα ειναι πιο πιθανο να χρειαστει ξανα επεμβαση.
Το αλλο κλεινει πιο αργα και ζορικα αλλα εχεις μεγαλυτερη σιγουρια
Αυτο που λεει το σοφικαπα…με τα ραμματα μαζευει ξανα αποστημα στη συγκεκριμενη περιοχη…
Πλεον δε μπορειτε να μας κρυφτειτε :twisted::twisted: χεεεχεχεχεχε
[SPOILER] Ειλικρινα τωρα,ποιος μαλακας πληρωνει για να γινονται αυτες οι ερευνες? [/SPOILER]
Ανούσιο άρθρο…Αν και κυκλοφορούν πολλά από δαύτα τώρα τελευταία!!!
οκ. πλεον θα κοιτάμε στο δρόμο τις γυναίκες και θα λεμε , αυτή εχει κολπικό οργασμό. αυτη δεν έχει :lol:
no ear, no fun.
Απλα νευριασες επειδη ανακαλυψα το μεγαλο σας μυστικο γυνη
:lol::lol::lol:
και λεω πρόλαβα να το διορθώσω. γαμω τους ορθογραφικούς ελέγχους. χειρότερα τα βγάζει :lol:
Ναι κρυφό το είχαμε από όλους και τώρα μας ξεσκέπασες…
Πως θα κοιμηθώ απόψε μου λες;;;;;;;;;
Και σοβαρή έρευνα σε δείγμα… [B]16[/B] γυναικών!
Μάλλον το περιοδικό που το δημοσίευσαν είναι επιπέδου κοσμοπόλιταν :lol:
[SPOILER]Γενικά στον ευρύτερο χώρο της ιατρικής τα μισά και βάλε περιοδικά είναι πολύ μέτριου επιπέδου, και οι δημοσιεύσεις πάνε με το κιλό, με έρευνες του κώλου.
Στη φυσική είναι πολύ πιο αυστηρά, ακόμα και στα μέτρια περιοδικά :roll:[/SPOILER]
φέρτε βοήθεια στη λαρισα. πεθαίνουμε εδώ!!
9παρα πήγα στο σουπερ μαρκετ. πριν καν φτασω ειχα γινει μούσκεμα. οταν γύρισα ειχα πονοκέφαλο. και τωρα έχουν λιώσει ολα εξω. πόσο ζεστή μπορεί να έχει
Την πέφτω κατα τις τρείς στο κρεβάτι με σκοπό να κοιμηθώ καμιά ώρα…ξυπνάω και είναι 8… Άλλη μια μέρα χαμένη
Καλα το εχω παθει και εγω απειρες φορες
Επιβαλλεται να πατε ολοι αυτη τη στιγμη στο θρεντ του Euro 2012 και να δειτε τα σχολια απο την ωρα που ξεκιναει το ματς της Εθνικης.Κοντευω να λιποθυμησω απ τα γελια
Γυρίζεις σπίτι νηστικός όλη μέρα(με ένα κουλούρι). Ανοίγεις κατάψυξη για να πάρεις παγάκια και βλέπεις μέσα τούρτα παγωτό. ΜY LIFE ROCKS.
Πεφτω 1 και ξυπναω 9. Να μου πεις εμεινες αυπνος το προηγουμενο βραδυ. Τα διαβασματα μας φαγανε.
Παλι τα ιδια γαμω την τυχη μου :(