Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

??

πολυ καλο cover .

και εκφραστικοτατο video!!!

Παλι νεκρος επεσα.Με αυτην την ζεστη τραβιεται πολυ ο ατιμος ο υπνος το μεσημερακι :roll:

Αν εννοείς με το aircondition στους 22 βαθμούς οκ. Αλλιώς πως να κοιμηθείς με τον ιδρώτα να τρέχει ποτάμι; Με την καμία, εδώ το βράδυ και πάλι δύσκολα.

Ναι ρε εννοειτε με το air condition αναμμενο αλλιως δεν παλευεται με τιποτα

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΦΥΣΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ

Απάλευτη η ζέστη…Που να διαβάσεις πουλάκι μου;;
Φυσική δίνεις;;;Λατρεμένο μάθημα!!!:stuck_out_tongue:

Οταν εγω εδινα ενδοσχολικες,στη φυσικη ο καθηγητης μας εδωσε 20 ερωτησεις θεωριας και 4 ασκησεις,ΟΛΑ με τις απαντησεις και κρατησε τον λογο του και εβαλε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια!! ΚΑΝΕΙΣ:!: δεν εγραψε κατω απο 20!!!

Παίδες, χρειάζομαι help!

Απο το Ελ.Βενιζέλος για να πάω στο Σύνταγμα χρησιμοποιώντας το μετρο απο που κόβω εισητήρια και πόσο κοστιζουν;

Το Μ3 παίρνω έτσι;

Έχει ταμεία, όπως πας προς μετρό/προαστιακό μετά το αεροδρόμιο. Για το μετρό είναι 8 ευρά το κανονικό. Απλά κάτω η μία γραμμή είναι για τον προαστιακό, και η άλλη για το μετρό (έχει πίνακες με ανακοίνωση του κάθε δρομολογίου, δεν θα μπερδευτείς).

Λιώνω γαμώ τη ζέστη μου μέσα…μόνιμα μέσα σε μια μπανιέρα πρέπει να είσαι

Καλημερα κοσμε .

Ακουγα λοιπον τωρα Rush , και μπιανει ο αδερφος μου κ μ λεει πως και ακους PLACEBO και μαλιστα πρωι πρωι ;

Του λεω αυτοι ειναι οι Rush , καμια σχεση .

Ε μου λεει τοτε αυτος τον αντιγραφει τον Μολκο

δώσε τον αδερφό σου σε αντάλλαγμα με μουγκό παπαγάλο που ξέρει 17 ξένες γλώσσες

Σ όλη την Ελλάδα έχει πεθάνει η οικοδομή, απέναντι από το σπίτι μου βρήκε να ανθίζει ο κλάδος γαμώ την γκαντεμιά μου… Αντίο ύπνε μετά τις 10…

truly sad story^^^

εγω τι να πω που το aircondition του απεναντι κανει θορυβο σα μικρη μπουλντοζα ολο το βραδυ…?

Ανεμιστήρες οροφής ρεεεεεεε!

School’s out ρε μνια!!!

Εχω κλεισει 6ωρο στον υπολογιστη.Αισχος και ονειδος

ε τι είναι ένα 6ωράκι μωρέ

Aπλα ελεγα οτι με το που τελειωσω Πανελληνιες ολη μερα δρομο και μπανια και βολτες και φιλοι και γουαου και ναι και ετσι και καταληγω 6 ωρες μπροστα σε μια γαμοοθονη.Βεβαια υπαρχει κ η περιπτωση να το λες ειρωνικα οποτε νταμπλ δε σεημ :lol:

Γ@μω τα παραθυρα που δε εχουν σιτα και μπαινουν ολα τα κουνουπια μεσα!! AAArrrggghh!!!