Από 16+ με συναίνεση δεν υπάρχει κάποιο νομικό κώλυμα
Όρμα ελεύθερα
Με συγκινείς ρε μπαγάσα
Εμ κι εσυ προκαλεις να σου απαντησω καταλληλα.
Αναφερεις και πιτσαρια και παραειναι ευκολο ομως.
[SPOILER]:p:p γλωσσιτσες[/SPOILER]
Αν έχει τα μισά σου χρόνια +7 μπορείς άνετα.
βασικά το σύγχρονο ανήλικο ελλήνικο καυλάκι έχει κορμάρα, βυζάρα, σοκολατένιο δέρμα, και ********χειλα. Εχω δει πολλους τετοιους κλωνους τα τελευταια καλοκαιρια. Οταν πηγαινα γυμνασιο ειχαμε κι εμεις τετοια, αλλα δε μας καθονταν ποτε. Οχι οτι μας πειραζε βεβαια γιατι απ το στομα τετοιας κοπελας ειχα ακουσει παλιοτερα:" θα θελα πολυ να του γλειψω το μπανανακι" οποτε αντε να μπλεξεις
Που τα βρίσκεις? Μα γιατί όλες τους βιάζονται να μεγαλώσουν?? Στα χρόνια μου, όταν τους μιλούσες έσκυβαν το κεφάλι…
Και ακριβώς αυτή είναι η γοητεία 8) Και ευτυχώς ακόμα υπάρχουν κοπελίτσες με το χαμόγελο της αμηχανίας!
Να είναι ταπεινές? :)
Αυτό το σεμνό/ντροπαλό/αμήχανο είναι πανέμορφο
Εσένα σε πάω πολύ τελικά, χεχε. Αμ, εγώ τους τα λέω, αλλά δε με ακούνε.
Εισαι φίλος του Καπετανακη και τα λες ωραια
??? Πες μου ότι δε λες τον ψηλό !
Το καλοκαίρι μενουμε στο ιδιο σπιτι σχεδον ρε
Μεγάλη αλήθεια!Από την άλλη…κι ας είν’και 14.
μπραβο Αντιγονη!!!
Τι εννοείς? Δεν υπάρχουν πλέον κοπέλες ντροπαλές? Μάλλον, ζω σε παράλληλο σύμπαν, γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι τι γίνεται εκεί έξω.
Δεν κατάλαβα τι λένε, αλλά… Δημήτρη τονέ λένε όχι Αντιγόνη.
δεν το νομιζω να υπαρχουν πολλες
Πες τα ρε άνθρωπε. Έχουμε πήξει στα τουρλωμένα χείλια κ τα ψώνια. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Χαχαχαχαχα, ε όχι! Κοίτα να δεις! Εμείς οι 2 έχουμε και άλλα κοινά θυμάμαι για γυναίκες, υπέροχα!
Και βλέπω υπάρχουν κι άλλοι με τα ίδια γούστα εκεί έξω, είχα αρχίσει τα τελευταία χρόνια να νιώθω μόνος
Υπάρχουν και είναι ωραίο αλλά μειώνονται.