Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Νομίζω ότι απλά πρέπει να ξέρεις που να ψάξεις. Και δυστυχώς οι περισσότερες είναι ακόμα στα λύκεια :stuck_out_tongue:

Ναι ρε,Καπτεν,του ειχα πει οτι σε ξερω απο δω,επικ στιγμες γενικα:lol:

Μπράβο ρε, δε σας φαινόταν, αλλά τελικά ειστε ψυχούλες! Μακάρι να το καταλάβαιναν και οι κοπέλες αυτό…γιατί άλλο σέξυ, όμορφο και θηλυκό και άλλο πρόστυχο…

Ρε το παληκάρι είναι μορφάρα, είχαμε κάνει και χαρτογράφηση μια βδομάδα μαζί, οι καλύτερες μέρες της ζωής μου :stuck_out_tongue:

πειτε μου που βρισκονται ντροπαλες κοπελες σημερα να ξερω και εγω ρε παιδια να πουμε.οχι ολες για σας.

Εγώ δύο ξέρω, η μια είναι καπαρωμένη η άλλη δεν είναι ο τύπος σας. :stuck_out_tongue:

Πωωωω,κάψιμοοοοο

ειναι η ιδεα μου ή ο Tate ετσι οπως εχει γινει ειναι ιδιος ο Foreman απο το House σε λευκο??

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: παγκοσμιως διασημος ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

:lol::lol::lol:
:metal:

Δεν ήξερα που αλλού να χώσω αυτό το διαμάντι…

http://www.masterflorajesuschrist.gr/

Ορμάτε, κλάψτε, αποθεώστε…

Ίσα που σηκώνει και δικό του τόπικ…για να μην πω δικό του φόρουμ…

:lol3: :lol3: :lol3: Master Flora λεει ρε μαλακα κλαιω :lol3: :lol3:

Αφου το λεει συνεχεια ο crimson ρε παιδια, οτι εκει στη Λαρισα τους ψεκαζουν. :smiley:

Διαβαστε το ολο, καποιες ‘‘αποδειξεις’’ ειναι μεγαλα επη. :lol2:

Αν και δεν πρεπει να γελαμε καθως η κυρια ειναι ασθενης ψυχιατριου. :roll:

Όποιος λέει το Μetal “μετσαλ” ή ακόμα χειρότερα “μέτσολ” (πανούλη… :stuck_out_tongue: ) θέλει σκότωμα.

Φχαριστουμε.

Πω το πολυ 60s σε εχει επηρεασει…και μενεις και Αγγλια γαμωτο, επρεπε ΠΡΩΤΟΣ εσυ να επικροτεις την προσπαθεια για υιοθετηση της κλασικης UK βλαχιας…:stuck_out_tongue:

[B][SIZE=“5”]ΧΕΒΙ ΜΕΤΣΟΛ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ[/SIZE][/B]

[SPOILER][/SPOILER]

Παρ’ οτι ειμαστε στο “Βαριεμαι…” θρεντ, επειδη τωρα μολις ακουω το “Sad Wings Of Destiny”, αν θελουμε να μιλησουμε σοβαρα, και αντικειμενικα, ο Halford μπορει να ειναι τραβελοπουστα του κερατα, μπορει να του κανουν μπακστεητζ τον κωλο Κοσοβο, ο τυπος ειναι ο METAL GOD, οταν ανεβαινει στη σκηνη βαζει τα γυαλια σε πολλα γατονια, και επισης ειναι απο τις πιο καλοδιατηρημενες φωνες, ειδικα για την ηλικια του και για την δυσκολια των κομματιων των Priest. Και τουλαχιστον, εχει πει οτι γουσταρει να τον παιρνει, αλλα δεν δινει δικαιωματα, ουτε βγαινει με φουξια φουστιτσες στη σκηνη, και αν μη τι αλλο αυτο ειναι υπερ του.

Επισης στη συγκεκριμενη φωτο, ο ανθρωπας απλα κανει προβα για μετα :stuck_out_tongue:

Τίποτα,να’σαι καλά!!!:slight_smile:

Εγώ έχω αμερικανική ανατροφή,δεν ξέρω τι λες εσύ.

Α ναι ειναι κι αυτο…εχε χαρη που ξερεις απο καλο λαδι, και θελω να ψαχτω στα παλια μπλουζ…