Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Έχουνε βάλει ξύλο κάτω,υποτίθεται πως δεν θα είμαστε μέσα στις λάσπες πάντως…Ομπρέλα και βλέπουμε.:stuck_out_tongue:

Ξέρει κανείς αν τα CD είναι ανακυκλώσιμα ? Να τα πετάξω σε μπλε κάδο ?

δεν ξερω αν ειναι, αλλα στους μπλε καδους δεν πετανε μονο χαρτι?

παντως στα Γιαννενα γαμαει η ανακυκλωση. απλα υπαρχουν οι μπλε καδοι, και οταν περναει το κανονικο απορριματοφορο μαζευει και αυτους σαν να ειναι απλοι καδοι.

Όχι μόνο χαρτί ρε. Βρήκα pdf [B]εδώ[/B] τελικά με λίγο σερτς. Δεν είναι ανακυκλώσιμα.

Η καλύτερη λύση είναι εκείνα τα αδιάβροχα με κουκούλα μιας χρήσης που είναι σαν σακούλα
Λογικά θα πουλάνε κάπου εκεί

Είχα καβατζώσει από το allou 3-4 μια φορά αλλά όσες φορές ξαναπήγα από τότε δεν είχε[-X

Σχεδόν παντού έτσι γίνεται δυστυχώς

Γιατί πετάει ο καθένας ό,τι του κατέβει μέσα και μετά το μανίκι το τρώνε οι διαλογείς…

Εντάξει παίζει και αυτό, αλλά δεν είναι λύση αυτή
Για 2-3 μαλάκες ακυρώνεις την προσπάθεια των υπολοίπων

Πασχαλακο, εδω που μενω, 2-3 ειναι οσοι ΟΝΤΩΣ πετανε ανακυκλωσιμα στους μπλε καδους…ολοι οι υπολοιποι (και ειδικα κατι γεροι-γριες) πετανε τα παντα στους μπλε καδους…δεν πρεπει να χουν παρει χαμπαρι οτι ειναι για ανακυκλωση…

Και εδω που μενω εγω αυτο γινεται δυστυχως.Οταν εχουν γεμισει η πρασινοι καδοι πανε και τα πετανε στους μπλε

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ MASH UP EVER!!! ΑΙΣΧΟΣ!!

what the

τα ψαρια ειναι στην ψησταρια οπως και οι μελιτζανες και επισης οι τηγανιτες πατατες ειναι στο τηγανι.

οι μπυρες με τα μπυροποτηρα παγωνουν στην καταψυξη,

ε ρε γλεντια.

Η ζέστη είναι εντελώς αντιπαραγωγική τελικά

πλακα κανεις?

εγω κοιμαμαι ολη μερα απο τη ζεστα

Μια απο τα ιδια και εγω!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

HOW???

εγώ γιατί δεν μπορώ να κλείσω μάτι :-s

Με ανεμιστήρα αγκαλιά κανεις εναν ύπνο αλλο πραγμα.

Εγω παντως βαζω air condition :smiley:

Με air condition ξυπνάς μονοκόμματος το πρωι. Με ανεμιστήρα ναι αλλά και πάλι δύσκολα πάνω από 4-5 ώρες ύπνο. Γενικά να πάει στο διάολο η κωλοζέστη, χειμώνας και πάλι χειμώνας και ας μην έχω και θέρμανση :!:

http://www.youtube.com/watch?v=pXHi84bSJyw