Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Γαμωζεστη!!!

Χειμώνας για πάντα ρε!!! Δεν παλεύεται αυτό το χάλι!

Κερδισα μπλουζακι Stratovarius!!:smiley: συλλεκτικο!!!
(χαχα οκ μεσα στη ζεστη ειπα να πω κ εγω την ακυροτητα μου:p)

still

προτιμαω καλοκαιρι εννοειται

Αυτο…κι ας λιωνει η ψυχη μου στα γαμωθερινα…

θελω να ερθει ο χειμωνας:(

κ εγωωω

τραβατε σε καμια παραλια ρε γκρινιαριδες

κανει πολλη ζεστη για να παω σε παραλια8O!!!

αφοπλιστικο επιχειρημα αν σκεφτει κανεις οτι παραλια πηγαινεις οταν κανει ζεστη :stuck_out_tongue:

Ναι αλλά δεν πας όταν πρόκειται να φας 2,5 ώρες πήγαινε και άλλες 2,5 ώρες έλα με συγκοινωνία μετά από βουτιές και λοιπές αηδίες…

Οι βουτιες δεν ειναι αηδιες[-X

σε αυτο εχεις ενα αρκετα μεγαλο δικιο.Κι εγω πολλες φορες δεν παω παραλια αμα πρεπει να παρω λεωφοριο καθως δεν αντεχω ουτε να το περιμενω μες στη ζεστη,ουτε να στριμωχνομαι σαν τη σαρδελα ακομα και για λιγες στασεις.Απλα αμα δεν ειναι σαββατοκυριακο που γινεται χαμος κι αμα η θαλασσα ειναι καθαρη ειναι μια ταλαιπωρια που αξιζει.

εβαλα μια βεργινα στην καταψυξη.(και το μπυροποτηρο εννοειται)

μα τι εκλεκτο ποτο!

Αυτο.Εγω ειδικα Κυριακη και να με τραβανε δεν υπαρχει περιπτωση να παω για μπανιο.Παντου ειναι τιγκα,ξαπλωστρα για να βρεις πρεπει να πας απο τα ξημερωματα,και ασε το μανικι που σε περιμενει απο την κινηση στην επιστροφη γι αυτο χιλιες φορες καθημερινες για μπανακι που ειναι εντελως αλλη φαση!!!

Δεν εχω σταματησει να ακουω το Child in time απο χθες… δανεισμενο ξεδανεισμενο το αρχικο ριφφ θα ειναι για παντα το πιο οργασμικο,ασυλληπτο,απολυτο ροκ κομματι…Αντε,με μοναδικους ανταγωνιστες Paint it Black & Stairway to Heaven…
Α ρε καριολη καρκινε…

Δεν θα ερχοντουσαν ξανα οι enforcer ; νομιζω καπου ειχα διαβάσει οτι ειχαν κλεισει συναυλια με 15euro … η απλα ονειρευόμουν

καπου οκτώβριο θαρρώ

edit - νοέμβριο

ασχετο.

ξερει κανενας απο που βολευει για να πας απο Μονεμβασια Πρεβεζα? με κτελ εννοω

βολευει καλυτερα απο Πατρα ή πρεπει να πας Αθηνα?

…Μονεμβασιά-Σπάρτη
Σπάρτη-Πάτρα
Πάτρα-Πρέβεζα
…και μόνο που τό’γραψα κουράστικα:p
μπες εδώ http://www.inlaconia.gr/laconia/name/ktel/…όλο και κάτι θα βρεις
:):!: