Σε μια βδομαδουλα αδειουλα και αραγμα στο εξοχικο στο Λουτρακι για καμια δεκαρια μερουλες με πολλα μπανακια και τα σχετικα!!!Για την ωρα παω να λιωσω στον υπνο γιατι δεν την παλευω
Καλογρια μονο ρε. 8)
Ειναι μακρια ρε για καθε μερα η Καλογρια.
Ασε που το Γιανισκαρι ειναι καλυτερη παραλια και ειναι διπλα ακριβως.
λογικα στο ριο αναφερεσαι ε?δεν ξερω εγω φοβαμαι μη βγω με 3 χερια απο εκει μεσα καμια μερα παντως.
χμμ γενικα αυτες τις μερες αρχιζω να νιωθω πιο αναζωογονημενος
αρχιζω να ξανα πορωνομαι με τη μουσικη,κιθαρα,μελετη,εξερευνηση τραγουδιων και μπαντων
nice:)
Γιατί δεν μπανάρει κάποιος τους μαλάκες με τα εισιτήρια των red hot στις αγγελίες?
σωστοστ
γενικα να εμποδιζονται απο παντου ωστε να αποθαρρυνθουν
Η πλαζ ειναι η πιο κοντινη παραλια.
Το Ριο κομπλε ειναι.Με τοσα ρευματα εκει περα ανακυκλωνεται το νερο.
Καλα αν μιλησουμε για παραλιες που ειναι 30-45 λεπτα απο Πατρα
χανεται η μπαλα και οι Αθηναιοι δεν μας ξαναμιλανε.
Έβλεπα στις αγγελιες κατι συζητησεις για εισητηρια R.H.C.P! Χρυσες δουλειες θα κανουν πάλι οι μαυραγορίτες!
Δεν φταίνε αυτοί φταίνε όσοι αγοράζουν απο αυτούς και δεν τους αρπάζουν απο τα μούτρα.
[SPOILER]Δεν μπόρεσα να σε χαιρετήσω την τελευταία φορά που ήμουν Ελλάδα…Δεν ήθελα να σε ξυπνήσω…Ήσουνα ταλαιπωρημένη,μια ζωή γεμάτη κακουχίες έζησες και δεν το άξιζες.Τουλάχιστον τα παιδιά σου,τα εγγόνια σου, τα δισέγγονά σου σε αγάπησαν.
Ήσουν σπίρτο μέχρι τα τελευταία σου.Μπορούσες να μας πεις μια ιστορία,ένα καλαμπούρι,να μας πετάξεις μια ατάκα και να μας στείλεις.
Δεν θα ξεχάσω την τελευταία φορά, πριν καμια δεκαριά χρόνια, που σε ανεβάσαμε στο χωριό τι χαρά είχες.Τα μάτια σου ήταν δακρυσμένα από τον δρόμο ακόμα.Όταν βγήκες από το αμάξι και είδες το σπίτι ΣΟΥ, ακόμα δακρυσμένη ήσουνα.Ίσως επειδή δεν έβλεπες το σπίτι όπως το είχες αφήσει πολλά χρόνια πριν.Δεν ήταν η αποθήκη σου εκεί που την άφησες.Τώρα ήταν σπίτι.Εισόγειο.Τουλάχιστον κοιμήθηκες το βράδυ δίπλα στο τζάκι το παλιό.Και όταν βγήκες στο μπαλκόνι και είδες την υπέροχη θέα των βουνών που τα περπάτησες σπιθαμή προς σπιθαμή όταν ήσουνα πιτσιρίκα, σίγουρα ένιωσες πως ήσουνα εκεί που ανήκες.
Συγγνώμη που δεν μπόρώ να γυρίσω Ελλάδα να σε ξαναδώ μια τελευταία φορά.
Γεια σου βάβα…[/SPOILER]
αν καταλαβα καλα…πεθανε η γιαγια σου;;
Η προγιαγιά μου…Αλλά την έζησα όσο έχω ζήσει και την γιαγιά μου…Δίπλα δίπλα μένουμε στη Ναύπακτο.
τουλαχιστον εισαι τυχερος που τη γνωρισες…συλλυπητηρια…
Ευχαριστώ!
Συλλυπητηρια hopeto…οι άνθρωποι συνεχίζουν να ζούν πάντα μέσα απο αυτούς που τους έζησαν
συλλυπητηρια hopeto:(
Ω να’στε καλά παιδιά.Δεν ήξερα που να τα πω, είναι και στεναχωρημένοι οι δικοί μου και τα είπα εδώ…
συλλυπητηρια κι απο μενα…
συλλυπητηρια και απο μενα hopeto
το θεμα με τους μαυραγοριτες ειχε ξεφυγει ε. ευτυχως τους μπαναραν! εκλαιγα απο τα γελια με τις δικαιολογιες που εβγαιναν και απο πανω!