Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Συλλυπητηρια και απο μενα hopeto

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συλλυπητήρια φίλε, είσαι τυχερός που τη γνώρισες κ την έζησες.

συλλυπητηρια κ απο μενα χοπετο.

και εμενα ζουσε η προγιαγια μου μεχρι πριν 4 χρονια :slight_smile: και την προλαβα να τη ζησω και εγω.

αλλα οπως λεω σε τετοιες περιπτωσεις,αντι να λυπηθω νιωθω χαρουμενος που εζησε τη ζωη της και εφτασε τα τοσα χρονια ζωης.Αν το σκεφτεις ετσι σου δινει μια ικανοποιηση που ο ανθρωπος που εφυγε εκανε τον κυκλο του με τον καλυτερο δυνατο τροπο.:slight_smile:

Είναι ανεκτίμητες οι προγιαγιάδες…τα συλλυπητήρια και από μένα.

Ένα παιδικό σατανικό όνειρο έγινε πραγματικότητα… Βγήκε ο βαθμός πτυχίου μου 6,66…:twisted::twisted::twisted:

Σας ευχαριστώ παιδιά!!!
Το πιο στενάχωρο είναι ο παππούς μου που δεν το έχει πάρει πολύ καλά…Και το ότι η προγιαγιά μου δεν έζησε καλή ζωή…Αλλα εντάξει,ήταν σχεδόν εκατό,στο σπίτι της…Ήταν ήρεμα.

Ντον, πρόλαβα 3 προγιαγιάδες μου!!!:roll:Και έναν προπάππου!

Συλλυπητήρια και από μένα!! :\

φευγω για Καστροσυκια Πρεβεζης! τα λεμε 1η Αυγουστου. καλα να περνατε ΜΑΔΑΦΑΚΑΖΖΖΖ 8)

Eυχαριστώ Silent!

Καλά να περάσεις μαδαφάκα!

Καλα να περασεις Μιχαλη.Εγω μιλαμε ελιωσα στον υπνο κοιμομουνα κανα 11ωρο και ηρθε και με ξυπνησε η γυναικα αφου νομιζε οτι επαθα τιποτα :stuck_out_tongue:

^
Lol!

Επιτέλους!!! Από σήμερα λιώσιμο κ διακοπές. Τέλος οι πολλές εργασίες του μεταπτυχιακού. Πλέον έμεινε μόνο η πτυχιακή…ε από Σεπτέμβρη ίσως ξεκινήσω :stuck_out_tongue:

Κι από βδομάδα μάλλον την κάνουμε παρέα για το εξοχικό. Αυτοκινητάκι να πηγαίνουμε και στα γύρω μέρη, θάλασσα 5 λεπτά απ’ το σπίτι, μια χαρά θα μας κάτσει! Άντε να δούμε!

Πω ρε τι νεκρα εχει πεσει στο φορουμ σημερα;;:-s

Άστα KEN όλοι είναι διακοπές

Δεν πειραζει ρε μειναμε εμεις πισω να κραταμε Θερμοπυλες :smiley:

Ισχύει! :smiley: Αν και γενικά νιώθω πως τις χρειάζομαι λίγες διακοπές και εγώ…Άντε 9 μέρες έμειναν

Πάντως, όλοι οι δικοί μου μέσα κάθονται…μου φαίνεται πως φέτος ο κόσμος δεν είναι ούτε στο “mood” να πάει διακοπές…!!

Και για μενα 4 μερουλες μεινανε και μετα αραλικι.Silent εννοειτε και ο κοσμος δεν εχει ορεξη για διακοπες αφου δεν υπαρχει φραγκο :wink:

Ναι ρε συ, ασφαλώς! Στον πλανήτη Γη πατάω ακόμα…ελπίζω… :stuck_out_tongue: Θέλω να πώ, γιατί το ακούω και από γνωστούς μου (θεωρούν ότι ο κόσμος πάει τις διακοπές του), ότι και η ψυχολογία, που συνδέεται εννοείται με την κρίση, έχει “ρίξει” τη διάθεση του κόσμου γενικότερα… Τους βλέπεις όλους κλεισμένους στα σπίτια τους και δε σου κάνει αίσθηση ούτε να βγεις! Όχι να πας διακοπές, αλλά ούτε έξω απ’ το σπίτι να πας, ξέρωγω…

Ισχυει!!!Εξω εχει απιστευτη νεκρα και εδω που μενω εγω μετα της 11 το βραδυ δεν κυκλοφορει κουνουπι.Για διακοπες οι πιο πολλοι κοιτανε να την βγαλουν η στα εξοχικα τους αν εχουν η σε σπιτια φιλων