Ναι ρε συ, και εδώ!! Ίσως είναι λίγο καλύτερα, γιατί έχει παραλία και κατεβαίνει κόσμος το καλοκαίρι, αλλά και πάλι, καμια σχέση με άλλες χρονιές! Καλά όχι ότι και εγώ βγαίνω και ξέρω, αλλά λέμε τώρα…!!
Να βλέπεις το αδερφάκι σου να διαβάζει για πανελλήνιες και να κάνει θερινά ενώ εσύ μόλις τέλειωσες μια βδομάδα διακοπών και ετοιμάζεσαι για ένα ακόμη δεκαήμερο…
Θα δούμε ποιος θα κοροϊδεύει ποιον το Σεπτέμβρη. :roll:
Τι κάνεις όταν βαριέσαι? Γλυκά και τα τρώω κιόλας.
[B][I]“O Lars Ulrich είναι από τους καλύτερους ντράμερ στον κόσμο και ο αγαπημένος μου”[/I][/B]
:lol:
Τάδε έφη:
Φοίβος
Άννα Βίσση
Κώστας Φραγκολιάς
Ελεονώρα Μελέτη
And the winner is
[SPOILER][/SPOILER]
Εκανες το λαθος να δεις το chart show με τους ντεμεκ πιο επιτυχημενους ροκ δισκους ολωνε των εποχωνε στην Ελλαδα?
Καλά θα 'ταν
Για τους live δίσκους όλωνε των εποχώνε γενικά είναι, πριν λίγο τραγούδησε και ο ΛΕΠΑ :!:
Αχα, γιατι την ιδια ατακα πρεπει να την εχει πει σε 2 chart show o Φραγκολιας, μια σ’ αυτο που λεω εγω (και που εχουν το Black Album) και μια σ’ αυτο που βλεπεις εσυ (με το S&M)…
ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΛΕΠΑ
είσαι κωλοτρυπίδα από ούζα, πηγαίνεις να φας βρώμικο και ανακαλύπτεις ότι στο μαγαζί παίζει manowar. αξία ανεκτίμητη 8)
Επος.Στη σκατοτρυπα που τρωω εγω αμα πετυχουμε κανα Καρρα κανουμε πανηγυρι.
Σε πιο σοβαρα θεματα τωρα,ποιος δινει 200 και 300 ευρω σε μαυραγοριτες για[COLOR=“Magenta”][SIZE=“2”] Ρεντ Χοτ Τσιλι Πεππερς[/SIZE][/COLOR]??? Λιγη αξιοπρεπεια!!![FONT=“Comic Sans MS”][/FONT]
Τραγικο!!!Εγω δεν θα τα εδινα ουτε για manowar τοσα λεφτα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
εμενα μου εκαναν προσφορα 300 τα 2
με εχουν φαει τα κουνουπιαααααααα :?
γλυκοαιματη σαν κι εμενα
αμα δεν εχεις σιτα τα πραματα ειναι ασχημα
μεχρι και στο προσωπο με τσιμπησαν τα ατιμα:? !!!
και αντικουνουπικο στη πριζα η φιδακι
Και επισης, κλεινεις πορτοπαραθυρα και βαζεις κλιματιστικο…χτες μετα απο σκληρη μαχη με ενα κουνουπι στην οποια επιστρατευτηκαν ταγματα απο Jag Panzer, ατσαλινοι προφητες, πανοπλοι αγιοι, και ο DeMaio ο ιδιος, το εξουδετερωσα και το 'στειλα στο πυρ το εξωτερον με το μυγοσκωτι…rest in peace κωλοκουνουπο
τωρα εβαλα φιδακι:p δεν ειχα δει οτι ειχαμε
Και εμενα ρε χθες το βραδυ με τσακισανε τα κουνουπια δεν μπορεσα να κλεισω ματι και αντικουνουπικο που εβαλα δεν περνανε χαμπαρι τι διαολο;;;:?
Δες 2 ποστ πιο πανω ΚΕΝ και follow my lead