Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Να σας ζήσει, ήδη το παιδί ξεκινάει με σωστές βάσεις!! :stuck_out_tongue:

Κανε κατι για να βαλεις το παιδι στον σωστο δρομο!!!Πηγαινε στην μπουτικ και αγορασε φορμακια του Παναθηναικου γρηγορα!!!

πούστη κουρέα, μου εξαφάνισες τη φαβορίτα!
:lightsabre::evil:

κατι πρεπει να γινει με τους κουρεες

χιλιες φορες σε καμια ξηγημενη κομμωτρια για τους μακρυμαλλιδες εννοειται

Πριν λιγο ακουγα το Defender των Manowar και χτυπιομουνα σαν κατσικι!!!Φερτε τους γρηγορα Ελλαδα ρε εχω παθει στερηση :roll:

Από αύριο δεύτερος γύρος διακοπών. 8)

A μιας και ειδα το αποπάνω ποστ της αγαπητης νησιώτισσας.

Ρε πούστη μου,τρελαίνομαι ώρες ώρες με το πόσες διακοπές κτλ πανε γνωστοι μου μεσα στο καλοκαίρι,και μετά σου λεει κρίση.Εντάξει είναι κάμπινγκ κτλ άρα πιο φθηνα απο χοτελ σίγουρα,αλλά και πάλι,κάποιοι πάνε 2-3 ξερω γω,όπως και να χει είναι λεφτά γαμώ.

Ή εγώ παραείμαι ευαίσθητος και δεν ζηταω απο τον μπαμπα πολλα ή εχουν λεφτα,δλδ δεν ξερω

camping πάντως με 100 ευρώ εγώ βγάζω 4 μέρες(με οικονομία φυσικά).

Bρε ναι,αλλα ειναι μετακινήσεις και και και και,και για να πω την αληθεια απλως με πήρε μια γνωστη μου χθες απο νησι και έσκασα απο την ζηλια μου.Η οποια μετα απο 7 μερες θα παει και αλλου,αργκκκ

Με μετακινήσεις ρε :stuck_out_tongue:

Μια 40αρα τα εισιτήρια και ένα 25ρι η διαμονή για 4 μέρες. Μετά εξαρτάται από το πόσα θες να χαλάς τη μέρα. Εγώ με 2 σουβλάκια πχ στο φαί είμαι κομπλέ.

Λολ:)

εγω παλι πήγα 5 ώρες λεπτοκαρυά και αυτό ηταν. με ενα κυβέρνηση πάλι

Τι σουβλάκια ρε, πετονιά-στριφτάρι-παράμαλο με τρία αγκίστρια και φωτιά στην παραλία.

γαμω μια φορα να μη βρω παρεα για να παω piece of joy

1. Να πεθάνουν τα κουνούπια να πεθάνουν!
  2. Να πεθάνουν οι κατσαρίδες να πεθάνουν!
  3. ΤΙ ΚΩΛΟΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!

Αυτά τα 3 να μην είχαμε θα ήταν εξαιρετικά!

Μπα όχι δεν παραείσαι ευαίσθητος. Απλά ας πούμε προσωπικά ο πρώτος μου γύρος ήταν μια βδομάδα στο πατρικό με [COLOR=“Magenta”]εκείνον[/COLOR] (aka αμφότεροι δεν δώσαμε ευρώ για φαί και διαμονή) και ο δεύτερος γύρος είναι camping όπου με 28 διαμονή+30 πήγαινε-έλα+10 τη μέρα φαί/ποτά=~130 ευρώ βγάζεις μια βδομάδα με προσοχή στο τι τρως και πίνεις.:stuck_out_tongue: 163 ευρώ αν βάλεις 15 ευρώ τη μέρα φαγιά/ποτά. Που είναι αρκετά άνετα αν σκεφτείς ότι στο μαγειρείο του κάμπινγκ το μαγειρευτό έχει 5 ευρώ, μια τυρόπιτα το πολύ 2 ευρώ και το βράδυ τα υπόλοιπα 8 τα κάνεις ξύδια (αυτοδιαχειριζόμενο μπιτς μπαρ με 3 το ποτό λέμε!). Υπερκομπλέ είναι.
Αλλά ας πούμε όσο ήμασταν εμείς στο νησί είχε έρθει και ένα ζευγάρι φίλων μας που έδινε (προσοχή σεντόνι με αναλυτικά οικονομικά)

[SPOILER]55 τη βραδιά7 μέρες+30 ευρώ ο καθένας για φαγητά7 μέρες+80 πήγαινε-έλα εισιτήρια=885 2 άτομα για μια βδομάδα σε νησί. Συν ακόμα 50 ευρώ το μερίδιο τους για 3 μέρες που νοικιάσαμε αμάξι, συν 40 ευρώ που πήγαμε με το καραβάκι το νότιο μέρος του νησιού. 975 ευρώ. Και βάλε και ένα πενηντάρι σε κάτι ακριβά ενθύμια από γυαλί και χρυσόσκονες και σκατά και δεν ξέρω και γω τι άλλο πήρανε.[/SPOILER]
1025. Διά του 2, 512 το άτομο για μια βδομάδα σε νησί. Είναι πάρα πολλά. Και έχω βάλει 30 το άτομο τη μέρα για 2 γεύματα και πρωινά και παγωτά που τρώγανε κάθε μέρα. Πίνανε και 2 καφέδες έκαστος και το βράδυ μπύρες και ποτά. Ξεφεύγει πολύ εκεί το μπάτζετ.

Οπότε κοίτα εμάς που θα τη βγάλουμε μια βδομάδα άνετα με 160 ευρώ και τον χοπραηντς 4 μέρες με 100 τι άρχοντες. 8)

Με τρελαίνει Ράνια, που όταν μιλάς για [I]εκείνον[/I], γράφεις με ροζ γράμματα!!! :stuck_out_tongue:

Παίζει και αυτό αλλά μου λείπει ο εξοπλισμός :stuck_out_tongue:

@Floydized
Είναι γνωστή και ως δίαιτα των διακοπών 8)

με στοιχειωνει στο λεωφορειο σε καθε σταση, καθε πρωι που παω στη δουλεια…

Αυτοβιογραφικο θα ειναι λογικα,ε?