Απο αυριο διακοπουλες για 12 μερες!!!Αυτα ειναι
οντως…αυτα ειναι…
αντε καλα να περασεις!
Help. Ψάχνω να βρω πως θα πάω στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) με συγκοινωνία. Ο σταθμός Νερατζιωτίσσα είναι ο πιο κοντινός και μετά μάλλον θα το πάρω με τα πόδια. Κοιτώντας το χάρτη παρατήρησα ότι ο ένας δρόμος λέγεται Διονύσου και ένας άλλος κάθετος σε αυτόν λέγεται επίσης Διονύσου και μετά γίνεται Διστόμου που είναι το νοσοκομείο. Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ πολύ κολοκύθα!!
Tαξιδευοντας για ακομα μια φορα αυτες τις περασμενες ωρες με το 10,000 days των Tool αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε να αλλαξουν τον τιτλο του αλμπουμ σε “Σεξ για τα αυτια”.
Ευχαριστω φιλαρακι να εισαι καλα
Κοιμομουν και μεσα σε 1.5 λεπτο χτυπησαν 4 γαμημενα τηλεφωνα (2 λαθος) και ενα γαμημενο κουδουνι.Και καπως ετσι γαμηθηκε ολη η μερα μου.
Χρυσός κανόνας: όταν πέφτουμε για ύπνο, βάζουμε στο αθόρυβο τα τηλέφωνα.-
Η αφηνουμε τα κινητα σε αλλο δωματιο!!!
ρε γρουσουζιδες ημουν σιγουρος οτι δε θα διακοψει κανεις και εστειλε μνμ η γαμωCU!
btw η γαμωvodafone εχει ξεκωλοθει να στελνει μυνηματα για διαγωνισμους και δωρα και αλλες παπαριες…
μαλλον εχουν αναγκη απο ρευστο…
Καλα και εμενα μου στελνουνε αβερτα.Εχει πεσει πολυ πεινα
Προσωπικά κάνω και τα δύο (αθόρυβο και σε άλλο δωμάτιο στο μέτρο του δυνατού, να μην το έχω να ακτινοβολεί και στο κεφάλι μου δηλαδή)
…τυχερός είσαι…εγώ όπoτε το κάνω, τότε με παίρνει κάποιος για δουλειά, απ’την δουλειά ή κάτι τέτοιο, και έτσι το αφήνω στο δωμάτιο που βρίσκομαι, τουλάχιστον όχι τόσο κοντά μου:):!:
Η φαλάκρα έχει παραμεγαλώσει ρε πούστη μου
Σωστος και εγω σε αλλο δωματιο το αφηνω αλλα οταν ειμαι πρωι στην δουλεια το βαζω για ξυπνητηρι και το παιρνω αναγκαστηκα στο υπνοδωματιο
Για ποιον πουστη λογο δεν αγοραζεις ενα κανονικο ξυπνητηρι? Τρελη μαλακια να ‘χεις το κινητο διπλα απ’ το κεφαλι σου…
Εχεις δικιο.Ολο λεω οτι θα παω να παρω και συνεχεια το ξεχναω :roll:
κλειστο ρε θα το χεις
Να ξερω οτι θα μου κοβει εισητηριο τετοιος αγγελος να το παιρνω πιο συχνα το λεωφωρειο για τα χωρια βρε παιδι μου :oops: =P~