Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Και αφού παρατήρησα ότι μετά το καθάρισμα έχει ραγίσει το space και δεν πατιέται καλά μήπως πουλάνε ξεχωριστά πλήκτρα πουθενά;:stuck_out_tongue:

πως ακριβως βγαινουν τα πληκτρα;;;:stuck_out_tongue: τα τραβας;;

Αχα. Πώς αλλιώς θα καθαρίσεις το πληκτρολόγιο από κάτω;

συνηθως το καθαριζω με κατι ειδικα πανακια…ετσι μ ειχαν πει οταν το πηρα:p

Ζήτωωωωω το κρααασίιιιιιι!!!:p:lol:

παχαινει:roll:

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ… (πόσο ακόμααα!!!:p)

Πφφφ, μπορεί να ακούστηκε “κάπως” το παραπάνω… Ήθελα να πώ εν τέλει ότι “ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ” (εννοώντας που παχαίνει)…και “πόσο ακόμα!!!” για το πόσο παχαίνει… Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή πριν, απλώς το διευκρινίζω - όχι να μην λέτε…! Νιώθω κουνημένηηηηηηη!!!

Καληνύχτα γλυκάαααα μου <3 <3 <3 :stuck_out_tongue:

υ.γ για όποιον μοντερέητορ το δει… ήθελα απλώς να γράψω το “υ.γ” στην από πάνω απάντησή μου και αντ’ αυτού, κουόταρα τον εαυτό μου…αν το δείτε παρακαλώ, σβήστε το…! Καληνύχτα γλυκάαααα μου <3 <3 <3

Η μπύρα (που προτιμούμε καλοκαιριάτικα) παχαίνει πιο πολύ. Και θα τον φτάσουμε τον 3-ψήφιο, δε θα μας γλυτώσει. Και θα πηγαίνουμε αναγκάστικα μόνο με χοντρούλες τότε. Όχι ότι δε τις προτιμούμε και τώρα. <3 <3 <3 :lol:

Τα παντα ρει - Ηρακλειτος,6ος αιωνας π.Χ

Σκεφτομαι αρα υπαρχω - Ντεκαρτ, 1637

Δεν ελπιζω τιποτα,δε φοβαμαι τιποτα,ειμαι ελευθερος - Καζαντζακης, 1956

Οταν φτανει σε μενα η πουρακλα,ο καβατζοπουστας ηδη ειναι νταγκλα -Υποχθονιος,2012

Silent οταν ξυπνησεις πες μας τι ειχες πιει χθες το βραδυ;;;:stuck_out_tongue:

Ε, μην φανταστείς, πρέπει να ήπια κανά κιλό σχεδόν, πάντως πάνω από μισό, κόκκινο κρασί!!!

καλα το κρασι οταν ειναι καλο ραπιζει ποπους.

αλλα πρεπει να εχεις κατι να τσιμπας παραλληλα.

Και με την μπυρα ειναι απαραιτητα η ξηροκαρπια η καμια ποικιλια!!!

Καλά, χθες μου άρεσε, γενικώς όμως, πίνω ό,τι να ναι - κρασί να ναι, που λένε…

Δεν το ήπια σκέτο βρε, είχαμε πάει εγώ και οι δικοί μου σε μαγαζί ρεμπέτικο-φάση κ έτσι και εγώ ‘κοντράριζα’ τον μπαμπά μου…τελικά, με πέρασε!!!:lol: Φάγαμε κιόλας κοψίδια!!!

Εγω παντως προτιμω μπυρες .Ειδικα το καλοκαιρι δωσε μου μπυρες και ποικιλιες και την ψυχη μου παρε :smiley:

Ναι τι; Παναγιώταρος μορφή στη Χρυσή Αυγή:!:

Η να σταματήσει να κάνει ζέστη η πέσει ένα κομήτης και πάπαλα. Δεν παλεύεται άλλο [-X