Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Θα τραβήξει το γαμήσι…

Μαλλον το δευτερο γιατι προβλεπεται πανω απο 40 σημερα :stuck_out_tongue:

Παρε κανα 2 σακουλες με παγακια απ αυτες που πουλανε για τα μπαρ,γεμισε τη μπανιερα και αραξε τη ζωη σου

Αν είχα στα χέρια μου το ipod που έχω παραγγείλει εδώ και λίγες μέρες θα το είχα κάνει :stuck_out_tongue:

Επιτελους το avatar μου απεκτησε την σωστη του μορφη :slight_smile:

Ετσι μπραβο,μας εβαζες εκει τις πρασιναδες και τις ιστοριες να ουμε! :stuck_out_tongue:

ΛOΓΩ YΠEPBAΣHΣ HMEPHΣIOY OPIOY ΠOΛITIKHΣ OPΘHΣ XPHΣHΣ,H TAXYTHTA ΠΛOHΓHΣHΣ ΣAΣ ΣTO INTERNET EXEI ΠEPIOPIΣTEI & ΘA EΠANEΛΘEI ΣE ΦYΣIOΛOΓIKA EΠIΠEΔA ΣTIΣ 4:00Π.M.

Τον παίρνεις Vodafone.

για το ίντερνετ του κινητού είναι αυτό?

ναι μου το έχουν στείλει και εμένα και μάλιστα όταν ήμουν ιταλία και το χρειαζόμουν -.-

Ναι του κινητου είναι, έχει και καλά απεριόριστο όλο τον Αύγουστο.

ποσα mb ειχες χρησιμοποιησει και καλα;;;

160mb, λέει το κινητό, από χθες μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο διασκεδαστικό από τις σατυρικές σελίδες στο facebook και πείτε ότι θέλετε. Ειδικά όταν σατυρίζουν θρησκείες. Πριν κάνα χρόνο είχα πάει σε μια σελίδα “Γαμιέτε ο Διας” που αναφερόταν στην γνωστή φράση που λέμε όταν εκνευριζόμαστε. Ε το τι έγινε από δωδεκαθειστές που έμπαιναν μέσα και έβριζαν τους δημιουργούς την σελίδας απλά δεν περιγράφετε. Μιλάμε για τρελό γέλιο. Καιρό είχα να δω κάτι ανάλογο που να γίνεται της τρελής και νομίζω πως μόλις βρήκα

http://www.facebook.com/gerontas.pastitsios

Απλά δεν μένει άντερο από τα γέλια. Φυσικά all the money είναι οι αναρτήσεις των καλών χριστιανών που αντιδρούν στην δημιουργία της σελίδας και οι απαντήσεις που παίρνουν από τους φαν της σελίδας. Τέτοιο μπενιλίκι δεν έχουν φάει όλοι οι πολιτικοί μαζί με την Μέρκελ (το μπενιλίκι είναι μόνο από τους haters, οι φαν απλά τους παίρνουν στο ψιλό)

Καλα με 160 mb περασες και καλα το ημερησιο οριο;;;Ωραιο απεριοριστο πες τους!!!

Καλά, δεν είναι και λίγα 160mb την ημέρα, ειδικά για δωρεάν.

Πέφτω για ύπνο στις 10.Ξυπνάω στις 3.Δεν νυστάζω αλλά λέω,πρέπει να κοιμηθείς.Κοιμάμαι ως τις 4.Ξανακοιμάμαι ως τις 5.Ε, α στο διάλο.Σηκώθηκα.

Μάλλον έχω άγχος και δεν το ξέρω.

κοιμήθηκα μονο τρεις ωρες για να δω την ανατολή με φίλο. ήταν να παίξουμε μπασκετ εκεινη την ωρα, αλλα δεν ειχαμε μια γαμωμπαλα.

Εγω κοιμηθηκα 5 ωρες και με σηκωσε η γυναικα να παμε λαικη!!!Ουτε στην αδεια δεν μπορω να ηρεμησω [-X

ΞΕΕΕΕΕΚΙΙΙΙΙΙΝΗΣΑΑΑΑΑ ΔΙΑΑΑΒΑΣΜΑΑΑΑΑ!

Ξυπνας μια μερα,εισαι 19 χρονων,και σου έρχεται η εφορια.

Welcome my son,welcome to the machine