Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ε αρκεί το 2ωρο. Παρατάς το βιβλίο και ξεκινάς τεστάκια. Σε 2 ώρες έχεις κάνει τόσα πολλά που τα κάνεις μηχανικά μετά.:stuck_out_tongue:

αλλοι μου λενε για τεστακια και αλλοι μου λενε για βιβλιο. τι στομπουτσο να κανω?

Εγώ είχα ρίξει μια ματιά το βιβλίο για να καλυφθώ από όλα αφού ο,τιδήποτε μπορεί να σου τύχει στην εξέταση και δεν είχα όρεξη να ξανατρέχω στην ερημιά που εξεταζόμασταν. (βέβαια έκανα και λίγα τεστ λίγο πριν δώσω)

Να κάτσεις να διαβάσεις μια φορά όλο το βιβλίο (σήματα και θεωρία) και μετά μόνο τεστάκια για εξάσκηση. Αν δεν έχεις μάθει όλα τα σήματα (όχι απ’ έξω φυσικά, αλλά να τα αναγνωρίζεις στο τεστ αμέσως) και τη θεωρία, τι πας να δώσεις; Ένας χάρος ακόμα στους δρόμους; Τόσοι υπάρχουν πια :stuck_out_tongue:

Nαι τα σήματα μας πείραξαν όχι το λάδωμα στους εξεταστές.

Λοιπόν μιχάλη κοίτα τι θα κάνεις. Θα περάσεις μια πολή γρήγορη το βιβλίο. Δηλαδή σε 1.5 ώρα θα το έχεις τελειώσει όλο. Διαβάζεις μόνο ερώτηση και σωστή απάντηση. Μετά πας εδώ και κάνεις όλα τα τεστάκια 2 φορές. Αυτό θα σου πάρει ένα 3ωρο-4ωρο. Νομίζω ότι με αυτά περνάς άνετα.

Ηope μαλλον ετσι με κοβω. αυτο καταλαβα δηλαδη. σκεψου οτι χθες εκατσα μια ωρα με το βιβλιο απλη αναγνωση και κανα 2ωρο τεστακια σε εναν προσομοιωτη εξετασης στο ιντερνετ. και κοπηκα επι της ουσιας απο μαλακια αν και αδιαβαστος γενικα. ε θεωρω με λιγη προσοχη θα περασω την τριτη.

Α ναι και μην ξεχνάς τον νούμερο 1 κανόνα των σημάτων.
Αν δεν ξέρεις την σωστή απάντηση αυτή που συνήθως είναι σωστή είναι η μακροσκελέστερη:):!:

Μετά απορούμε γιατί οι Έλληνες είναι τόσο κακοί οδηγοί.

Αυτό λέω και εγώ. Τα σήματα φταίνε για όλα.

Όταν έδινα θεωρία, ήταν κάτι κοπελίτσες (ξένες, πρέπει να έκαναν την εξέταση στα αγγλικά μάλλον) που δεν είχαν ιδέα… είχαμε τελειώσει οι περισσότεροι κι αυτές μας ρωτούσαν για τις απαντήσεις στα μουλωχτά. Προφανώς είχαν κοπεί χαλαρά.
Τώρα θυμήθηκα μια παλιά γνωστή μου… έδινε θεωρία 5-6 φορές, μπορεί και παραπάνω. Κάθε φορά κοβόταν, είτε γιατί δεν είχε προλάβει να διαβάσει (όπως έλεγε τουλάχιστον), είτε για 2-3 λάθος απαντήσεις. Τράτζικ #-o

Ρε εδω εχουμε φτασει στο σημειο αμα εχεις της ακρες και τα σκασεις χοντρα να στο φερνουνε και σπιτι για να μην κουραζεσε και ας μην εχεις οδηγηση ποτε στην ζωη σου.Τι να λεμε τωρα!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

βρεχει! :slight_smile:

Μακαρι να ριξει και Ελευσινα καμια σταγονα γιατι εχουμε πεθανει

έπεσε δέντρο κοντά 10 μέτρα στη μέση του δρόμου, στα 3 μέτρα από το σταντ που έπινα καφέ… Τα χρειάστηκα λίγο είναι η αλήθεια…
μετά το έπαιξα τρου αντρίλα του στιλ δεν τρέχει και τίποτα, και πήγαμε να απεγκλωβίσουμε ένα αμάξι που έγινε καλοκαιρινό…:stuck_out_tongue:

Μέγιστα τρολς αυτοί που έγραψαν τις απαντήσεις στη θεωρία πάντως. Τρελά γέλια:

[SPOILER]
Τι κάνετε για να μείνετε ζεστοί όταν οδηγείτε με πολύ κρύο:

1. Οδηγείτε πολύ κοντά στα προπορευόμενα αυτοκίνητα.
  2. Φοράτε κατάλληλα ρούχα.
  3. Σκύβετε πολύ επάνω στο δοχείο βενζίνης.
  4. [B]Βάζετε πότε-πότε τα χέρια σας επάνω στο σωλήνα εξατμίσεως.[/B] :):!:
  5. http://www.youtube.com/watch?v=57p2uOK4g6Q#t=120s

Γιατί είναι επικίνδυνο να οδηγείτε το δίκυκλό σας υπό την επίδραση έστω και μικρής ποσότητας οινοπνεύματος (π.χ. ένα ποτήρι μπύρας):

1. Διότι κινδυνεύετε να υποστείτε κυρώσεις αν σας κάνουν αλκοτέστ.
  2. Διότι μειώνεται ο βαθμός αντιδράσεώς σας.
  3. [B]Διότι η μπύρα περιέχει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος.[/B] :drunk:

Η ειδική ζώνη που φοράει ο δικυκλιστής στη μέση του χρησιμεύει:

1. Για να στηρίζεται καλύτερα στο δίκυκλο.
  2. Για να συγκρατεί τη σπονδυλική του στήλη, να προστατεύει τα νεφρά και τα υπόλοιπα όργανα του σώματός του στην περιοχή της μέσης.
  3. [B]Για λόγους αισθητικής.[/B] :hippy:

Πρέπει να ταξιδέψετε με ομίχλη. Ποια είναι τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε:

1. Εφοδιάζεσθε με καύσιμα.
  2. [B]Παίρνετε ζεστό ρόφημα μαζί σας.[/B] \:D/
  3. Ελέγχετε τη λειτουργία των φώτων, τη μπαταρία και καθαρίζετε τη ζελατίνα του κράνους σας.[/SPOILER]

^ Το χειρότερο είναι εκείνο που λέει τι ρούχα να φοράς για να ξεχωρίζεις το βράδυ και έχει ι ως απάντηση “μαύρα δερμάτινα” #-o

Αυτες ειναι οντως ερωτησεις εξετασεων? :lol::lol::lol::lol:

Παντως σκεφτομαι και εγω τωρα κοντα να παω να βγαλω διπλωμα, θα δω…

βαριέμαι να περιμένω τις παράωρες να ποστάρω τον πόνο μου, καριόλες, Ε ΚΑΡΙΟΛΕΣ

αυριο πεταω επιτελους για εξωτερικό. ύπνος στο αεροδρόμιο του λονδίνου και στάση στο τέξας. θέλω να κλάψω από την συγκίνηση που μετά από έναν χρόνο θα πάω ξανά σ’αυτήν την πόλη.

μπαχαχαχα αν και κατοχος διπλωματος γελασα αρκετα!:lol::lol::lol: