εγω και ο necromayhem μεσα στο forum!αυτα ειναι
αλλα θα μου πεις τετοια ωρα:)
Κρίμα που δεν ποσταρε τίποτα.
Ένα περίεργο πράγμα φέτος ρε παιδί μου, να είσαι διακοπές και το μόνο που να θές να κάνεις είναι να αράζεις σπίτι σου στο μπαλκονάκι και να κοιμάσαι. Ούτε ξενύχτια ούτε τίποτα.
Eμενα παντως ειναι το χειροτερο καλοκαιρι των τελευταιων χρονων!!!Λεφτα δεν παιζουν,στο Λουτρακι στο εξοχικο δεν μπορεσα να παω τελικα και την αδεια την περασα στο σπιτι με ιντερνετ και τηλεοραση [-X Αφου ειναι η πρωτη φορα που ανυπομονω να ερθει η Τριτη για να παω για δουλεια.Για τετοιο χαλι μιλαμε!!!
μεγαλη ξενερα…
και δεν εισαι θεσσαλονικη να πεταγεσαι χαλκιδικη
Καλά μια ώρα απέχει το Λουτράκι από την Αθήνα…
Εγώ φέτος το καλοκαίρι θέλω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω χειμώνα…
Μια απο τα ιδια και εγω
Αχ τί χαρούμενη παρέα! Θέλετε να μαζευτούμε να κάνουμε ένα group-therapy? Για κάποιον λόγο νομίζω ότι το έχω ξαναπροτείνει αυτό…
Και εδω τα ιδια…Θρυλικα αραγματα σε ενα καλοκαιρι που το περιμενα πολυ πιο ουμπερουαουπαρταρουμεκαταστροφεςεκρηξειςπυροτεχνηματα
Και εγώ το περίμενα πιο ούμπερσούπερντούπερ μετά από 3 καλοκαίρια πο***ες, αλλά η φετινή δεν έχει προηγούμενο…
Μπα εμενα τα 3 τελευταια ηταν κορυφη (ηλικια 14-17,need Ι say more? ) αλλα φετος που τελειωσα και πανελληνιες πιστευα οτι θα ειναι ΕΠΙΚ. Αντιθετα εχω γινει Ο σπιτογατος!
το θεμα δεν ειναι το καλοκαιρι να ξεσαλωνεις, να πινεις , να ξενυχτας μονο. εινια γενικως να ξεκουραζεσαι απο διαφορα ζητηματα που σε βασανιζουν/προβληματιζουν μεσα στο χειμωνα. οπως πχ εξεταστικες, πανελληνιες, διαβασμα, καβγαδες κλπ
και μενα φετος ψιλοαποτυχια ειναι αν εξαιρεσεις καποιες μερες που εφυγα απο Λαρισα γιατι τσακωνομαι ολη μερα σπιτι και δεν εχω και το χωρο μου. αντε να περασουν καμια 15αρια μερες να παω στο γιαννενο
edit: Private Joker εχεις ακομα 2 μηνες διακοπες ε!
Καλά, εμένα τα καλοκαίρια ποτέ δεν ήσαν τα αγαπημένα μου, αλλά τα 3 τελευταία (χώρια το φετινό), ηλικία 17-20, είναι να με κλαίν’ οι ρέγγες! Σπίτι, ζέστη, νεύρα, κουνούπια, λιώσιμο στο pc! Ώρες ώρες θέλω να το σπάσω, αλλά δεν τραβιέται το χέρι μου απ’ το ποντίκι, όχι…κατάλαβες τί περνάω??
Καλά όχι ότι κάνω (προσωπικά, για μένα μιλάω) τίποτα απ’ τα παραπάνω! Θα ήθελα να κάνω, όμως, κάτι απ’ τα παραπάνω, έτσι για αλλαγή, γιατί όλη μέρα λιώνω ή στον ύπνο ή μπροστά από μια οθόνη! Δε νομίζω να λέει κανείς ότι είναι το παν!
Άσε που μας …:roll: και φέτος στο εαρινό εξάμηνο - πριν δέκα μέρες τελείωσε η εξεταστική, τί να προλάβουμε να ηρεμήσουμε; Σε έναν μήνα ξεκινάει η επαναληπτική, τέτοια πίεση ούτε τον χειμώνα, και δυστυχώς, οι περισσότεροι τα ίδια θα σου πουν…
edit: Συγγνώμη για το double post…
Για να σου απανταω 3 η ωρα τη νυχτα μαλλον ναι,κατι ψυχανεμιζομαι
Αχ πώς με νιώθεις εσύ! Θες να γίνουμε φίλοι ;
Θα ερχομαι και σπιτι σου να παιζουμε??? :bounce:
Δε θα σε παίζω… [-X[-X[-X
γκουχγκουχπεσιμογκουχγκουχ
Είδες ο πρόστυχος; Θέλει και παιχνίδια αποπάνω!!! τς τς τς [-X