Τι προστυχα μυαλα θεε μου [-X
Είμαστε πορνόγεροι, τί θες τώρα;;;
[SPOILER]<3 <3 <3 :roll:[/SPOILER]
Λιγη κατανοηση και να μη κρινετε τον αλλο αν δεν τον εχετε γνωρισει!!! ΕΝΤΑΞΕΙ???Τι προκατειλλημενη και ασπλαχνη κοινωνια ειναι τουτη?
Αντε γιατι κατω απο αυτο το βαρβαρο παρουσιαστικο κρυβεται μια ψυχη με αισθηματα…
Το δικό σου παρουσιαστικό; Α, οκ, άγριε…
βάρβαρε, σατράπη…
H συζητηση πηρε μια υπερβολικα παραξενη τροπη
Όχι, μην πάει ο νους σου στο πονηρό…
Μου αρέσει η λέξη “σατράπης” μου κάνει πολύ…manowar, αν και δεν ακούω!!!
Πω, νομίζω ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και γω, μαλακίες λέω.
Μπα εμενα ποτε δεν παει.Αλλοι κανουν νυξεις Και επισης αν ακουγαν ολοι Μανογουορ ο κοσμος θα ηταν ενα πιο ομορφο μερος.Πιο αιματηρο μεν,αλλα γενικα πιο ομορφο.Και πιο μετσαλ
Ο Μιχάλης κάτι είπε πριν για πέσιμο, κι εσύ πιο πάνω για παιχνίδια, α δεν καταλαβαίνω τί λες…
Eπικη συνεννοηση
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κι από πάνω;;
[SPOILER]Και να φανταστείς σήμερα ήπια μόνο πορτοκαλάδα![/SPOILER]
:dunno:
Αει καλά! Λοιπόν, σε καληνυχτίζω νέε μου φίλε! Πω,πω,κάψιμο…
Πορτοκαλαδες, πεσιματα, μαλακες τραβατε για διακοπες, για κραιπαλες, για το ‘να, για τ’ αλλο πριν καει ολοκληρωτικα η φλαντζα…
Τεσπα, χαιρετω το φορουμ για καμια 20αρια μερες, ενδεχεται να μπαινω που και που αν πετυχω καναν υπολογιστη ευκαιρο. Ως την πανηγυρικη μου επανοδο γυρω στις 25 του μηνα, θα γεμιζω με true-ιλα, Manowar, γουνες, baby-oil και σπαθια, την πανεμορφη, γραφικη, ιστορικη, και γεματη καλους φιλικους και διολου μαλακες ανθρωπους, πολη του Πυργου Ηλειας, καθως και την παρ’ ολιγον καρβουνο πολη της Αρχαιας Ολυμπιας. Επιφυλασσομαι σε δριμυτερη επιστροφη.
[B][SIZE=“5”]HAIL[/SIZE][/B]
O Πύργος μου φαίνεται από τις χειρότερες πόλεις που έχω επισκεφθεί…:-s
Καλά να περάσεις πάντως.
ΚΑΗΚΕ.
Καλές διακοπές κιόλας!
να γυρισεις ζωντανος
Για σενα ειναι η ζωη ρε stargazer!!!Καλα να περασεις μαγκα μου
γυναίκες. γαμώ την τρέλα μου δηλαδη…
σε νιωθω crimson
α οχι α οχι εγω το εχω παρατησει με το να βγαζεις ακρη σε οτι εχει να κανει με γυναικες.