Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Μλκ πως ειναι ετσι η χλαμουτσα!!! :lol: :lol: :lol:

Τραβα στην καλυβα σου μωρη τσουραπω γαμω την πουτανα μου…μου φορεσες και το μαντιλι του Κοναν στο μαλλι για να μου το παιξεις Janis Joplin και επαναστατημενο νιατο και αντρακι και εναλλακτικια και δεν ξερω κι εγω τι σκατα ειχες στον εγκεφαλο σου

Επισης, στο φρυδι χωραει να κρυφτει μια ολοκληρη μεραρχια καταδρομεων…

Παντως κοντραρει στα ισια τετοια μεγαθηρια -----> http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc και ισως και να τα ξεπερναει γιατι η διαρκεια του το κανει πιο χορταστικο…

13-14 χρονών είναι, χαλάρωσε λίγο.
Δεν μεγαλώνει το πουλί σου άμα βρίζεις όποιον βλέπεις στο internet.

Είμαι σίγουρος ότι τα λες αυτά χωρίς να έχεις ακούσει ακόμα τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ; :wink:
Υ.Γ. Έπος και το παραπάνω, αλλά φτιαχτό.

Γενικά του Πάνου με τίποτα δε μεγαλώνει.

πεφτω κατω ρε
εδιτ:’‘εγω εχω γνωρισει μεχρι και 25χρονες believers’’…ΠΑΤΩΜΑ!

Μόνο εγώ άκουγα “μπιλίμπες” και δε μπορούσα να καταλάβω τι εννοεί?

ααα εχει λογοπαιγνιο…beliebers!!!

Θεωρω ξεφτιλα το να βγαινεις ειδικα σε αυτην την ηλικια, και να κανεις ενα βιντεο υπερασπιζομενος-η τον οποιονδηποτε, και στη συνεχεια να το ανεβαζεις στο ιντερνετ γνωριζοντας και το τι θα ακολουθησει, αλλα και οντας βεβαιο οτι θα το μετανιωσεις αργα η γρηγορα. Επισης, μια χαρα χαλαρος ειμαι, και ουτε νομιζω οτι θα μεγαλωσει το πουλι μου βριζοντας την κοπελιτσα. Το ποστ αλλωστε ειναι κατα βαση ειρωνικο και ουσιαστικα το ‘γραψα φωναζοντας μονος μου κατι σαν “ελεος που εχουμε φτασει”. Τελος, δεν εχουμε και καμια ιδιαιτερη διαφορα ηλικιας με την κοπελα, 17 χρονων ειμαι, και ακομα πηγαινω στο σχολειο, αλλα σε τετοια ξεφτιλωματα δεν θα εφτανα ουτε μια στο εκατομμυριο. Τετοια ευθιξια για εναν τυπο που στ’ αρχιδια του αν τον κραζουνε αφου κολυμπαει στο χρημα δεν την καταλαβαινω και δεν νομιζω να την καταλαβω ποτε. Ελπιζω να σε καλυψα. (αναρωτιεμαι αν εγραφε κανεις τιποτα πιο χοντρο με τιποτα χριστοπαναγιες μεσα, τι θα του ελεγες…η μηπως δεν θα του λεγες τιποτα επειδη απλα δεν ειναι ο stargazer κλπ?..για ενα “χλαμουτσα” και για ενα “τσουραπω” και για ενα ψωλοποστ που δεν γραφτηκε ΚΑΝ στα σοβαρα την ειχες την ειρωνεια περι μεγενθυσης πουλιου υπογλωσσιο…τελος παντων που λεει και η κοπελιτσα)

Χοπετε, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια…και την αναιδεια αυτη θα την θυμαμαι :stuck_out_tongue:

Το beliebers btw μαλλον θα ειναι κατι σαν το SMFs (φανς των Twisted Sister)…

Βαθύς δηλαδή ο λόγος της, σα ποίημα. Δηλαδή και το σλιπκνοτ έχει κάποιο λογοπαίγνιο?

μια χαρά είναι το γκομενάκι ρε, σταματήστε

αν εχεις τα κοτσια ρωτα την στο φεισμπουκ.
φλωροι ολοι!

Δεν το κάνω γιατί φοβάμαι το δημόσιο διασυρμό του κανενός λάικ και γατί είμαι φλωράκι:p

Πάντως για το ότι είναι άφωνος και για το ότι είναι ο Παντελής Παντελίδης των Η.Π.Α. δεν είπε. Και μαλακία που έχει απενεργοποιήσει τα κόμμεντς, ήθελα να την ρωτήσω. Επίσης κανείς εδώ δεν σχολίασε για το ΜΕΜΕΣ ΓΚΡΙΣ και τον τύπο που το έχει.

Έξω από το μετρό στο μοναστηράκι, όταν πήγαινα να πάρω το του-του για οακα/red hot, ήταν καμιά 15αριά τέτοια βλαμμένα με χαρτόνια που έγραφαν Bieber και φωτογραφίες του…λες και κάναν διαμαρτυρία ή κάτι τέτοιο
Βιαζόμουν και δεν έδωσα σημασία:-k

Το Meme Greece καταστρέφει την μαγεια των original memes! Απλα πράγματα! 8)

Μόλις γύρισα απο μπυροποσία και μπήκα λίγο στο φόρουμ…

http://www.change.org/petitions/greek-parliament-free-geron-pastitsios-and-abolish-greek-anti-blasphemy-laws#share

Λείπεις από το φοιτητικό σου σπίτι κανά δίμηνο και αντί για υποδοχή στην είσοδο σε περιμένει μια στοίβα λογαριασμοί και προειδοποιήσεις για να κοπεί το νερό και το ρεύμα. Και το καλύτερο, φάκελοι με σήμανση “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ” που αρχικά λες τι σοβαρό να είναι και μετά ανακαλύπτεις ότι περιέχονται κουπόνια πιτσαρίας.:expressionless:

Είναι γιατί η Pizza Fan σε θεωρεί φίλη!

A haaaaaard lovin’ woman like you, just makes a haaaard lovin’ maaaaan…