Αυτή με όλη την Ελλάδα φιλίες έχει. Εγώ θέλω αποκλειστικότητα:p
Μέσα στον τελευταιό χρόνο μου έχει φέρει 2 φορές τζάμπα πιτσα η φαν για να “μου υπενθυμίσει πόσο ωραία είναι, επειδή είχα να παραγγείλω καιρό”. Να την αφήσετε ήσυχη.
Η πίτσα φαν είναι από τις αγαπημένες μου πιτσαρίες για delivery αλλά αυτές με τα τηλέφωνα καταντάνε εκνευριστικές. Εμένα μου έχει τύχει να μου κάνουν δώρο πίτσα επειδή την προηγούμενη φορά την είχαν ξεχάσει και την έφεραν μετά από δύο ώρες κρύα.
Εγώ πιστεύω ότι κάνει μετριότατη πίτσα, αλλά όταν κερνάει γίνεται κάπως πιο νόστιμη. Από αλυσίδες στηρίζω λ’αρτιτζιανο μπαρμπεκιου. Κατά τ’ άλλα, Galeone στο γαλάτσι (και στην αχαρνών δεύτερο κατάστημα) για όσους γνωρίζουν. Μπεστ πιτσα εβαρ.
Και κάτι ρηλεητηντ http://www.youtube.com/watch?v=ICbK7yD37vU
Απλά στη φαν μου αρέσει η ζύμη ολικής (διαίτης και υγιεινή και καλά:lol:). Πάντως οι καλύτερες πίτσες που έχω φάει είναι σε φούρνο με ξύλα αλλά όχι σε μαγαζιά αλυσίδες. Artigiano δεν έχω δοκιμάσει πότε, μπορεί να το κάνω για αλλαγή 1 φορά το δίμηνο όταν παραγγέλνω.
ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ [B][U]http://www.youtube.com/watch?v=oXtg8dte8L0[/U][/B]
Ακυρα subliminal messages για να αγορασουμε ρεντ μπουλ και σαλτσα ντοματας (:dunno:), ο Βουρλιωτης να παιζει κουκου-τζα με τον εαυτο του,κατι μιμοι να εμφανιζονται απο το πουθενα,ενα μαυρο γομαρι με παπιγιον να τραγουδαει με σκερτσο εισαι αλλουΟΥΟΥΟΥΟΥ με την καρδια και το νουΟΥΟΥΟΥ και εγω να μη μπορω να σταματησω να γελαω με καμια Παναγια
Έ όχι και σαμπλίμιναλ. Αυτό που μέτρησε ήταν το χυμένο κοράκι κι η χυμένη μπάλα. Επίσης, στο 1:30 αυτό που εμφανίζεται έχει κάποια συγγενική σχέση με τον Eddie;
[SPOILER]Πάντως την Στικούδη δεν την φτάνει.[/SPOILER]
Θέλω την κόρη του Cliff Williams.
Ρε παιδια, ποια ειναι η διαδικασια για να βγαλει κάποιος μια χρεωστικη κάρτα;
Νομιζω πας στην τραπεζα ταυτοτητα και εκκαθαριστικο εφοριας και στην βγαζουνε
τόσο απλα; καλη φαση! θενξ φορ δε ινφορμέησον!
Τιποτα αδερφε να σαι καλα
Τι το κλειδώσατε το τιμή σοκ κομμωτήριο ρε, κάποιοι συναθρώποι σας ενδιαφέρονται.
Ανακάλυψα της προάλλες ότι η μητέρα μου έχει ερωτευτεί τους Deep Purple από τα Κυριακάτικα cd της Καθημερινής, τα οποία έχει και ακούει εκ περιτροπής στο αυτοκίνητο
μια χαρά σε βρίσκω, εμένα η δικιά μου ακούει ακόμα βοσκόπουλο.
Είναι ο Αντρέας που τρωει ολη μέρα κρέας, κυρίες και κυριοι! Η πιο ηλιθια φάρσα που με έχουν κάνει και με διέκοψαν τον ύπνο μου! Φακ
Να μη κοιμάσαι τέτοια ώρα
Οντως δεν εχω ακουσει πιο τραγικη φαρσα
Έφαγα μεγάλη τρομάρα βλέποντας τον Iommi στην αρχική…!
Πήγα να γράψω ότι έχει Χορταρέα στο astra με σουπερ glamourous συνολάκι και χάθηκε το σήμα από το ίντερνετ. Αγριεύτηκα τώρα. (Συγνώμη για την ακυρότητα του θέματος)
τον εχω πετυχει αρκετες φορες να κοβει βολτες Λαρισα, με γυαλιστερο ντεκολτε μπλουζακι