Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Δωσε πονο neoromantik

neuroromantik

Τελευταία μέρα δουλειάς. Από σήμερα το απόγευμα κωλοβαράω κανονικά.

Μλκ βρηκα κι εγω εχτες απανω στο πλυντηριο μια κατσαριδα μεγαλη οσο ενα τραπουλοχαρτο, αλλα μεχρι να φερω ενισχυσεις, εντομοκτονα και τα ρεστα εξαφανιστηκε η καριολα, και ετσι εκανα θαλαμο αεριων το μπανιο…εριξα σε ολες τις γωνιες και τα απροσιτα σημεια…ελπιζω να ψοφησε…μπουρδελοζωα…θελω να τις σφαξω και να τις περασω σε σουβλακι και να τις ταϊσω σε καναν ιπποποταμο…

Ζμπουτσας, αλλα ειδα το ποστ και ειπα “δεν παιζει”…

Έχετε παρατηρήσει ότι όσο τις ψεκάζουμε τόσο μεγαλώνουν; Έχουν γίνει ανθεκτικές οι πουτάνες!

εγω εχω κατι Minions στο μπανιο

Και εγω εχω πολυ πραγμα αφου κατω απο την πολυκατοικια εχουμε φουρνο και βγαινουν κατα κυματα οι πουτανες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συντροφοι κατσαριδοκτονοι αφηστε τα Ζιτ Φλιτ Τεζα Πρεζα Αρεοξολ και τις υπολοιπες πιπες και παρτε εδω καλτ συνταγη,αποδεδειγμενης επιτυχιας.

1)Παιρνουμε ενα αδειο δοχειο αζαξ για τα τζαμια ή οτιδηποτε αλλο εχει αυτο το πσεκαστηρι στην κορυφη (μου χαλασε και το πσι γαμω)

1. Βαζουμε μπολικο νερο,συμπληρωνουμε με αρκετο ξυδι (περιπου τη μιση ποσοτητα του νερου) και τελειωνουμε με μια πρεζουλα Σβελτο ή οτι σαπουνι εχεις για τα πιατα

3)Κυνηγαμε τη φτερωτη γαμιολα,την πσεκαζουμε και στην 2η,αντε βια 3η πσεκασια εχει γυρισει τ’ανασκελα.Γκαραντι ομως.

1. Πεταμε με σιχασια το πτωμα απο το παραθυρο,ανοιγουμε μπυρα και βαζουμε Μανογουορ στο πικαπ για να γιορτασουμε τη νικη μας.

:lol::lol:

χααχαχαχαχαχαχαχ

τον πέτυχα στο παζάρι να πουλάει τα θεϊκά του βιβλία. εννοείτε οτι στην τβ τον βάζουμε κανα 20λεπτο να σκάσουμε και κανένα χαμόγελο.

Private Joker σιγα μην κατασκευάσω και τον κόσμο απο την αρχη για μια κατσαρίδα. ο κόσμος εχει χώρο για όλους.

Και εγώ τον πέτυχα και πουλούσε πολύ, τώρα έχει επεκταθεί και στα θαυματουργά τσάγια. Παρεπιπτόντως χάλασα αρκετά λεφτά στο παζάρι.:frowning:

Τι σας ενοχλουν οι κατσαριδες ρε!
Αφηστε τα creatures να ζησουν να πουμε.

Να ζησουν αλλα μακρια απο εμας :stuck_out_tongue:

αντι να πειτε και ευχαριστω… σε αλλες χωρες οι κατσαριδες εχουν φτερα! ξες τι ειναι να αραζεις και να μπαινει πετωντας απο το παραθυρο κατσαριδι XXL ??!

Ασε το εχω δει live. περσι το καλοκαιρι μου ειχε μπει μια ιπταμενη και την κυνηγαγα σε ολο το σπιτι μεχρι να την καθαρισω

Τελικα η γαμιολα επεζησε…

ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΚΛΑΜΑ!

Nαι,ειναι αθλος να βαλεις σε ενα μπουκαλι νερο με ξυδι και σαπουνι για τα πιατα :lol: Και φυσικα εχει χωρο για ολους.Αλλα οσον αφορα αυτες ο κοσμος ειναι εξω απο το σπιτι μου :wink:

αμα ριξετε οινοπνευμα στη μαπα της πεθαινει μια χαρα