Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

σε συζητηση με φιλο σχολιαζοντας την κατασταση στα εργασιακα λεγαμε οτι θα γινουμε ντελιβεραδες.μια χαρα επαγγελμα ειναι κανεις και γνωριμιες:p

μια ωρα και κατι μετα στο ανσασερ ξενοδοχειου ενω κρατουσα μια σακουλα με ενα σαντουιτς
-συγνωμη κυριε κανετε και ντελιβερι στα ξενοδοχεια?

:lol:

[SPOILER]σας ελειψα ρε λαμογια?:p[/SPOILER]

Μα όσο κι αν θες να το πιστεύεις
πως μου 'χεις πάρει κιόλας την ψυχή
Κι όταν ακόμα θα νομίζεις
πως μια για πάντα έχω χαθεί

Εγώ θα φλέγομαι
Θα ανθίζω
Θα γιορτάζω
Θα ανατέλλω
Θα σε καίω…
Θα καταστρέφω με τραγούδια της ψυχής σου το μπουρδέλο
Θα ανατέλλω…

Επικός στίχος αφιερωμένο σε ορισμένα δήθεν τρολς του φόρουμ

αρχισες να αφιερωνεις πραγματα στον εαυτο σου?

αυτο κατάλαβες εσυ???

Βασικά εσύ κοίτα να εξασφαλίσεις την καινούρια αναβολή από το μαύρο ναυτικό κι άσε τους υπόλοιπους

ρε αδερφε δεν εχω γενικα κανενα προβλημα μαζι σου απλα εχεις καταντησει λιιιιγο κουραστικος.Ασχολησε υπερβολικα με πραγματα που δεν πρεπει και το χειροτερο ειναι οτι μας σπας τα αρχιδια.Σταματα να τρωγεσε με ολους .

Εγώ από το ποστ κρατάω μόνο τους στίχους γιατί είναι από τραγουδάρα οπότε όλα λύνονται ειρηνικά:p

To youtube εχει παρει φωτια απο βιντεο με haters kai μη haters του bit- ber…Πω τρελο γελιο οτι ναναι…

\m/\m/

ναι!! μιλαμε ρωτούσε τον άλλον τι εχει και έδινε το κατάλληλο ματζουνι. βέβαια εδω την άλλη φορά ελεγε ο καρκίνος δεν ειναι κατι κακό και τον δίνει ο θεος…

*Παρεπιπτόντως δεν ειχα να χαλάσω ουτε ευρο στο παζάρι. κατι κάλτσες μου πηρε η κοπέλα μου
**tuc εβαλε ο αλλος

Αυτο το 9gag ποσο πιο τραγικο μπορει να γινει…

τουλαχιστον αυτο που κανει ειναι πιο καλο απο κατι αλλα σαιτς

Μπείτε, θα μεταλλάρουμε σήμερα
Εκπομπή 3-5 στο http://moodradio.gr/
έχει και chatroom εδώ: http://moodradio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=152&Itemid=105

μόνο χιουτζλόλ

Τους γιατρούς και τα φάρμακα να μην κατηγορούσε τόσο συχνά και θα ήταν αψεγάδιαστος (αν και υπάρχει βρωμιά στο χώρο). Στην τι βι έδινε δώρο με τις παραγγελίες και κασετίνα ή σχολική τσάντα Patty ή spiderman.
Πάντως από κάλτσες άλλο τίποτα, βουνό σε κάθε πάγκο σχεδόν.

Κοψε την πρεζα αδελφε…

φυσικά. είναι άλλωστε ένας απο τους 3 που ξέρουν τι παίζει παγκοσμίως. αυτός και άλλοι 2 είναι :lol:

επισης θα ήθελα να συμπληρώσω, [B]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ[/B]

Οι άλλοι 2 ποιοί είναι (Λιακόπουλος?).
Για την παλινδρόμιση είμαι 100 % σίγουρη ότι κάτι θα έβρισκε να σου πουλήσει στη φιλική τιμή των 20 ευρώ. Δύσκολά πάντως τα προβλήματα του πεπτικού:(

δεν ξέρω. αλλά το λέει συνέχεια.

πλάκα πλάκα έπρεπε να τον ρωτήσω. ή έστω να πάρει τηλ τους άλλους 2 μπας και ξέρουν τι να κάνω

Έχω την εντύπωση πως αν ο Bane (ένας είναι ο Bane) γνώριζε την Ελλάδα δεν θα προσπαθούσε να διαλύσει την Gotham. Και σε αυτή την περίπτωση ο Batman παίζει και να τον βοηθούσε. :stuck_out_tongue: