Ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια πληρωμης των δικαστικων εξοδων οταν εχεις κερδισει μια δικη?
πεζοι σαλονικης προσοχη απο σημερα πηρα διπλωμα
μπραβο ρε γιγαντα! αντε με το καλο! καλες διαδρομες!
Για άλλους 4 έλεγε…
Εδώ ένα best of από αρβύλα :lol:
κλαιω καθε φορα που βλεπω το περουκινι :lol::lol:
Χρόνια πριν τον ανακαλύψουν οι ράδιο αρβύλα, τον είχε ανακαλύψει ο παππούς μου.8) Πιο παλιά δεν ήταν τόσο η διαφήμιση για αυτά που πουλαέι, ήταν καλύτερος γιατί έκανε πολλές μεταφυσικές και πολιτικές αναλύσεις.
και εγω απο τον παππου μου τον ειχα μαθει! καπου το 2003 ξερωγω! ελεγε για του αγροτες κλπ και ειχε και τηλεφωνικη επικοινωνια. οχι μονο sms
Ναι έπαιρνε τηλέφωνο κόσμος και ρωτούσε διάφορα. Ειδικά τότε με τις νέες ταυτότητες. Μια φορά αν δεν κάνω λάθος τον ρωτούσαν για το πότε θα πάρουν σύνταξη.
Λοιπον,θελω τη βοηθεια και τα “φωτα” σας σε κατι. Γνωριζει κανεις για ποσο καιρο μετα τη ληξη του συμβολαιου/συμφωνητικου δικαιουται καποιος να μενει στο σπιτι που εχει νοικιασει; Με αλλα λογια,με τα την ληξη του συμφωνητικου,ακολουθει εξωση κατευθειαν ή υπαρχει μια περιοδος 2-3 μηνων μεχρι να βρεις αλλο σπιτι;;;
σε συνεννοηση με τον ιδιοκτητη. αν του πληρωνεις νοικια (που χωρις συμβολαιο ειναι και μαυρα) δε νομιζω να τον χαλαει
…θα σε καλέσει για καινούριο συμβόλαιο, το πιθανότερο…διαφορετικά ότι γράφει ο Μιχάλης:):!:
Aυτο το φανταστηκα,αλλα μηπως υπαρξουν τπτ νομικες διαδικασιες ειναι αυτο που με ανησυχει…
Tι έπαθε το rapidshare και κατεβάζει σε δευτερόλεπτα τα άλμπουμς?
Πάει για κλείσιμο μιας και δεν το προτιμάει κανείς.
Κατεβαινω στη καβα που χουμε στο υπογειο(μικρουλα ειναι)και βλεπω ξεχασμενα 2 Τζονι πρασινα,ενα χρυσο κι ενα μπλε.Στα κουτια τους:twisted:
Επειδή δεν ήξερα που να το γράψω (στο παίζει τίποτα δε νομίζω να κολλούσε) η κινηματογραφική ομάδα της σχολής μας προβάλλει την ταινία [B]The dreamers [/B]του Bertolucci στις 10 στο αμφιθέατρο της σχολής στην πλατεία Ταχυδρομείου. Τσάμπα είναι και σε κεντρικό σημείο, αν κανείς βρίσκεται κοντά και θέλει να έρθει. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αξίζει η ταινία ή είναι καμιά πολύ δύσπεπτη? Γιατί δεν την έχω ξαναδει.
πολύ καλή ταινία και ολόγυμνη Eva Green
Αυτό είναι από τα προτερήματα της ταινίας (για μένα που είμαι κορίτσι δηλαδή)? Τέλος πάντων εμπιστεύομαι.
ο Bertolucci σαφώς και έχει κάνει καλύτερες ταινίες. Αυτή είναι πιο πολύ ένα homage στο ίδιο το σινεμά και μια νοσταλγική ματιά στo Παρίσι της εποχής. (και έχει και αγοράκια γυμνά :p)
eva green γυμνη.-