Δεν πτοείται!!! :p:lol::p:lol:
Ο Οκτώβριος τίγκα στα γενέθλια … θα χρεοκοπήσουμε
Τι χαρά ήταν η σημερινή…!
Εχει κλατταρει το site του 9gag,ε;;
Προς τους μοντς… γιατί κλειδώσατε το θέμα “μισώ τα κλαμπς” ?? Δεν γράφτηκαν μαλακίες, ίσα ίσα που γράφτηκαν και απόψεις, κάναμε και καλαμπούρι και δε θίχτηκε κανείς… Τέσπα, εσείς ξέρετε καλύτερα!
Ο ανήσυχος πάντως στο αρχικό ποστ έχει τεκμηριώσει πάρα πολύ καλά την άποψή του χωρίς να κουράζει. Και ναι στα περισσότερα συμφωνώ απόλυτα.
αμα λες και τα ιδια στους πολιτικους, τοτε ειναι χαμενο το παιχνιδι. κανεις δεν ξερει κατι καλυτερα απο εσενα:!:
Χαχαχα! Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τώρα, αλλά ναι, ο συλλογισμός σου είναι σωστός!
ο θεαματικοτερος και πιο extreme αγωνας της χρονιας και των εποχων γενικα.οποιος γουσταρει streamαρει σε 5 λεπτα
Γαμαει!!!Τι κανουν οι τυποι?!?!?
αρρωστια
Για τον ανήσυχο, συμφωνώ μαζί σας όσο δεν πάει, αλλά καταλαβαίνετε ότι από ένα σημείο κι έπειτα δεν κάθονται οι μοντς να ασχοληθούν μαζί του, απλά επειδή είναι ο ανήσυχος, δυστυχώς. Δεκτό ότι κούρασε, αλλά εγώ προσωπικά διαφωνώ με την απόφαση.
Και η ειρωνεία είναι ότι για πρώτη φορά δεν τρόλαρε, τουλάχιστον μες τα μούτρα μας!!
…όλο το σκ κουβάλημα-μετακόμιση σε διπλανό γραφείο, και ακόμη δεν τελειώσαμε…και μετά την κακοποίηση της μπάλας στο ναό, και τα μούτρα της γυναίκας, που την άφησα μόνη στο σπίτι όλο το σκ…στα διάλλα αυτό το σκ…ευτυχώς που παίζει τώρα το TvWar:):!:
Πες μου εναν γαμημενο λογο που κλειδωσες το θρεντ με τα κλαμπς. Εναν.
Ελάτε να μαζευτούμε πολλοί να ρίξουμε το καθεστώς των μοντς!! Αναρχία στο ρόκιν!!! :lol:
Εντάξει, είναι γνωστή η αδυναμία μου στο αμερικάνικο death metal των βάλτων, μα τελευταία λαμβάνω κάτι άκυρα emails από Φλόριντα μεριά. Κάποιο λάθος έγινε με τις διευθύνσεις και ήρθανε σε μένα…
Και ανανέωσα το δίπλωμά μου και παράγγειλα και πίτσα ! #-o:lol:
^^ ρε μην ειναι καμια παγιδα… You never know…