Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Μα και τα δύο είναι αποδείξεις, δεν μου ζητάνε τίποτα στοιχεία κλπ.
Απλά κάποιος παπάρας είτε έγραψε κατά λάθος τη δική μου email διεύθυνση αντί για τη δική του (που προφανώς μοιάζουν πολύ), είτε εκεί που την έδωσε τη διαβάσανε λάθος…

Πάντως με αφορμή αυτά διάβασα κάτι που δεν ήξερα περί gmail : [I]http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=10313[/I]

καλά εγω εχω αποδείξεις διαφόρων ονομάτων οτι εχω πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια. οπότε δεν είναι απλά λάθη.

Αυτό με τις τελείες είναι μεγάλη μαγκιά της google, το χρησιμοποιώ για να τα ταξινομώ ευκολότερα τα email που παίρνω.

Τελικα υπαρχουν πολλα υπουλα πουστρακια σ’αυτον τον κοσμο.Καλος μαλακας ειμαι κι εγω.

για πες

Εκανα τη μαλακια να πω σε 5 συμφοιτητες μου,που και καλα ειναι και “φιλοι”,οτι συζηταω με τη Χαινεκεν για μια πρακτικη με διπλωματικη,και οτι εχω ηδη μιλησει με καθηγητες και μου εχουν εγκρινει το θεμα για διπλωματικη,και πηγε ο ενας ο αρχιδας και εκανε αιτηση στο ιδιο ακριβως προτζεκτ με το ιδιο ακριβως θεμα.Για το οποιο δεν ειχε ιδεα οτι υπηρχε πριν τους πω οτι το κυνηγαω.
Και εφοσον ειναι και Ολλανδος,φυσικα μου την εφαγε τη θεση.Τελεια,αντε ψαξε για αλλη διπλωματικη και για εταιρεια που να την ενδιαφερει το θεμα σου και να σου δωσει πρακτικη τωρα.

Ο κλασικός ο μαλάκας ο έλληνας.

πωωω… αυτές οι μαλακίες πραγματικά είναι απο τις χειρότερες.

[SPOILER]*σε παίρνει να τον χτυπήσεις? :p[/SPOILER]

Πραγματικα ομως κλασικος μαλακας Ελληνας.

Ε νταξ,βασικα ειναι λιγο ειδικη περιπτωση,ειναι τερμα περιεργος τυπος και απ’οτι μας εχει πει εχει “μερικο αυτισμο”.Δεν ξερω τι στον πουτσο σημαινει αυτο,αλλα οντως φαινεται οτι κατι δεν παει καλα με την παρτη του.

ολλανδος:bye:

εδιτ:no? :frowning:

Τελικά, παντού το ίδιο λειτουργούν. Κάνε τη δουλειά σου χωρίς να λες τίποτα.

η μαλλον

γινε πιο σκληρος απ τους σκληρους και πιο πονηρος απο τους πονηρους:)

Πρόβλημα, ξε - πρόβλημα, καλό παπάρι αποδείχτηκε ο τύπος! Αυτά τα πισώπλατα δεν τ’ αντέχω, κι εκεί δε σε παίρνει κιόλας να πεις πολλά. Τί θα κερδίσει αν γίνει σαν τα μούτρα τους ;

Δε χρειαζονται ειδικες συνθηκες,αρκει να ειναι ο αλλος πουστρακι οπως το πες και δυστυχως ειναι πολλοι,δατς λαιφ και λοιπα.Εμενα με δασκαλεψαν να μη πω πουθενα ποια μεταπτυχιακα θελω και παρολο που δεν ειμαι τετοια φαση ανθρωπος(νταξει ρε φιλε,δε μπορει να σαι και συνεχεια στη τσιτα και καχυποπτος),σ’αυτη τη περιπτωση το τηρω γιατι εχω ακουσει και γω αρκετα τετοια(εδω ρε μαλακες στις Πανελληνιες πιασαν γονεις να χακαρουν μηχανογραφικα συμμαθητων των γιων/κορων τους για να μειωσουν τη ζητηση σχολων κλπ).Τεσπα,τουλαχιστον σου κατσε σε κρισιμο σημειο και δε παιζει να μη σου γινει μαθημα,μια φορα γινονται αυτα.

Κατα τ’αλλα με τη Σαιλεντ ειμαι.Καταρχας τυπος σα τον Ολλανδο εισαι η δεν εισαι,δε γινεσαι.Το οτι οσο μεγαλωνεις μαθαινεις τι παιζει και τρως ηττες απο ανθρωπους και χτιζεις αμυνες ειναι δεδομενο,αλλα χαρακτηρα δεν αλλαζεις και δε χρειαζεται κιολας.

Παντως Θεριε,ξερεις εσυ,καντο να φανει σαν ατυχημα;p

βασικα μπορεις να παρεις σαν ολλανδος τηλ και να το ακυρωσεις…

Καλα ναι,στην τελικη μαθαινεις απο μαλακιες σαν αυτη οπως λεει και ο παμκιν.Απλα με τσατισε οτι βγηκα αφελης μαλακας κι εγω,εχοντας στο μυαλο οτι εγω δεν θα εκανα κατι τετοιο,πηγα και το ειπα πανω στην κουβεντα ενω ημασταν εξω και πιναμε μπυρες.Και τους συγκεκριμενους τους ειχα φιλοξενησει και Ελλαδα το καλοκαιρι εντωμεταξυ,ειναι ατομα που κανουμε αρκετη παρεα εδω και ενα χρονο.Ενηγουεη.

Γι’ αυτό όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι σε επαγγελματικό κλπ θέμα, δεν λέμε σε κανέναν γνωστό τίποτα, πριν οριστικοποιηθεί και κλείσει. Δεν ξέρεις ποτέ από ποιον “γνωστό” θα σου 'ρθει…

Επικ Σκρουτζ ιζ επικ

βρε γαμησε τον στο ξυλο να πουμε ολοκληρο ντερεκι εισαι.πουστρακια

8)8)8)