Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Βρε σωστά το είπα…:wink:

Νταξι σου παιξε τρελη πουστια το ατομο.Ρε μην το ψαχνετε το εχουν πει οι SON “As you laugh i envy you”.Και προσεχε envy δεν ειναι ζηλια.Ζηλευω σημαινει οτι θελω να εχω κι εγω το αμαξι του γειτονα.Envy ειναι φθονω,δηλαδη να καει το αμαξι του πουστη του γειτονα.Τεραστια διαφορα.Εχουμε ολοι ενα σωρο φιλους αλλα εκτος απο την οικογενεια μας υπαρχουν συνηθως το πολυ 4-5 ατομα που μπορουν να χαρουν με τη χαρα μας και να στεναχωρηθουν με τη λυπη μας.

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ.Πηγα πρωτη μερα στη σχολη και αντιμετωπισα ιδρωμενες μασχαλες,γιαγιαδες που γκρινιαζαν,μωρα που κλαιγανε,μαλακες οδηγους που δεν ξερουν να οδηγανε και χαλασμενα λεωφορια που δεν κλεινουν οι πορτες τους.Προτιμω να ακουω μονο ΠΑΟΛΑ για 3μηνες παρα να ξαναμπω σε 140 η 230.

:cry:
Τι μου θύμησες! Αν μιλάμε για το ίδιο 140( που ξεκινάει από Γλυφάδα) και 230 σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι. Στο 140 είχα πετύχει έναν που είχε κατουρηθεί και μύριζε, τρελούς που έκλειναν ραντεβού με τον εαυτό τους, γιαγιά με πιρσινγκ και φουξ μαλλί να τσιρίζει και να μαλώνει με μια άλλη απειλώντας τη. Αλλά από δυσωδία άλλο τίποτα.

Ναι για τα ιδια μιλαμε δυστυχως.
Το χειροτερο που εχω πετυχει σε λεωφοριο ειναι πρεζακι τελειωμενο να τρωει γιαουρτια με τα χερια με κινησεις ζομπι.Οι γιαγιαδες που πλακωνονται και φωναζουν εχει γινει καθημερινο φαινομενο οποτε εχει παψει να μου κανει εντυπωση.

http://www.youtube.com/watch?v=Mv5l6D6eyzg γαμιεται η διαιτησια ρε :stuck_out_tongue:

Κάπως έτσι αλλά λίγο πιο ήρεμα, ραντεβού έκλεινε, ήταν πιο ευγενικός με τον εαυτό του:wink:

Ναι οι άτιμες, μερικές έχουν τόση όρεξη για φασαρία.
Ναρκομανής σε στάδιο απεξάρτησης (που νιώθει την ανάγκη να επικοινωνήσει με άλλους) μου είχε πιάσει την κουβέντα στη στάση του Πανεπιστημιακού και με ρωτούσε πόσο αγόρασα τις μπότες μου:|
Και μπράβο έχω πετύχει που καθόταν δίπλα μου στο bus και πήγαινε στο νοσοκομείο να επισκευτεί έναν που τον είχε πλακώσει στο ξύλο γιατί χρωστούσε λεφτά (τα έλεγε στο τηλέφωνο).
Τη φορά όμως που τρόμαξα ήταν Σαλόνικα όταν μέσα στο λεωφορείο ήταν ένας που, αφού είχε μαλώσει με μια κοπέλα, φώναζε και έλεγε ότι ο φονιάς τις περισσότερες φορές έχει δίκιο και αν πάρει ένα μαχαίρι και χτυπήσει γυναίκες δε θα φταίει.
Καθημερινές ιστορίες τέτοιες έχω πολλές… και ρωτώ μόνο σε μένα τυχαίνουν αυτά?

^^Οχι! Εγω εχω πετυχει αφροαμερικανα,στουπι στο μεθυσι,αγκαλια με κουτακι μπυρας(απο αυτα των 500ml)
να ουρλιαζει στο κινητο μεσα στο λεωφωρειο. Ολα αυτα 2 το μεσημερι!!! Και σε καποια φαση να της φευγει το κουτακι απο το χερι και να ρολλαρει στο λεωφορειο καθ’ ολη τη διαδρομη. Αυτη να συνεχιζει να χτυπιεται και να ωρειεται στο τηλεφωνο…ΤΟ σουργελο!
Μια αλλη φορα,ενας γερος ηταν μεσα στο ΑΣΦΥΧΤΗΚΑ ΓΕΜΑΤΟ λεωφορειο και ειχε μαζι του μια μικρη πολυθρονα(!!!) που την μετεφερε. Η πλακα ειναι πως ενω τον στραβωκοιταζανε ολοι,κανεις δεν ειπε ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε καν ο οδηγος,που ολο κραζει αυτους που μπαινουν με καροτσακι της λαϊκης σε ΑΔΕΙΟ σχεδον λεωφορειο…

Ενα βραδυ ειχε μπει ενας λετσος ιταλος τυφλα με ενα μπουκαλι του νερου φουλ με κρασι και μια σπραιτ.Προσπαθουσε να “χτυπησει” στο μηχανιμα ενα χαρτακι απο αυτα που στριβουν τα τσιγαρα και αφου δεν τα καταφερε τα παραταει και κανει να στριψει τσιγαρο οποτε βγαζει απο την τσεπι του το εισητηριο που ειχε για το λεωφοριο :lol: Συνειδητοποιει τι παιχτηκε τσαντιζεται και το πεταει κατω.Μετα μας επιασε την κουβεντα αρχισε να φωναζει του επεσε το καπελο και προσπαθουσε να το πιασει αλλα επιανε αερα και στο τελος σηκωθηκε να προσφερει σπραιτ σε κατι κοπελες οι οποιες αρνηθηκαν και καθως γυρνουσε στη θεση του εχασε την ισορροπια του και επεσε πανω τους.Μετα προσπαθουσε να πατησει το κουμπι για να κατεβει αλλα παταγε αερα.Του το πατησαμε εμεις φωναξε τα ιταλικα του και βγηκε. :lol:

Αλλα οι δικες σου ιστοριες ειναι περισσοτερες και πολυ πιο γαματες. :stuck_out_tongue:

^^^ :lol3::lol3::lol3:
Τι διαβολο,μονο το δικο μου δρομολογιο εχει ομορφες κοπελες,φοιτητες και ησυχες νοικοκυρες??:-s

Αφου στα 'λεγα ρε, η Καλλιθεα ειναι ησυχη περιοχη…πενα θα εισαι…για πιο πολλες πληροφοριες βεβαια στον Moonchild!!!

Βασικα με τοσες απεργειες,θα δοξαζουμε του Παντοδναμο οταν θα εχει ΜΜΜ και θα μπορουμε και κανουμε δρομολογια!:!:

Μιας και μιλαμε για λεωφορεια,οταν η πιο ομορφη κοπελα που εχεις δει στη ζωη σου την οποια ειχες πετυχει μονο μια φορα στη σταση της γειτονιας σου και νομιζες οτι βρεθηκε εκει τυχαια,ξαναεμφανιζεται μπροστα σου σημερα στην ιδια σταση την ωρα που περιμενεις το λεωφορειο iiiiiits amooooreeee:-({|=

μπορει να πετυχει και Τακη

να προσέχει τον κώλο του τότε. Τον βλέπω ξυρισμένο

???

Βρήκα νέο νόημα στη ζωή.Κατεβάζω όλα τα Beavis and Butthead.

Θα γίνω έτσι.

θα γίνω νονός :D:D:D:D

τι γαμάτη φάρσα :lol:

Ουυυ ναι… έχουμε περάσει εμείς κάτι βράδια Σκρα μεριά πολύ ήρεμα. Και νηφάλια. Και αντουμάνιαστα.

Αντε ρε με το καλο :slight_smile: