Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Σήμερα έκανα το πρώτο μου μάθημα αγγλικών. Συγκίνησις.

[SPOILER]στην αδερφή μου[/SPOILER]

Kαι η νέα προσευχή

[SPOILER]"Μερκελ ημών
η εν τοις Γερμανοίς,
αγιασθήτω τ δάνειο σου
Ελθετω η χειρηγεία σου
Εφαρμοσθήτω το πρόγραμμα σου,
ως εν Γερμανω και επι της Greece.
Την δόσιν ημών την επιούσιον
δος ημιν Τζημερον
Kαι λάβε ήμας δια τα θέληματα υμών,
Μήπως και ημείς κουρεψομεν
Τες οφειλες ημών
Και μη εισενεγκης ημας εις
Τσιπρισμόν,
Αλλά ρυσαι ημάς και από τη Συγγρύ,
Αμήν[/SPOILER]

…:lol::lol::lol:γαμάτη:):!:

Μπορείς να κατεβάσεις βίντεο από youtube???

keepvid.com

Πρέπει να έχεις την java εγκατεστημένη. Κάνεις paste το link και μετά διαλέγεις το format που θες να κατεβάσεις.

Nαι!!! http://keepvid.com/

Ευχαριστώ ρε μάγκες.

Όταν σου λέω “δεν ξέρω αν θες να το συζητήσεις, δεν θέλω να σε ρωτήσω αν δεν είσαι έτοιμη, αν είναι πες μου μόνη σου” δεν εννοώ πως δεν θέλω να το συζητήσουμε, πως βαριέμαι…ΜΩΡΗ!!!

Αυτος ο μουντος καιρος προσφερεται για πολλες ωρες υπνο!!!

ποιος μουντος καιρος.εχουμε λιωσει στη ζεστη γαμω…

Ναι αλλα αυτο δεν αναιρει το οτι εχει συννεφια:wink: Αντε μαγκες 71 Αυγουστου σημερα!

Η συννεφιά βασικά είναι πολύ ύπουλη. Εκεί που λες ε θα έχει λίγη ψύχρα, Οκτώβριος και συννεφιά βγαίνεις έξω με ένα ελαφρύ μπουφανάκι και γυρνάς εντελώς ιδρωμένος

To καλοκαιρι δεν λεει να φυγει ε !
Αυτα ειναι :smiley:

στην πατρα δεν τα ξερουμε αυτα.πασοκ τοσα χρονια ο ηλιος τελευταιος απο μας θα φυγει!

Αυτην την στιγμη Ελευσινα ριχνει τρομερη βροχα!!!

Λατρεύω τις Τετάρτες. Πρόγραμμα 8 και μισή με 5. Και μέσα σε αυτό το χρόνο αλλάζω 3 φορές κτίριο, από το νοσοκομείο στο νέο κτίριο της σχολής και από κει στο παλιό του κέντρου. Και άμα θες και φαγητό λέσχης δεν έχει ακόμα οπότε ή δε θα φας τίποτα όλες αυτές τις ώρες ή θα πας και σε ένα τέταρο κτίριο για να φας σε άλλη σχολή. Και να έχεις και καθηγητή 8 μιση η ώρα το πρωί να σου μιλάει στα αγγλικά (επειδή έτσι έχει συνηθίσει και καλά) και να ελέγχει την “επαγγελματική” σου εμφάνιση από πάνω μέχρι κάτω. Θέλω ψυχολόγο.

Κάτω ο Φασισμός του Fan Club Καματερού! -_- Αυτό δεν θα περάσει έτσι!! Xricaki σε στηρίζουμε!! J

Τρελη βαρεμαρα σημερα.Μαλλον για καμια ταινιουλα με βλεπω για αργοτερα

Έχω πεθάνει μ’ αυτά που βλέπω σήμερα! :lol::lol::lol:

http://www.addictinggames.com/funny-games/hidethefart.jsp 8)