μην μασάτε ρε… και πέρσι μέχρι αρχές Δεκέμβρη ήμασταν άπλα και μετά 3 μήνες μας πήγε πίπα κώλο… πάνε εποχές όπως φθινόπωρο και άνοιξη…
επεστρεψα
σε περιπτωση που παρατηρησε κανεις οτι ελειπα
Τώρα που το λες και το παρατηρώ…
για μενα επέστρεψε. για να μου την πει που θα με αποκλείσει στο κυπελλο ελλαδος
Στοχος ειναι το τσαμπιονς λιγκ (σκεψου να παιρναμε τους βαθμους που αξιζαμε με παοκ και οσφπ). Το κυπελλο ειναι σε δευτερη μοιρα.
μακαρι. και μετα το ιδιο να ισχύει και για τον ατρομητο και στο τέλος να το κατακτήσει η αελαρα.
μαλακίες. το έκαναν διπλούς αγωνες μην και τυχόν βγει καμία μεγάλη εκτος.ζωα
Eπιτελους βροχη !
Αντε ρε φθινοπωρο που εισαι να πουμε ?!?
τι βροχή ρε εδώ να πούμε έτοιμος είμαι να βάλω ανεμιστήρα
Μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες και κωλοζέστη…φοβερό το φθινόπωρο μέχρι τώρα
Πού στο καλό; Εδώ πεθαίνουμε!
…Τι έχει πάθει το youtube στον chrome;;
Μερικές σελίδες πίσω νόμιζα ότι μόνο σε μένα έγινε:p
Μάλλον θα το αλλάξουν(ελπίζω όχι) και όπως πάντα οι αλλαγές δεν φαίνονται αμέσωw σε όλους
Είναι φοβερό η μητέρα μου κάνει μπάνιο στη θάλασσα κι εδώ πίνω καυτό τσάι ενώ ο κόσμος πνίγεται από την βροχή
Την ίδια μέρα το πάθαμε. Μάιστα, ας ελπίσουμε ότι είναι προσωρινό.
Α είναι γενικό το κακό ε; Εγώ τα πήρα πάντως και άλλαξα brower μόνο και μόνο για αυτό.
Παντως και μενα ο Chrome τις τελευταιες μερες σερνόταν κανονικα ομως,σε φαση οτι νομιζα πως εφταιγε η συνδεση.Εβαλα παλι firefox και ειναι κουλ παντως
πείτε τι έχει το youtube στον chrome, σε μένα μια χαρά είναι (ακόμα)
φθινοπωρε σοβαρεψου να παιξουμε λιγο αγκαλοχ σαν ανθρωποι,για ζεσταμα
Aκου λιγο σοβαρη μουσικη ρεεεε
Βασικά σε εμένα εδώ και αρκετές μέρες για να παίξει βίντεο στο chrome χωρίς να κολλάει ανα 5 δεύτερα έπρεπε να κάνω θυσίες στον βελζεβουλ, δεν έδωσα για αρκετό καιρό σημασία επειδή το pc μου πραγματικά πλέον είναι για πέταμα και κολλάει πολύ εύκολα αλλά σαν να παράγινε το κακό τελευταία. Με firefox πολύ καλύτερα αυτή την στιγμή
Εμενα εδω και πολυ καιρο εχει κλαταρει ο firefox παντως σ ο,τι εχει να κανει με video (oχι μονο youtube)…