Έχουν γίνει αρκετά update στο firefox τελευταία πάντως. Δοκίμασε ξανά
Δεν υπαρχει πλεον φθινοπωρο και ανοιξη μονο χειμωνας,καλοκαιρι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
:!::!::!:
Είναι 2 τα print screen γι’ αυτό είναι σπασμένη η εικόνα
[SPOILER][/SPOILER]
Αυτό ακριβώς! Δύο μέρες που είχε συννεφιά τους έλιωσα, τώρα πάλι δε μου κάνει. Πφ…!
Απ’ότι βλέπω η θερμοκρασία όχι απλά δεν πέφτει…αλλά θα ανέβει κιόλας. Απο το app των windows μου βγάζει τετάρτη [B]31 βαθμούς![/B]
Ρε ο άλλος θα πέσει από το διάστημα λέμε.Έχε live streaming.
Αυτό βλέπω και εγω 8O
holy shit
Ήταν να γίνει τις προάλλες αλλά νομίζω ακυρώθηκε λόγω ισχυρών ανέμων:?
Η ανύψωση άρχισε στις 18.30 και θα διαρκέσει περισσότερο από δύο ώρες.
Να πάω για κατούρημα ή θα χάσω το πήδημα?
Πολλά κιλά αρχίδια. Ρισπεκτ στο παλικάρι. 40 χλμ σε 4 λεπτά
Επος.Θεός.Ρισπέχτ.
Τελικα καταφερε να σπασει το φραγμα του ηχου? Οχι οτι αυτο τον κανει λιγοτερο η περισσοτερο μαγκα…η πραξη απο μονη της φτανει!!!
To έσπασε.Νομίζω δεν έσπασε μόνο της παραμονής στον αέρα ή κάτι τέτοιο.Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ρίξτε καμιά πρόταση για ταινία, εκπέμπω sos. Είδα πρόσφατα (με παρέα :roll:) το Les Intouchables και ψάχνω κάτι, όχι απαραίτητα με παρόμοια πλοκή, αλλά με παρόμοιο feeling. Μην ντρέπεστε 8)
Όλα αυτά τα thread με τις καλύτερες κυκλοφορίες ανά τάδε έτος που έχουν δημιουργηθεί και όλους εκείνους που αραδιάζουν τους λίστες με δίσκους απο κάτω με έκαναν να καταλάβω ότι απο πολλούς δίσκους αγνοώ την ημερομηνία κυκλοφορίας τους…:-k Βασικά πολλές φορές δεν δίνω καν βάση, τις ξέρω στο περίπου(πενταετία κτλ)
Κατουρλου παιδες.
Φθινοπωρο στην Πατρα
Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το about a boy. Όχι ακριβώς ίδιο αλλά παρόμοιο feeling έχει θα έλεγα.
Πηγα και πηρα Κρητικο ρακόμελο απο την εκθεση κρητικων προιοντων στην Αριστοτέλους! Κλάσης ανωτερο απο αυτα που σερβιρουν στα κρασάδικα!