Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Να κάνω μία ερώτηση (αυτή απευθύνεται πιο πολύ στους ψυχολόγους του φόρουμ:p)…
Θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο (να, σήμερα μόλις ξεκίνησα ένα), αλλά είμαι μονίμως σε υπερένταση, με τον παραμικρό θόρυβο τρελαίνομαι…δε μπορώ να συγκεντρωθώ, και κυρίως όταν διαβάζω το κάνω περισσότερο μηχανικά παρά με ενθουσιασμό… τί να κάνω; Και δεν εννοώ να παρατήσω το διάβασμα, αλλά αυτό που κάνω να το κάνω με ενθουσιασμό, να με συνεπαίρνει, κι όχι να το κάνω από συνήθεια…

είναι 14… ψέματα πέρασε 12… είναι 15 Οκτωβρίου 12 η ώρα το βράδυ και έχει τόση ζέστη αυτή την στιγμή που έχω βάλει ανεμιστήρα. :wacko:

ο nick hornby έχει πει (στο περίπου και για άλλο λόγο αλλά ίσως μας βολεύει και εδώ) ότι αν δεν μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο, αν δεν μπορεί να σε κρατήσει, άφησέ το και πιάσ’το ξανά κάποια άλλη στιγμή.

Eλευσινα παντως εριξε πολυ βροχα και εχει δροσια τωρα βεβαια θα μας φανε τα κουνουπια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

Μμμμ, δεν είναι παράλογο αυτό! Το θέμα είναι ότι δεν έχω υπομονή σε οτιδήποτε κι αν κάνω, χάνω τον έλεγχο και πατάω τις φωνές… :stuck_out_tongue:

Να αρχίσω τις βαλεριάνες… ??? :stuck_out_tongue:

Ψέματα μας είπαν, συνωμοσία, Αύγουστος είναι ακόμα! Τουλάχιστον έβρεξε λίγο.

Να αλλάξεις βιβλίο; :stuck_out_tongue:
Σοβαρά πάντως αλλαγή βιβλίου βοηθάει. Όπως προαναφέρθηκε, άσε το για λίγο καιρό και πιάσε ένα άλλο που θα το διαβάσεις ίσως πιο εύκολα, και αργότερα πιάνεις και το πρώτο. Εκ πείρας 8)

Πάντως, πληροφοριακά σας λέω ότι σήμερα ξεκίνησα το “νουβέλες και διηγήματα” του Τολστόι, οπότε ίσως και το κλίμα της εποχής να μην βοηθάει και πολύ! :Ρ

Φίλε Dead, ζωή να 'χεις, εξαιρετική επιλογή, αλλά την ταινία την έχω δει. Σου βγάζω το καπέλο πάντως, με έπιασες με την πρώτη.

Πρώτη μέρα ως μεταπτυχιακός φοιτητής… Άντε να δούμε τι θα δούμε…

για 2 χρόνια πάσο και πάλι μετά από καιρό…:bounce::bounce:

Δοκίμασε το happy go lucky του Μαικ Λι.

:lol::lol::lol::lol::lol: Να στε καλά μάγκες γέλασα με τη ψυχή μου στη δουλειά. Εμπρός Χρυσούλα μη σκύβεις το κεφάλι - τωρα με τις Beliebers αντισταση και πάλι!

6 μηνες ηλιο και σήμερα που ήθελα να βγω κέντρο με τα πόδια, ειναι αυτή τη στιγμή ΝΥΧΤΑ(:!:slight_smile: και βρέχει με τρελό άνεμο.

[B]ΜΟΥΤΖΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΛΕΜΕ[/B]

Crimson πηγαινε παιξε τζοκερ ρε :stuck_out_tongue:

Μάθηα στην σχολή σχετικό με Ιρλανδικό θέατρο και γενικότερα κουλτούρα κι έτσι, και φτάνει η κουβέντα στην σχετική μουσική. Είχα την ευτυχία να ακούσω να αναφέρονται Flogging Molly(ναι ξέρω από πού είναι), Pogues και Van Morrison πριν τους U2. Στην μάπα σας, U2.

not alone. Με το που βγαίνω να πάρω λεωφορείο το πρωί το χάνω και αναγκάζομαι να περιμένω 20 λεπτά. Σε αυτά τα είκοσι λεπτά αρχίζει να βρέχει καταρακτωδώς και να κάνει κρύο. Και να έχεις και τον άλλο να σου κάνει μάθημα και να λέει για τις ασθένειες της Καρντάσιαν, της Βανδή και του Μπραντ Πιτ.[-X

εχεις την ζεστή σουπιτσα μπροστά σου, και την ωρα που πας να βουτήξεις το ψωμάκι σου, η άκρη απο το ψωμι ειναι σχεδόν κομμένη, πας, βουτάς, και σου φεύγει το μισο πιάτο σούπα στα ρούχα απο το σπλατς.

σειρά σου

κακό αυτό αλλα το να τρως στη λέσχη είναι χειρότερο (θέλω φαγητό μαμάς)
μετά από πάλη με λεωφορεία και το χρόνο φτάνω στο μάθημα και πριν καθίσω μιλούσα όρθια εγώ και κάτι άλλοι. και ο καθηγητής χωρίς να έχουμε ξεκινήσει -νομίζωντας ότι είμαστε στο δημοτικό- ζητάει τα ονόματά μας σε ένα χαρτί με τον αριθμό μητρώου μας γιατί λέει είναι σα να περιφρονούμε τον ίδιο. Και το χειρότερο είναι ότι εγώ τον έχω υπεύθυνο αυτόν και την προηγούμενη φορά που άργησα 10 λεπτά νευρίασε. Ο ίδιος άνθρωπος που λέει ότι το καλύτερο στήθος το έχει δει σε 60χρονη αλλά να μη το πούμε στη γυναίκα του. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

φρεσκο.

ειμαι στην τουαλέτα , και ενω εχω απασχολημένο το ενα χερι(ου ρε πονηροί) , στο άλλο εχει κατσει μια μακριά τριχα που με ενοχλει. προσπαθώ να την διώξω αλλά δεν γινεται τιποτα. ετσι προσπαθώ πιο δυνατα.μετα με μανία και με δυναμη. ώσπου δεν προσέχω οτι ειμαι κοντα στον τοιχο οπότε δυο δάχτυλα μου εχουν τουμπανιασει απο το χτύπημα.

συνεχισε

τι καλά που περνάτε :razz: