Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

:lol: προς το παρόν πάω πάσο. Τελικά σήμερα ήταν μια σχετικά καλή για μένα μέρα. Εκτός κι αν πάθω τίποτα στο σπίτι ή αρρωστήσω ή ρίξω κάτω ολόκληρη την πιατοθήκη και σπάσουν ποτήρια και πιάτα (όταν είμαι κουρασμένη το παθαίνω). Α, από χθες δεν ακούω καλά από το δεξί αυτί…
edit: τώρα που το ξανασκέφτομαι αυτό με το αυτί μου τελικά καλό είναι αν σκεφτώ ότι σε λίγο ο διπλανός μου θα βάλει τέρμα Καρρά, θα προσπαθεί να μιμηθεί τη φωνή του και θα βαράει τουμπερλέκι όπως να ναι.

σήμερα παίζει η αελ εκτος. που σημαίνει οτι θα χάσει η ομάδα μου. οπότε ακόμη μια μερα που θα κλείσει σκατα.

*εντωμεταξύ ο άλλος ο bastard αντι να βοηθήσει την κατάσταση και να πει ενα, καλα msn δεν έχετε να τα πειτε εκει, παει και πετάει ενα, τι καλά που περνάτε… αχ ρε γαμώτο…να εχεις συμπαίχτη για πάσα και αυτός να αποδεικνύεται σπυροπουλος.

εντάξει το κόβω. Να μου πεις τι νοιάζει κάθε χρήστη του φόρουμ τα μικροπροβλήματά μου?8)

Οχι ρε συνεχιστε μια παρεα ειμαστε ολοι

Sent from my iPhone using Tapatalk

^^ much better than bastard :lol:

Μόνο που δεν καταλαβαίνω την εικονίτσα, δεν τη βγάζει. Και επίσης εγώ μιλάω με πλούσιο λεξιλόγιο.

κλαίω με την μπλούζα bauhaus στην εικόνα. πιο to the point πεθαίνεις :stuck_out_tongue:

Το σωστό είναι:

[B]Μαρία[/B]: πίτσι, πίτσι, πίτσι
[B]Κρίμσον[/B]: πίτσι, πίτσι, πίτσι
[B]Κρίμσον[/B]: πίτσι, πίτσι, πίτσι
[B]Κρίμσον[/B]: πίτσι, πίτσι, ΑΕΛ :!:

fail. ουτε εγω ειχα εικονα

^^^χαχααχαχα. ε αφου μπορώ, να μην το κανω?

χοντρό

μαρινάκη δεν έχει αναφέρει ακόμα όλως παραδόξως

ναι ρε γαμωτο. το σκεφτόμουν και εγω. συγγνωμη.

μαρινακη λεει ο αλλος :lol:
*αν και για μπεο και την χθεσινη του τηλεοπτικη εμφασινη κατι εχω να πω.
πιο φτιαχτή συνέντευξη δεν εχω ξαναδει. ουτε στο mega να ηταν

Αραξε φιλε,θα μπορουσε να σε εχει πει και Γκαλιτσιο

κλάσεις ανώτερος στην σέντρα. απο αμυνα δεν παει τοσο καλα, αλλά και ο σπυροπουλος τρεχει, τρεχει, τρεχει, και ο αντιπαλος κανει αυτο που θελει στο τελος

Λίγα για τον Ζώρζ Γκαλί ε :!:

Ρε δεν υπηρξε ποτε σεντρα Γκαλιτσιου που να βρηκε στοχο λεμε.

Καλα οσο για το οτι ο Σπυρο ειναι ταγαρος απο τους λιγους δεν υπαρχει αμφισβητηση :lol:

edit: Παντως εκει στα ξενα που πηγε ο τυπας ξανανιωσε ε

οταν επαιζε στην αελ κατι γινόταν. μετα στον ολυμπιακο όμως, έτρεμε ολόκληρος οσες φορές τον εχω δει(λίγες ειναι η αλήθεια).
αλλα απο αμυνα τιποτα. πιο εύκολα κερδιζε επιθετικό παρά μπάλα.καμια φορα εκανε και καλο θεατρο(φαση ριβαλντο)

Μια χαρά σας βγήκε το πιτσι πιτσι ΑΕΛ από το πιτσι πιτσι Μοιραίος έρωτας-το τούρκικο του Mega- (πληροφοριακά δεν το βλέπω)

Κρίμσον, κουράγιο :!: