Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

ίσως να ταιριάζει καλύτερα στο “μου τη σπάει” αλλά βαριέμαι και λέω ό,τι μου κατέβει, πόσο ωραίο είναι να έχεις στείλει ένα μήνυμα, να περιμένεις απάντηση, να χτυπάει κάθε λίγο και λιγάκι το κινητό για οποιοδήποτε άσχετο λόγο και εσύ να είσαι ακόμα έτσι:

[SPOILER][/SPOILER]

καλα παει ρε!

μην ανησυχείς. ζωή είναι, θα περάσει.

Ο Κρίμσον στέκεται στο ύψος του και αυτό τον τιμάει (οι άνδρες δεν κλαίνε κτλ.) Αλλά εγώ δεν μπορώ να μην αισθάνομαι μια θλίψη και λίγες τύψεις κιόλας. Πεταχτήκαμε στη μέση του ψηστηριού και τα κάναμε όλα πουτάνα ρε γαμώτο. Πιο χαλάστρα πεθαίνει ο Κρίμσον.

ρε μια χαρα παει λεμεεεεε :smiley:

θα τα λένε με πμ τώρα :thumbup:

ρε μη με δουλεύετε όλοι λέμεεεεεεεε
η ώρα φτάιει που βαριέμαι και προτιμώ να καίγομαι στο πι σι

δεν δουλεύουν εσενα. εμένα δουλεύουν :stuck_out_tongue:

*ο πούστης. ιππότης ειμαι!

αφιέρωσέ της το pleasure slave κι έπεσε σαν γινομένο φρούτο 8)

περισσοτερο να μου το πεταξει βλέπω παρα να πέσει σαν :lol:

Αφιέρωσέ μου αυτόhttp://www.youtube.com/watch?v=0ded6oyrWSE και

[SPOILER]η αποτυχία είναι σίγουρη:p[/SPOILER]

έπεσες? :slight_smile:

Μην μασας crimson

Sent from my iPhone using Tapatalk

από τον καναπέ!
χωρίς πλάκα τώρα με παρακολουθείς? Πού ήξερες ότι είναι από τα αγαπημένα μου όσον αφορά τα πιο καινούρια τραγούδια τους? (το έχω βάλει πολλές φορές τέρμα στο στερεοφωνικό)
Στο μόνο που δεν κολλάει είναι στο νόημα. Έρωτας χωρίς αγάπη και έλλειψη σεβασμού προσωπικότητας. Ευτυχώς που ο Daniel το καταδικάζει αυτό.:wink:

τσεκ. 8)

*ε πετυχα οτι ειναι απο τα αγαπημένα σου.
θα σου εβαζα inside out αλλά αυτό ειναι δικο μου αγαπημένο και δεν κολαει και πουθενά :lol:

ναι, που τρία τραγούδια πριν την έπεφτε στην αδερφή της γυναίκας του [-X

αν θέλει κάποιος να μου βάλει κι εμένα κανένα τραγούδι, το δικό μου αγαπημένο είναι το rope ends. just saying.

μας λες οτι αν δεν κάτσει η maria jane θες να προσπαθήσουμε με εσένα ? :lol:

νιώθω πολύ μόνος εδώ. =/

έμενα το beyond the pale γιατί τους άκουγα από το ντέμο και είχα βάλει και τον πηλοΐδη να τους σπρώχνει