βαριέμαι άπειρα, πείτε ό,τι σας κατέβει!
(κουβέντα να γίνεται…τί έχασα πριν;;:p)
βαριέμαι άπειρα, πείτε ό,τι σας κατέβει!
(κουβέντα να γίνεται…τί έχασα πριν;;:p)
τίποτα, αλλά οκ, το ξανασκέφτηκα και πλέον το έχω πάρει ψύχραιμα.
[SPOILER][/SPOILER]
επειδή αν δε ρωτήσω θα σκάσω, το avatar σου από πού είναι;
ποιηματάκι με ΑΕΛαρα μέσα. νταξ… βέρες τώρα!
τωρα τελευταια αρχιζω και απολαμβανω ιδιαιτερα το φορουμ:)
να παω για μαθημα στις 3?
κλεμμένο είναι :oops:… έχω και άλλο με βέρες
Κι όσο το μάτι θόλωνε, η βέρα που φορούσα γαζώνονταν στο δάχτυλο και με πετροβολούσε
το άλλο ήταν καλύτερο.ειχε αελ μεσα
Τελικα το αμαξι ειναι ενας μεγαλος κουμπαρας.Οσα λεφτα και να του χωσεις ποτε δεν ειναι ικανοποιημενο
τοτε οι γυναίκες ειναι κουμπαραδες:lol:
[SPOILER][SPOILER]…και εγω…[/SPOILER][/SPOILER]
Ασε περισσοτερο και απο την γυναικα μου εχω καταντησει να πληρωνω το αμαξι
Βγηκα χθες να πιω ενα τσιπουρακι ετσι για τις χαρες του κολλητου μου…Ακομα πλενω το σπιτι γαμω την παναγια μου
δε γαμάμε παναγίες, γεμίζουμε χριστούς.
μήπως το τσιπουράκι δεν ήταν ένα;
δε θυμαμαι τιποτα…μονο να ξυπναω 5 το πρωι ουρλιαζοντας ΤΙΚΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟ επειδη βρηκα ενα μη ακυρωμενο του λεωφορειου στην κωλοτσεπη και μετα στις 10 και μιση βλεποντας ενα ξερασμενο δωματιο.Παντου.Και ακομα πλενω
Η πρώτη “τύχη” του μη ακυρωμένου εισιτηρίου ακολουθείται από μια πολύ μεγαλύτερη ατυχία. Κλασικά πράγματα. Να καθαρίσεις καλά, ειδικά αν πήγε και στις κουρτίνες σε λυπάμαι.
'Εχει πάρει φωτιά το βαριέμαι αυτές τις μέρες. Λίγο ο καιρός, λίγο η τεμπελιά…
…λιγο ο έρωτας… ετσι είναι.
Γλυτωσαν οι κουρτινες…εγω σκεφτομαι τωρα πως δεν επαθα καμια αναρροφηση να γελαγαμε ολοι μαζι…
Btw πειτε κανα γιατροσοφι για το χανγκοβερ ρε μαλακες,νομιζω οτι θα λιποθυμησω εδω περα
[SPOILER]
+
[/SPOILER]
yay! frontpage στο /r/funny :bleh:
μελι,.
δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλεκτρονικός έρωτας. face to face γίνονται όλα:roll:
'Εχω ευαισθητοποιηθεί πολύ τελευταία όσον αφορά αυτό το θέμα. Ένας γνωστός -νέο παιδί- από το χωριό πέθανε πρόσφατα από αναρρόφηση.
Και δεν ξανακοιμάσαι καλύτερα και φαγητό ό,τι μπορείς να κατεβάσεις τουλάχιστον? Όσο για την ασπιρίνη φέρνει αποτέλεσμα? γιατί άλλο η ναυτία και άλλο ο πονοκέφαλος
να ρε μαλακες. πάρτε μαθήματα πως πετας προταση για ραντεβού με τον άλλον χωρις να καρφώνεσαι…πετάς ενα δεν πιστεύω στον ηλεκτρονικό έρωτα.