Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Crimson, Maria
http://www.youtube.com/watch?v=b0kSpfAoyZs

Private η λύση η σίγουρη η δοκιμασμένη είναι καφές(ελληνικός για μέγιστα αποτελέσματα), κάνα παυσίπονο και πολύ νερό
Και ξάπλα

Βραστές πατάτες με βουτυρο μόνο για το χανγκόβερ. Δοκιμασμένη συνταγή 8)

Η καλύτερη λύση στο hangover είναι το αλκοόλ. Πίνεις μια μπυρίτσα να σε αφήσει το κεφάλι και στο τέλος καταλήγεις στα ίδια 8)

…ωραίο ακούγεται-διαβάζεται:):!:

Τι βαρεμαρα ειναι αυτη που με εχει βαρεσει…

για το θεο παλι!
2 μέρες είχαμε πάρει κουβέρτες, μακρυά ρούχα, κέρατα και κρυώναμε.
σήμερα ειναι πάλι καλοκαίρι!!!
#-o

:yahoo::yahoo::yahoo:ειμαι και παλι μονο με το μποξερακι!

ακόμη μια συνέπεια της παρατεταμένης ζέστης που δεν ειχα σκεφτεί.
που παμε ω ρε!

κλιματική αλλαγή… πολύ ανησυχητικό αυτό:(
και εύκολο να αρρωστήσει κανείς με όλες αυτές τις αλλαγές καιρού
το πρωί μόνο που δε λιποθύμησα

Εγώ συνέχεια κρυώνω!!! Είμαι ανάποδος άνθρωπος…έτσι, και το καλοκαίρι σκεπαζόμουν, αλλιώς δε μπορούσα να κοιμηθώ!

εμένα γενικά οι καιροσυζητήσεις μου τη δίνουν. μπαίνω κάθε πρωί στο γραφείο και ξεκινάει το ποίημα “ζέστη σήμερα”, “κρύο σήμερα”, “συννεφιά σήμερα”, “και που να δεις τι κρύο θα βγάλει αύριο”, οπότε αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι ό,τι χειρότερο. “αμάν πια με αυτόν τον καιρό”, “μια κρύο μια ζέστη δεν ξες τι να φορέσεις επιτέλους”, “έβγαλα χθες τα ρούχα να στεγνώσουν και ακόμα τίποτα”, "α εμένα στέγνωσαν σε 5’ ", και ένα “τι να μαγειρέψεις, σήμερα κρέας, αύριο ψάρι, πόσες μέρες να φας μακαρόνια τέλος πάντων” για να σπάει η καιρολαγνεία. στο τέλος πάντα κάποιος θα μπει και στο μετεο.γρ να μας ενημερώσει τι καιρό θα κάνει την επόμενη μέρα για να ξέρουμε.

δεν περιμένω να κουβεντιάζουν για το καινούριο neurosis και αν τους άρεσε ή όχι, αλλά και αυτό το πράγμα με οδηγεί βήμα βήμα στην άσκηση σωματικής βίας.

silent winter από πού είναι το avatar σου;

Την φωτογραφία την τράβηξα το 10, έξω από τη Βέροια, καθώς φεύγαμε… δεν ξέρω ακριβώς ποιό βουνό είναι… το Βέρμιο μάλλον (έτσι μου είπαν)!!! :stuck_out_tongue:

εγώ περίμενα να μου πεις κάνα εξώφυλλο από black metal δίσκο =Ρ

τέλεια φωτο πάντως

Ευχαριστώώώ πολύ!!! Το ξέρω, είναι γαμάτη φώτο!!! :stuck_out_tongue:

η δικια σου παλι ρε ψηλε…

ώπα ώπα τώρα

παρτοπισωτωραμηγινουμεζμπιλιες

ούτε 1,75

κιλα;

:lol::lol::lol: