δεν είναι ο ίδιος χορός με το προηγούμενο. οι άλλοι χορεύανε θαρρώ. τούτοι δω κάνουνε κακής ποιότητας στιπ σόου, δεν είναι καν στο ρυθμό.
κι αν είναι ο ίδιος παρουσιαστής με το άλλο, οκέζ, υποκριτή δυσκολεύεσαι να τον πεις, αλλά οι αντιδράσεις του είναι περίεργες…
’‘arghhhh με εξοργίζει τόσο που γλύφεστε που ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. τσογλάνια, τεντημπόηδες. arghhhhh’’
αυτο δεν ειναι τιποτα ! οταν εκανα φανταρος σε ενα κ***χωρι πανω απο το Διδυμοτειχο, ανακαλυψα οτι ο αρχιλοχιας του γραφειου ηταν παλιος μεταλλας ! σκεψου εμπαινε ο αλλος στο γραφειο και επαιζε motorhead ή tokyo blade και φυσικα εμενε μλκς, κ μας ρωταγε καλα τι ειναι αυτα, κ του ελεγε ο τυπος “κλασικη βρετανικη μουσικη” χεχεχε 8)
Ειχαμε φιλολογο πριν 2 χρονια στο σχολειο και μου ελεγε για Burzum στο διαλειμμα. Και, επισης, καθηγητρια ιστοριας να λεει, στην ταξη, ποσο σημαντικοι, γαματοι κτλ υπηρξαν οι Iggy Pop και Bowie.
Έβαζα στο θρησκευτικό μου στην τρίτη λυκείου Dimmu Borgir κ όταν η μάνα μου πήγε να πάρει βαθμούς της είπε πως φοβόταν μήπως έχω μπλέξει σε παραθρησκευτική οργάνωση…
Δεν ξέρω αν μετράει:p
Αλλά επίσης είχα έναν φοβερό φυσικό στην τρίτη λυκείου, ροκάς, μου έφερνε κ cd prog rock, και γενικά μιλούσαμε πολύ για μουσική.
για Θρησκευτικου μιλαμε ρε,αλλο ροκου αλλο φουλ πανκιο(και εμφανισιακα δηλαδη).Στη τελικη και μεταλου μπορει να ναι και να ακουει Saviour Machine,νορμαλ πραματα=p
Χαχαχαχαχα συμπολεμιστη ισχυει…και επισης γαμαει να κανεις παιχνιδι με κυρατσες-κυριουληδες που σε κοιτανε περιεργα στο τρενο-μετρο-λεωφορειο-δρομο…καποιοι φιλοι μου ηταν στο αυτοκινητο σταματημενοι στο φαναρι…ολοι μαλλιαδες χεβι μεταλ ρε μουνια κι ετσι και περναει απο τη διαβαση μια γρια θεουσα και τους κοιταει περιεργα οποτε βγαινουν αυτοι εξω απο το παραθυρο και της κανουνε με brutal φωνη [B]“DEATH METAAAAAAAAAAAAAAAL”[/B]…εννοειται πως περασε το δρομο πιο γρηγορα και απο τον Μπολτ…
το καλύτερο είναι να τους κερδίσεις στο δικό τους παιχνίδι:wink:
να τους αναφέρεις αποσπάσματα από γραφές,μυστήρια,χριστιανικές διδαχές,δικα τους ήθη και έθιμα που είναι πιο σάπια και μάυρα κι από ένα σαπισμένο σκατό και να μην έχουν αντίλογο! ή μάλλον ,ο μόνος αντίλογος είναι: ο χριστούλης δε τα κανε αυτά :lol: